OK406 Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Pokud se domníváš, že je problém v gelu, tak si nech vyměnit sklo (pokud máš pojištění skel) a oni ti to vymění a dají i gel a pak by mělo být vše v pořádku. A nebo si ten gel kup a řádně odmasti a očisti místo, kal budeš dávat gel. Citovat
harvi_tn Odesláno 12. září 2013 Autor Odesláno 12. září 2013 este ma napadol jeden pokus: ak by sa nasiel niekto, kto by bol ochotny \'pozicat svoj senzor na skle\' na pripojenie k mojmu autu, dalo by sa aspon zistit, ci je to chyba senzor-sklo alebo niekde inde (v konfiguracii) predpokladam skor, ze by to mohlo zacat fungovat samo, ak by sa k autu pripojil fungujuci snimac. Nasiel by sa dobrovolnik? 307 po FL, s hranatym senzorom Citovat
Y2K Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 problem je ze ten gel nie je tesne pritlaceny na sklo dakedy som to na 406 riesil a prilepil som ho sekundacom, len na okrajoch a fungovalo tak na rok bol pokoj a neklam ze sa to neda najst, urcite tu mam to tom vlakno :D Citovat
kacaba12 Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 mám měsíc nové sklo a vše funguje bez problémů, nic jsme nenastavovali senzor funguje jak na vodu tak na světlo. Citovat
harvi_tn Odesláno 14. září 2013 Autor Odesláno 14. září 2013 Takze poznatok z dneska, pripojil som moje auto na auto s fungujucim snimacom a moje stierace zacali spravne reagovat na vodu na skle druheho auta. Takze tento snimac je autonomny, netreba nic konfigurovat. Moze byt problem v nespravnom type mojho celneho skla? Citovat
P607Olda Odesláno 14. září 2013 Odesláno 14. září 2013 Tak ešte pripoj tvoj senzor na druhé auto, či je ozaj zlý. Nevylučujem, že senzor je proste nefunkčný, tzn pri demontáži a montáži došlo k poškodeniu, a chyba nie je v geli, ale v elektronike. Citovat
harvi_tn Odesláno 16. červenec 2014 Autor Odesláno 16. červenec 2014 ahojte, trochu tu ozivim diskusiu. Dal som dnes v Peugeote vymenit dazdovy senzor. Bohuzial sa to nepodarilo podla ocakavani, nakolko ani novy na vodu na skle nereaguje. Tak ako predosly vypisuje chybu o nemoznosti prisposobit sa sklu (vid. foto). V servise skusali aj update BSI, ale zaver bol, ze asi s tym sklom co tam mam, to proste nepojde (bolo menene este davno predoslym majitelom, tomu nefunkcnost snimaca asi neprekazala). Takze to vyzera tak, ze si ten snimac (6405CN) s niektorymi neoriginalnymi sklami proste neporadi. Poznam 2 ludi, co maju menene skla, a jednomu snimac taktiez po vymene skla prestal fungovat, druhemu ide. Typy skiel su na dalsom obrazku. Ten snimac+sklo znameho, ktory ide, som skusal pripojit dlhsim kablom k svojmu autu a fungovalo aj u mna... Citovat
ZdenekN Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 tak opravdu je to sklem nebo ste to někdo už rozchodil Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 saint gobain je origo takze to bude typem skla Citovat
kranky Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 ja mam menene tiez za saint gobain a ide bez problemov ... v servise pred vymenou vyskusal rozprasovacom a pri odovszdavke som si to vyskusal sam a vetko v pohode Citovat
harvi_tn Odesláno 28. červenec 2014 Autor Odesláno 28. červenec 2014 to mas stastie robili ti to v peugeote alebo v nejakom autoskle? Citovat
ZdenekN Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 ale chtělo by to víc značek skel na kterých to opravdu jde Citovat
twoolf Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 mám sain gobain, nejspíš měněné a snímač nefunguje ( závadu jsem zatím neobjevil ). Dnes jsem koukal na kolegovu 307 ( HDI, 2003 ), má tam měněný pilkington ( v autoskle, na pojistku ) a senzor funkční. To mě pos*r v čem je zakopanej pes... Citovat
kranky Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 ten je original, to viem, neviem cim to je ze to nefunguje u niektorych, ja viem ze to funguje na pilkington a saint gobain, ale pilkington su vraj o chlp presnejsie co sa tyka rozmerov. na druhom mieste je saint gobain. ja si myslim ze to, ze to nefunguje suvisy nejako so spatnou montazou nieco tam musi byt co sa mozno vynechalo alebo nevedeli ze treba spravit v tom autoskle. [Edited on 1/8/14 19:19 by kranky] Citovat
harvi_tn Odesláno 1. srpen 2014 Autor Odesláno 1. srpen 2014 Pripajam sa skor k verzii vyrobcu skla/mozno nejaky jeho parameter.. Ja som daval montovat uplne novy snimac v peugeote a chyba stale rovnaka. Tam by snad postup montaze mohli vedet, i ked .... kazdopadne podla servicebox je pomerne jednoduchy, skusim ho tu zavesit vecer. Mohli by ste odfotit stitky skiel s ktorymi vam to ide/nejde? Citovat
Veverka Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Já když měnil sklo (v Peugeotu), nechával jsem původní senzor přelepit zpátky, protože se to prý občas povede, když je šikovnej mechanik, že to funguje. No a nefungovalo. Nový sklo je myslím Pilkington. Nechal jsem to zkontrolovat v jiným Peugeotu, tam mi řekli, že senzor je v háji, vyměnili ho a od té doby OK. [Edited on 4/8/14 01:58 by Veverka] Citovat
kranky Odesláno 4. srpen 2014 Odesláno 4. srpen 2014 no men ten senzor urcite pri vymene nemenili a funguje aj tak, tomu nerozumiem potom... a ani nespominali ze sa bude musiet menit Citovat
harvi_tn Odesláno 4. srpen 2014 Autor Odesláno 4. srpen 2014 senzor sa pri vymene skla menit nemusi, vid PSA postup dazdak.pdf Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.