Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
prohlížeč je prohlížeč a webová stránka něco jiné co máš v odkazech by mělo zustat :) kolikrát jsem něco předělával a oblíbené zůstaly vždy , zatím :D

Díky za odpověď:papa

Odesláno

No,nevím jak to vysvětlit,ale mám třeba v oblíbených uložen tento odkaz:

na příští sraz,klepnu na něj a jsem hned na stránce a nemusím hledat buďto v \"hledání\",nebo v připravovaných srazech.

Tento příklad je sranda najít,ale pokud třeba hledáte něco konkrétního o Fapu,to už je horší najít.

[upravil dne 5/9/13 20:11 od mccolor]

Odesláno

ja mám taky otázku jestli to co je v oblíbených a sledovaných tady na foru,zůstane nebo to půjde do kopru:myslim

mccolor: ja na tvou otázku neumím odpovědět,doufám,že ti někdo poradí ;)

Odesláno

Je rozdíl mezi oblíbenými položkami ve webovém prohlížeči a sledovanými vlákny na fóru. Já mám za to, že tazatel myslí tu druhou možnost. :)

Odesláno

Tazatel myslí založky/oblíbené v prohližeči, takže tohle bohužel fungovat asi nebude, struktura webu je jiná, takže založky, oblibené na určité vlakno si bude každý muset uložit znovu

Příklad:

Nové forum: http://xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/forum/categories/37.sraz-peugeot-clubu-tzv.-zimni-klouzani-15.-17.2.2013-praha_206

Toto forum: http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=206

Ten rozdil je vidět hned, na tomto foru jsou vlakna čislovaná a na novem se rozlišují přímo podle nazvu

[upravil dne 5/9/13 20:27 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Radku a co oblíbené a sledované tady na foru?

post-24981-14109633220811_thumb.jpg

když kliknu Uživ.panel / nastavení]

post-24981-14109633221151_thumb.jpg

edit: ja než se to naučím :roll 2 obr. v příspěvku :roll

[upravil dne 5/9/13 20:39 od Gabriel 307]

Odesláno

No to se nejspiš nepřenese, ale to nevím jistě

Ja ted ale koukám že u toho odkazu výše ta 206 je, to čislo vlákna. Takže je možný že by se to třeba mohlo zachovat.

No prostě uvidíme řekl slepý:D

[upravil dne 5/9/13 20:39 od Radek Hurvajz]

Guest servisman
Odesláno

To chce klid 14 dní budeme z toho mimo a pak se nějak vžijeme

Odesláno
Tazatel myslí založky/oblíbené v prohližeči, takže tohle bohužel fungovat asi nebude, struktura webu je jiná, takže založky, oblibené na určité vlakno si bude každý muset uložit znovu

Ano Radku,myslel jsem to tak jak píšeš.

Zase jsem klep vedle,ale ty to pochopíš:D:papa

[upravil dne 5/9/13 20:54 od mccolor]

Odesláno

nebojte , myslíme na všechno a během víkendu co budou stránky se přehazovat a budou tedy off , obdrží každý člen podrobný návod k novému webu v pdf , sice to je cca 240 stránek ale jsou tam i obrázky . jo a řádní členové ho dostanou v češtině , proto se vyplatí být řádem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...