Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud se domníváš, že je problém v gelu, tak si nech vyměnit sklo (pokud máš pojištění skel) a oni ti to vymění a dají i gel a pak by mělo být vše v pořádku. A nebo si ten gel kup a řádně odmasti a očisti místo, kal budeš dávat gel.

• O 2 týdny později...
Odesláno

este ma napadol jeden pokus: ak by sa nasiel niekto, kto by bol ochotny \'pozicat svoj senzor na skle\' na pripojenie k mojmu autu, dalo by sa aspon zistit, ci je to chyba senzor-sklo alebo niekde inde (v konfiguracii) predpokladam skor, ze by to mohlo zacat fungovat samo, ak by sa k autu pripojil fungujuci snimac. Nasiel by sa dobrovolnik? :myslim 307 po FL, s hranatym senzorom

Odesláno

problem je ze ten gel nie je tesne pritlaceny na sklo

dakedy som to na 406 riesil a prilepil som ho sekundacom, len na okrajoch a fungovalo ;)

tak na rok bol pokoj :D

a neklam ze sa to neda najst, urcite tu mam to tom vlakno :D :D

Odesláno

Takze poznatok z dneska, pripojil som moje auto na auto s fungujucim snimacom a moje stierace zacali spravne reagovat na vodu na skle druheho auta. Takze tento snimac je autonomny, netreba nic konfigurovat. Moze byt problem v nespravnom type mojho celneho skla?

Odesláno

Tak ešte pripoj tvoj senzor na druhé auto, či je ozaj zlý.

Nevylučujem, že senzor je proste nefunkčný, tzn pri demontáži a montáži došlo k poškodeniu, a chyba nie je v geli, ale v elektronike.

• O 10 měsíců později...
Odesláno

ahojte, trochu tu ozivim diskusiu. Dal som dnes v Peugeote vymenit dazdovy senzor. Bohuzial sa to nepodarilo podla ocakavani, nakolko ani novy na vodu na skle nereaguje. Tak ako predosly vypisuje chybu o nemoznosti prisposobit sa sklu (vid. foto). V servise skusali aj update BSI, ale zaver bol, ze asi s tym sklom co tam mam, to proste nepojde (bolo menene este davno predoslym majitelom, tomu nefunkcnost snimaca asi neprekazala).

Takze to vyzera tak, ze si ten snimac (6405CN) s niektorymi neoriginalnymi sklami proste neporadi. Poznam 2 ludi, co maju menene skla, a jednomu snimac taktiez po vymene skla prestal fungovat, druhemu ide. Typy skiel su na dalsom obrazku. Ten snimac+sklo znameho, ktory ide, som skusal pripojit dlhsim kablom k svojmu autu a fungovalo aj u mna...

post-37139-14109638751165_thumb.png

post-37139-14109638751505_thumb.gif

• O 2 týdny později...
Odesláno

ja mam menene tiez za saint gobain a ide bez problemov ...

v servise pred vymenou vyskusal rozprasovacom a pri odovszdavke som si to vyskusal sam a vetko v pohode :)

Odesláno

mám sain gobain, nejspíš měněné a snímač nefunguje ( závadu jsem zatím neobjevil ). Dnes jsem koukal na kolegovu 307 ( HDI, 2003 ), má tam měněný pilkington ( v autoskle, na pojistku ) a senzor funkční. To mě pos*r v čem je zakopanej pes...

Odesláno

ten je original, to viem, neviem cim to je ze to nefunguje u niektorych, ja viem ze to funguje na pilkington a saint gobain, ale pilkington su vraj o chlp presnejsie co sa tyka rozmerov. na druhom mieste je saint gobain.

ja si myslim ze to, ze to nefunguje suvisy nejako so spatnou montazou

nieco tam musi byt co sa mozno vynechalo alebo nevedeli ze treba spravit v tom autoskle. :myslim

[Edited on 1/8/14 19:19 by kranky]

Odesláno

Pripajam sa skor k verzii vyrobcu skla/mozno nejaky jeho parameter.. Ja som daval montovat uplne novy snimac v peugeote a chyba stale rovnaka. Tam by snad postup montaze mohli vedet, i ked .... :myslim kazdopadne podla servicebox je pomerne jednoduchy, skusim ho tu zavesit vecer. Mohli by ste odfotit stitky skiel s ktorymi vam to ide/nejde?

Odesláno

Já když měnil sklo (v Peugeotu), nechával jsem původní senzor přelepit zpátky, protože se to prý občas povede, když je šikovnej mechanik, že to funguje. No a nefungovalo. Nový sklo je myslím Pilkington. Nechal jsem to zkontrolovat v jiným Peugeotu, tam mi řekli, že senzor je v háji, vyměnili ho a od té doby OK.

[Edited on 4/8/14 01:58 by Veverka]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...