Pe.Tr Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 upřesním ...240 oboustranně vytištěných stránek:roker Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 To je 120 listů. ne 480:roker:roker:roker aspon Vam ten vikend uteče [upravil dne 5/9/13 21:01 od Pe.Tr] Citovat
mccolor Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 upřesním ...240 oboustranně vytištěných stránek:roker oboustraně,jo? nepiju....šel jsem si dát panáka:D:papa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 To je 120 listů. ne 480:roker:roker:roker aspon Vam ten vikend uteče [upravil dne 5/9/13 21:01 od Pe.Tr] Chlape nauč se počitat, jestli jsem to spravně pochopil tak 240 listů a 480 stran. No a já to mám tisknout nebo kdo jako?? Citovat
Péťa Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Na velkoobjemové tisknutí bez nároku na odměnu tady jsem já Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 :D tak to mě uklidnilo, jen nevim jak to vytiskneš v tom PDF jak to Pe.Tr psal:D Citovat
koblih69 Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Na velkoobjemové tisknutí bez nároku na odměnu tady jsem já Super, ještě že klub nemá tolik členů Citovat
Péťa Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 :D tak to mě uklidnilo, jen nevim jak to vytiskneš v tom PDF jak to Pe.Tr psal:D Snadno, použiji tiskárnu \"PDF Creator\" Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 :D Aspoň ušetříš za barvu A má to Duplex, nebo každej list musiš otačet ručně [upravil dne 5/9/13 21:24 od Radek Hurvajz] Citovat
Guest servisman Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 k čemu tisknout dáti to jsem na hlavní stranu Download a tam at si to každý stáhne. je to jen pro řádné členy Citovat
Medvěd Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 :D Aspoň ušetříš za barvu A má to Duplex, nebo každej list musiš otačet ručně [upravil dne 5/9/13 21:24 od Radek Hurvajz] Duplex má Scratch a Přema pod autem, nebo je to něco jinýho? Po příspěvku od McColora jsem rád, že jsem \"lama\" a PC vychytávky obcházím jako čert křížek. Nemusím pak totiž bejt rozhozenej, když nefunguje něco, na co jsem si zvykl. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Medvěd - Duplex (oboustranný tisk), ale i ten Přemův a Sratchuv je Duplex, ale netiskne:D:D [upravil dne 5/9/13 21:57 od Radek Hurvajz] Citovat
punkac Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Na tapatalk mi odpověděl peta zeptám se na RSS a jestli jo, tak jestli si ho budu moci nastavit na jednotlivá vlákna? dále by mě zajímalo, jestli jde zamknout své vlákno, aby nikdo nepřispíval (třeba inzerce)? Jestli bude chat? Jestli bude omezení velikosti na přílohy/obrázky a jestli půjdou vkládat odkazy na videa či flashe? Jestli, když píšu z mobilu, se budou zdvojovat (dublovat) příspěvky? Bylo by hezké, kdyby měl člen (co jsme se regli v google mapách) odkaz na mapu pod avatarem Bude mít forum nějaké API (třeba kvůli vytvoření androidí aplikace pro eshop) Díky za odpovědi a doufám, že zůstane blicí smajlík :D:D:D Někdy je potřeba [upravil dne 5/9/13 23:38 od punkac] Citovat
Schreek Odesláno 6. září 2013 Autor Odesláno 6. září 2013 Na tapatalk mi odpověděl peta zeptám se na RSS a jestli jo, tak jestli si ho budu moci nastavit na jednotlivá vlákna? Bohužel ne, většina mi rozmluvila, že RSS je archaická záležitost v dnešní době dále by mě zajímalo, jestli jde zamknout své vlákno, aby nikdo nepřispíval (třeba inzerce)? No v inzerci plánujeme menší revoluci, nech se překvapit Jestli bude chat? Ne v pravém slova smyslu, nicméně forum je udělané tak, že není potřeba Jestli bude omezení velikosti na přílohy/obrázky a jestli půjdou vkládat odkazy na videa či flashe? Ano, ano, ano Jestli, když píšu z mobilu, se budou zdvojovat (dublovat) příspěvky? Ne, forum si to hlídá Bylo by hezké, kdyby měl člen (co jsme se regli v google mapách) odkaz na mapu pod avatarem Zajímavý nápad, to by se dalo ještě udělat Bude mít forum nějaké API (třeba kvůli vytvoření androidí aplikace pro eshop) Neumím odpovědět nevím co je API, ale nemyslím si, že bychom vysloveně potřebovali androidí aplikaci Díky za odpovědi a doufám, že zůstane blicí smajlík :D:D:D Někdy je potřeba [upravil dne 5/9/13 23:38 od punkac] Citovat
punkac Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Schreek: API je rozhraní Představ si, že máš webové rozhraní své banky, ale máš i nějaký software v mobilu od své banky, který využívá jiný rozhraní k ovládání tvého účtu. Máš tam jednoduché kolonky na ukázání zůstatku, jednorázového příkazu a podobně. Přes to API \"žere\" mobil méně dat například. U fora bych si přes toto dovedl velmi snadno představit přístup do eshopu z mobilu, nastavení účtu, odesílání U2U, ale třeba i registraci na sraz rovnou s odkazem na zaplacení na klubový účet - nebo i platbu členského (který nemusím znát stejně jako svoje ID) Prostě by ti to ta aplikace v mobilu sama vyplnila a ty jen potvrdíš. Ptal jsem se na toto proto, poněvadž v podstatě na forum lezu z tak 60% přes mobil Klidně by se tím dal do jisté míry nahradit i tapatalk a RSS. Naklikal by sis oblíbená témata a měl bys do nich rovnou přístup z mobilu (z té aplikace). Je to takové usnadnění Jinak díky za odpovědi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.