Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
To je 120 listů.
ne 480:roker:roker:roker

aspon Vam ten vikend uteče

[upravil dne 5/9/13 21:01 od Pe.Tr]

Chlape nauč se počitat, jestli jsem to spravně pochopil tak 240 listů a 480 stran. No a já to mám tisknout nebo kdo jako??
Guest servisman
Odesláno

k čemu tisknout dáti to jsem na hlavní stranu Download a tam at si to každý stáhne.;) je to jen pro řádné členy

Odesláno
:D:D Aspoň ušetříš za barvu

A má to Duplex, nebo každej list musiš otačet ručně:D

[upravil dne 5/9/13 21:24 od Radek Hurvajz]

Duplex má Scratch a Přema pod autem, nebo je to něco jinýho?

Po příspěvku od McColora jsem rád, že jsem \"lama\" a PC vychytávky obcházím jako čert křížek. Nemusím pak totiž bejt rozhozenej, když nefunguje něco, na co jsem si zvykl.

Odesláno

Na tapatalk mi odpověděl peta :(

zeptám se na RSS a jestli jo, tak jestli si ho budu moci nastavit na jednotlivá vlákna?

dále by mě zajímalo, jestli jde zamknout své vlákno, aby nikdo nepřispíval (třeba inzerce)?

Jestli bude chat?

Jestli bude omezení velikosti na přílohy/obrázky a jestli půjdou vkládat odkazy na videa či flashe?

Jestli, když píšu z mobilu, se budou zdvojovat (dublovat) příspěvky?

Bylo by hezké, kdyby měl člen (co jsme se regli v google mapách) odkaz na mapu pod avatarem

Bude mít forum nějaké API (třeba kvůli vytvoření androidí aplikace pro eshop)

Díky za odpovědi :) a doufám, že zůstane blicí smajlík :D:D:D:D Někdy je potřeba

[upravil dne 5/9/13 23:38 od punkac]

Odesláno
Na tapatalk mi odpověděl peta :(

zeptám se na RSS a jestli jo, tak jestli si ho budu moci nastavit na jednotlivá vlákna?

Bohužel ne, většina mi rozmluvila, že RSS je archaická záležitost v dnešní době

dále by mě zajímalo, jestli jde zamknout své vlákno, aby nikdo nepřispíval (třeba inzerce)?

No v inzerci plánujeme menší revoluci, nech se překvapit ;)

Jestli bude chat?

Ne v pravém slova smyslu, nicméně forum je udělané tak, že není potřeba

Jestli bude omezení velikosti na přílohy/obrázky a jestli půjdou vkládat odkazy na videa či flashe?

Ano, ano, ano

Jestli, když píšu z mobilu, se budou zdvojovat (dublovat) příspěvky?

Ne, forum si to hlídá

Bylo by hezké, kdyby měl člen (co jsme se regli v google mapách) odkaz na mapu pod avatarem

Zajímavý nápad, to by se dalo ještě udělat ;)

Bude mít forum nějaké API (třeba kvůli vytvoření androidí aplikace pro eshop)

Neumím odpovědět nevím co je API, ale nemyslím si, že bychom vysloveně potřebovali androidí aplikaci

Díky za odpovědi :) a doufám, že zůstane blicí smajlík :D:D:D:D Někdy je potřeba

[upravil dne 5/9/13 23:38 od punkac]

Odesláno

Schreek: API je rozhraní ;) Představ si, že máš webové rozhraní své banky, ale máš i nějaký software v mobilu od své banky, který využívá jiný rozhraní k ovládání tvého účtu. Máš tam jednoduché kolonky na ukázání zůstatku, jednorázového příkazu a podobně. Přes to API \"žere\" mobil méně dat například.

U fora bych si přes toto dovedl velmi snadno představit přístup do eshopu z mobilu, nastavení účtu, odesílání U2U, ale třeba i registraci na sraz rovnou s odkazem na zaplacení na klubový účet - nebo i platbu členského (který nemusím znát stejně jako svoje ID) Prostě by ti to ta aplikace v mobilu sama vyplnila a ty jen potvrdíš. Ptal jsem se na toto proto, poněvadž v podstatě na forum lezu z tak 60% přes mobil

Klidně by se tím dal do jisté míry nahradit i tapatalk a RSS. Naklikal by sis oblíbená témata a měl bys do nich rovnou přístup z mobilu (z té aplikace). Je to takové usnadnění :papa

Jinak díky za odpovědi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...