Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Trubková kamna - máte někdo doma ?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chtěl bych si do dílny svařit kamna z trubek a tak hledám inspiraci, na netu jsem moc fotek nenašel a tak se ptám zda je někdo nemáte doma ? Popřípadě kdyby byly detailnější fotky.

Mělo by to být něco na způsob tohohle:

rv1f.jpg

a

940u.jpg

Ale potřeboval bych více fotek. Díky.

Odesláno

hele mám kamna bulerjan ty největší co se dělaly (myslím 23kW), jestli chceš můžeme se domluvit, já je už po stavbě krbu na nic nevyužiji, topilo se v nich asi 5 let, je to podstivé železo

obrázek je náhled:super

[upravil dne 16/9/13 10:54 od punkac]

Odesláno

Na svých cestách jsem jezdíval na obědy do hospody U Václava mezi Čáslaví a Chrudimí. Těma kamnama, co zmiňuje Punker, tam byli schopni vytopit pěkně velkou ratejnu

Odesláno

Tak přátelé Chajda to má ku Litoměřicům daleko přes 200 km, takže za a) nenašel by se někdo, kdo je k němu přiblíží nebo za b) nechcete je někdo, má být sychravý podzim :)

Odesláno

Tož já to k Litoměřicům daleko nemám, ale zatím jsem nevymyslel, kde bych s nima topil.... Asi koupím Chajdu....

Odesláno

kdysi jsem dělal trubkové na výšku, průměr cca 40cm výška 90cm, pěkně doma topily a teď je máme na boudě u hasičů kde vytápí cimru cca 6x12 m, vzimě venku -15 a u piva +25. Topí se v nich už asi 15 let.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...