Netopýrka Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Dneska ráno jsem nejela do práce jako obvykle... ...jela jsem totiž s beruškou... ...ta malá potvůrka vydržela nejen drncání po kostičkách na Žižkově, ale držela se zuby nehty celou cestu... ...naštěstí jsme dodržovali rychlost 100 km/hod na Teplické - pořád držela... ...a vydržela až ke mně do práce, kde jsme společně vystoupily :D Malá, ale šikovná, 15 km a držela se jak klíště... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DD Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 A ve skutecnosti je drevena a prilepena vterinovym lepidlem, vid ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted August 19, 2005 Author Share Posted August 19, 2005 vůbec ne, je živá! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKCZ Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Původně zaslal: DD A ve skutecnosti je drevena a prilepena vterinovym lepidlem, vid ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Původně zaslal: DD A ve skutecnosti je drevena a prilepena vterinovym lepidlem, vid ) :super :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 a v jaké rychlosti nastoupila? :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Brouci se většinou snaží na moje auto udělat kamikaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted August 19, 2005 Author Share Posted August 19, 2005 mk405: nastoupila hned u baráku, vlastně na nás čekala :) Juneau vyhrožoval, že jestli mu na skle udělá žlutej bobek, dá jí sprchu z ostřikovačů a stírne jí :D ...sadista! :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 asi to ma spatnou aerodynamiku, kdyz ji to neodfouklo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 406 ma dynamiku SUPER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 To ani nechtějte vědět co se dneska objevilo na předním skle mě když jsem odjížděl z práce. Nebudu to moc popisovat, ale představte si mamuta s křídlama, který se přecpal fazolí a když to na něj přišlo tak přelítával nad mým autem...... Někdy mám pocit, že bílá barva způsobuje ptákům střevní potíže. [upravil dne 19/8/05 Driver] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Původně zaslal: Driver To ani nechtějte vědět co se dneska objevilo na předním skle mě když jsem odjížděl z práce. Nebudu to moc popisovat, ale představte si mamuta s křídlama, který se přecpal fazolí a když to na něj přišlo tak přelítával nad mým autem...... Někdy mám pocit, že bílá barva způsobuje ptákům střevní potíže. [upravil dne 19/8/05 Driver] Mám totéž podezření u své červené metalízy! Asi jinej kraj, jinej ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted August 19, 2005 Author Share Posted August 19, 2005 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D : tto Driver: Tys me opravdu rozesmál :super:super:super:super:super:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Driver To ani nechtějte vědět co se dneska objevilo na předním skle mě když jsem odjížděl z práce. Nebudu to moc popisovat, ale představte si mamuta s křídlama, který se přecpal fazolí a když to na něj přišlo tak přelítával nad mým autem...... Někdy mám pocit, že bílá barva způsobuje ptákům střevní potíže. [upravil dne 19/8/05 Driver] Mám totéž podezření u své červené metalízy! Asi jinej kraj, jinej ... já si to o svý červený taky myslím.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 to ja musim rici, ze moje cervena je nepritahuje, ale pritahuje zase Avie:roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Of_The_Cheese Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Ja mam lak zelenej bez metalízy, a ještě sem je nepotkal, ale když s tim autem jezdi kdokoli jinej, tak je podělaný neuvěřitelně Vlastně jsem se chtěl dostat k tomu, jestli je to opravdu barvou laku, nebo jestli se mamuti koukají, kdo s autem přijel a podle toho si volí \"Target\" To byl jen vtip! Nejpravděpodobnější je, že vám v okolí vašeho miláčka ty mamuti hnízdí! Občas to bývá daň za stání ve stínu [upravil dne 20.8.05 King_Of_The_Cheese] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Marline, co se nám to již v druhém příspěvku snažíš naznačit??? Tys tunil 106ku o Ávii??? Budeš mít čím dorazit na sraz??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Původně zaslal: Marlin to ja musim rici, ze moje cervena je nepritahuje, ale pritahuje zase Avie:roll No to bych něchtěl, aby mi auto podělala Avie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Asi je to jiné kraj od kraje. Tady mamuti se*ou na zlatá a vínová auta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 zkusil bych sterace ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts