Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Keď bolo napísané že sa o slovenskom o.z. máme baviť s novým vedením tak už bola dávno podaná registrácia.

To myslím, že hovoří za vše. :fnuk

K tomu opravdu neni co dodat :blicismajlik

Odesláno

být na me tak vas tech 8 statecnych dávno odstřihnu ..... aspoň by nemuselo byt referendum.... se trochu současnému vedeni divím..... se s vámi moc pářou.... i když s Pe.trem už dávno nesdilim stejně názory tak věřím ze by on to udělal.... a byl by klid.....

[upravil dne 30-8-13 18:00 od Přema]

Odesláno
.............

Radek Hurvajz: A vytahovat vec s peniazmi z eshopu ktore si mal pastorek \"uliať\", to bolo vporiadku takto ho diskreditovat?

Tu sa uz prepralo tolko spiny ze toto nikomu neublizi,len vnesie trosku viac svetla do danej problematiky.

A nejseš tak trochu praštěnej, tohle přeci nemužeš srovnávat, se zdiskreditoval sám, tomu se chlapče normálně říká zpronevěra víš, a spousta lidí je za to i trestaná soudně, takže bych být tebou uplně mlčel, vyřešili to dohodou, a ne že ho někdo zdiskreditoval. A o tomto se naopak členové dozvědět měli, to bylo vlastně povinností vedení je informovat. Ale vytahovat interní zapisy ze sekce kam mam přistup bez svolení, no to si nedovolim ani já. Takže bych být tebou trošku přemyšlel než něco podobnýho přiště napišeš.
Odesláno

Pánové kdyby jste tolik aktivity jako tady vyvíjeli i v komunikačním vlákně abych mohl už vypustit referendum!

Pastorku není Ti hloupé vymlouvat se na něco, že je to ve stanovách, když ty stanovy jste si vytvářeli sami? Dál si Tě dovolím upozornit, že ukazováním částí diskuzí vytrhnutých z kontextu a zvláště pak interních diskuzí z veřejně nepřístupných vláken si velice zahráváš! Pro mě je to jasná podpásovka, tohle se prostě nedělá! Tvůj zoufalý pokus o tvrzení, že jsme vaše OZ \"omylem\" schválili radši ani nebudu komentovat. Tvého podlého jednání mám už opravdu dost!

Odesláno
být na me tak vas tech 8 statecnych dávno odstřihnu ..... aspoň by nemuselo byt referendum.... se trochu současnému vedeni divím..... se s vámi moc pářou.... i když s Pe.trem už dávno nesdilim stejně názory tak věřím ze by on to udělal.... a byl by klid.....

[upravil dne 30-8-13 18:00 od Přema]

Souhlasím:super

Odesláno

;) jsme v demokratický zemi,at členové ukážou cestou jakou chtějí jít....

i když myslím ,že to je víceměně jasné...

[upravil dne 30/8/13 19:10 od Charlie 1]

Odesláno

Už aby bylo po referendu, tahanice kolem toho co je podpásovka a zda se má sdružení vzniklé mírně řečeno \"nestandartně\" tolerovat už nemůže bavit asi nikoho. Osobně Pastorkovi a spol. rád zamávám šátečkem a popřeju hodně štěstí v práci při rozjíždění SK klubu, ale klucka pěkně sami a od začátku, ju?

Odesláno
Pánové kdyby jste tolik aktivity jako tady vyvíjeli i v komunikačním vlákně abych mohl už vypustit referendum!

Rád bych, ale nejsem vyvolený... :D a pro rejpaly: nekandidoval jsem do voleb, takže si za to můžu sám. :aut

Odesláno

Já vůbec neřeším kdo tam má přistup a kdo né, neřeším vůbec tohle vlákno.. je mimo mě, protože je to furt to samé... jen jsem stiflera upozornil, že jde o SK O.Z. členy a né o něj, tím to pro mě skončilo. bodka ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...