Hruzamil5 Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 čus hoši , sem tu nový , chci se zeptat zda doma někdo nemá software na úpravu motoru (chip tuning) nebo zda to někdo neumí ošéfovat za nějaký slušný prachy Citovat
Hruzamil5 Odesláno 11. září 2013 Autor Odesláno 11. září 2013 tak aspon tech 5-10kw by se mi líbilo , nechtěl sem hledat protože bych rád kdyby se mi někdo ozval tady přímo někdo kdo to umí + by se mi líbilo kdyby uměl načipovat i autoklíč (přitelkyně má taky 206 ale musí používat ten bez dálky protože tamten není čiplej) \"Cedulku s kódem\" taky nemá Citovat
joshiki Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 nazdar:) ohledně chipu motoru bez turba-přidá ti to třeba 4kw a cena začíná na 3tis....takže zbytečná investice (ty 4kw na výkonu nepoznáš) radši za ty peníze tankuj pořádný benzín Citovat
Hruzamil5 Odesláno 11. září 2013 Autor Odesláno 11. září 2013 no do budoucna plánuju svody, kit sání , vačku ...... Citovat
KingSpade Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 Tak to udělej naopak..nejdřív pořeš svody, kit sání, popř váčku a až potom na míru chip Citovat
Háček Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 jak píše king... u atmosfery to nemá smysl, jak psal mirek. A když teda hledáš tunera .. tak tam dej kompresor a poletí to jak hovado .. ale budeš furt dělat potrubí Citovat
Šalda Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 A co si místo těch blbostí radši koupit 1.6 nebo 2.0?? A nemusíš tam nic dávat, a výkon bude hned na světě, tunit 1.4 do výkonu je holej nesmysl:papa Citovat
davidekcz Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 už ten název a věděl jsem o čem to bude :D:D Citovat
Medvěd Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 A co si místo těch blbostí radši koupit 1.6 nebo 2.0?? A nemusíš tam nic dávat, a výkon bude hned na světě, tunit 1.4 do výkonu je holej nesmysl:papa Šaldo - TEĎ (zrovna a přesně teď) Ti rozumím. Když kupuju auto a vím, že mám rád rychlou jízdu, nekoupím si ani 1,2 ani 1,4, ale jdu do 2,0, kde mám výkon skoro na rozdávání. Jenže to lidi poslouchají řeči o vysokém povinném ručení (kolik že dělá ten rozdíl na rok? Dvě nádrže???), vysoké spotřebě (zhusta to bývá tak, že maloobjemový motor bere víc než ten velkej motor, páč ho neustále držím v točkách, zatímco velkej motor při normální jízdě jen tak šolichám) a pak koupí auto z kterýho jsou po stránce výkonu za půl roku na mašli. Vůbec netvrdím, že 1,4 ka je vyloženě špatnej motor, ale je to prostě spíš pro strejdu jedoucího s tetkou v sobotu na výlet - pro mladýho kluka kterej řeší jak bejt na křižovatce nejrychlejší to prostě dobrá volba nebude. Vzhledem k tomu, že koupě auta je diametrálně rozdílný krok od koupě rohlíku v BILLE, je lépe dlouho zvažovat všechna pro a proti než se pak shodit dotazem podobného typu. Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 jo to mas recht Medo ja tocim 1,4 porad to muze kdekdo potvrdit abych z toho aspon neco vyzdimal a taky je to pak za 8-9 na 100 ale tetka na sobotnim vejlete me dostala Citovat
Hruzamil5 Odesláno 12. září 2013 Autor Odesláno 12. září 2013 Na sprintech sou jednotlivé kategorie , koupil sem schválně 1.4 abych se vešel do kategorie (do 1400ccm) proto ztoho chci ždímat výkon , když dotoho naondim turbo kompresor,NOS atd tak už padnu k jiný kategorii ... Citovat
ChouLu Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 Klíč ti dokážu přiřadit.. ale musíš si objednat kartičku v peugeotu.. a čipem dostaneš tak 2-3kW.. to je max.. radějí přítelkyni kup kytku Citovat
John Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 Ahoj nápišu ti jen to co už ti tu někteří radily...Chip samotný u atmosféry nemá žadnou cenu,hlavně u tak malýho obsahu jako máš ty.Chip má význam jedině,pokud už nějakou úpravu na autě máš(třeba komplet výfuk,udělaný saní ne ale hozenou mrkev,aby ti to bralo teplý vzduch z motoru atd.).Tak se úpravou ŘJ(chipem)dají sladit tyhle úpravy a lehce i upravit přísun paliva atd.aby to mělo nějaký vliv.Jinak je to fakt jen vyhozený peníze. A jestli jsi si koupil 1.4 aby jsi mohl být v týhle kategorii na sprintech tak ti rovnou řeknu,že na ty auta co tam jsou nikdy nebudeš mít z 90%jsou tam postavený auta jen na sprinty a ty motory jsou komplet překopaný a jsou v tom hodně velký investice.. Citovat
joshiki Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 jestli to máš kvůli sprintům... můj názor: kup lehčená kola a lepší gumy-má to větší význam, než úpravy co ti přidají pár kW Citovat
ozzy56 Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 čus hoši , sem tu nový , chci se zeptat zda doma někdo nemá software na úpravu motoru (chip tuning) nebo zda to někdo neumí ošéfovat za nějaký slušný prachy čus kámo, sem tu starý, jestli říkali klucí v hospodě že to de, tak bych se nenechal odradit a šel do toho po hlavě :papa P.S. vykašli se na to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.