Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Pročítám si vlákno o situaci čr klub vs osm \"statečných\" ze slovenského o.z. a koukam na nektere nalady a podpisy.

Pastorek : za dobrotu na žebrotu

Kaper : som zo všetkeho trochu znechuteny!

gedu : znechutený / znechucen

to fakt v sobě nemáte trošku toho chlapa přiznat si že jste udělali chybu?

prvý a posledný príspevok v tomto vlákna odo mňa:

mám v sebe viac chlapa ako si zakladateľ tohto vlákna vie predstaviť

edit: a to akú mám náladu a prečo je moja vec a nemienim ju tu s nikým rozoberať,ale ak to niekomu vadí tak nech sa páči

[upravil dne 29/8/13 21:12 od gedu]

Odesláno
Pročítám si vlákno o situaci čr klub vs osm \"statečných\" ze slovenského o.z. a koukam na nektere nalady a podpisy.

prvý a posledný príspevok v tomto vlákna odo mňa:

mám v sebe viac chlapa ako si zakladateľ tohto vlákna vie predstaviť

edit: a to akú mám náladu a prečo je moja vec a nemienim ju tu s nikým rozoberať,ale ak to niekomu vadí tak nech sa páči

[upravil dne 29/8/13 21:12 od gedu]

smazat ji to bylo velice chlapske ,ale dekuji za reakci na moji otázku , jsi první.
Odesláno
Punkac je pamätník klubu... no zbohom... :D:D:D

tak za a) jsem tu určitě dýl jak ty

za b) z původních pra členů je tu opravdu hrstka lidí - mohu se tedy s klidem považovat za pamětníka

za c) až to budu \"natírat znovu\" tak vy už tu nebudete :aut (modří vědí)

Odesláno
Netuneluje?

Tak ať 8 statečných jedná s partnery za své slovenské O.Z. a nepoužívá marketingově návštěvnost našich stránek a počet členů Peugeot Clubu Amis de Lion - uvidíme kolik \"sponozorů\" ulověj a jak se každej požene s otevřenou náručí odepsat 2% 8mi lidičkám.

Naprosto perfektně napsané :potlesk

Odesláno

Kdyby si ho neudělali, nebyli by na straně vítězných mocností :D

Tady se o povstání snažej a zase nebudou na straně vítězů :D

Odesláno

To to vlákno nebudem čítať celé zase sa to zvrhlo niekde inde.

Bol dlho kľud a všetko fungovalo tak bolo za potreby si zase rýpnuť :myslim.

Peťo a teraz ku tomu tvojmu prvému príspevku. Tie nálady v podpisoch sleduješ len SK členom alebo si sa poobzeral aj po ČR členoch?

napr.

punkac : nemám náladu na cYnYcY

elton : Stop podrazům, výmluvám a mlžení

Niektorý si už nálady pomenili za ktoré im ďakujem že tu nehrotia situáiu.

Vlákna tohoto typu nie sú prospešne pre normálny chod klubu.

[upravil dne 30/8/13 00:58 od Judes]

Odesláno

Za 4 roky registrace a za 5 let prohlížení stránek a fóra klubu, jsem tu takové napětí nezažil, co se to letos děje? Všude samé hádky, rozvody, rozchody, bitky (ať slovní, či fyzické), napadání, navztekanost, falešnost, křivost, to je hrozný... :(

Odesláno

Já budu reagovat jako srazový koordinátor a organizátor nedávného srazu v Kněžnici.

Velmi mě rozesmálo, že srazy budou zdarma. Jé, to by bylo krásné, kdyby Kněžnice byla zdarma, jenom nevím, kde by se vzalo 80 000 Kč ... určitě by nám to sponzoři zaplatili ... :bojim

Ano, klub vypomáhá finančně, jenže se podívejte na vyúčtování: Lidé kvitují, že sraz je v plusu a bez využití podpory. Z toho plyne, že klub to nestálo ani korunu a ještě něco zbylo. Stěžoval si někdo? Já o nikom nevím. Je pravdou, že pro některé to mohl být dražší sraz, když spal v apartmánu, ale byla možnost jít i pod stan.

Podle mě je naprostá kravina pořádat srazy, které budou zadarmo a pak se kasat mega velkou účastí, a to jenom proto, že se tam lidi zadarmo nažrali a ožrali.

Srazy jsou o tom přijet někam, pobavit se s Peugeotáky ... neřešit tolik peníze, však provoz auta taky něco stojí. Pochopím, že někdo nepojede dálku na sraz, ale my se dokážeme dohodnout a jedním autem vyrazíme do Bahoně, Senice nebo Pieštaň. Obráceně jsem to ale neviděl. Mrzí mě i to, že k Lukarovi na sraz do Frenštátu nepřijel slovák, vždyt to bylo tak blízko ... Přiznám se, že by se mi někde tam líbil velký sraz, a to i kvůli slovenským členům, ale zdá se, že by nepřijeli. Asi proto, že by něco museli platit. :myslim

Pokud jde o kokořín, byl výroční, 10 let, byly volné klubové prostředky ... z těchto důvodů chápu jeho financování, ale opakovat to nechci, až za 10 let :D.

Myslete si co chcete, ale srazy zadarmo já nepodpořím ... Když bude pokračovat spolupráce a budou se slováci snažit o sraz zadarmo, tak se budu snažit, aby tak bylo učiněno bez využití prostředků z českého sdružení. :roker

Odesláno
Kdyby si ho neudělali, nebyli by na straně vítězných mocností :D

Tady se o povstání snažej a zase nebudou na straně vítězů :D

tak za tento príspevok by si sa mal hanbiť :myslim /poprosím nekomentovať ma/

Odesláno

punkači-klidně za na mě zlob, ale toto jsi POSRAL- takto znevažovat SNP ,ono ,,všeho odsud podsud,,. Mysli si co chceš,ale toto napíše jen vůl.Již dříve jsem psal, kdo neměl někoho v lágru či ve válce, a strýc prošel od Sokolova až do Prahy ,tak to prostě nepochopí a ty jsi evidentně jeden z nich.Více se nemíním vyjadřovat.

Odesláno

Ozzy1 - já právě měl ve válce na SK v Povážské Bystrici rodinu dědy tak dovol, abych se vyjádřil ju. Klidně se rozepíšu kdo dědovu rodinu v Povážské Bystrici do toho lágru dostal a nebyli to němci :grr

Děda se narodil ve Starkově v Čechách v roce 1933, ale prakticky hned celá rodina odešla na SK do Považské B. Byla tam česká menšina. Otec dědy tam měl v bývalém bankovním domě drogerii, prodával všechno - asi tedy spíše koloniál. Po vzniku slovenského štátu začli zažívat peklo vyústěné do zavření mého pradědy do koncentráku, stačí? Nebo nemám právo komentovat? :grr

ps: odkud si myslíš, že mám mraky těch známek podobné té co dělá avatar?

[upravil dne 30/8/13 09:50 od punkac]

Odesláno

Jinak zpět k tématu

je dobré, když se cejtí, že se něco nepovedlo, začít okolo sebe kopat a říkat, že je vše provokace třeba od pe.tra, eltona nebo i mě. Je dobré hned říkat, že jsme fašouni a náckové a já nevím co ještě.

Přitom stačí pochopit jednoduchou věc, která je tu stále omýlána. Ten osmičlenný podraz s tím sk sdružením. To vám žádnej čech neodpustí (pokaď teda není na prachy a nebude si kupovat stěrače někde v Čierne pri Čope), byť to omlouváte jakkoliv. Jaksi tomu nikdo nevěří (osobně jsem viděl kousek chatu od pastorka, to víte jsem ten pamětník a pár lidí znám osobně)

Ta větička, že je vás tu více a chcete být rovnocení členové, je hezky vysvětlena v příspěvcích od pe.tra, medvěda a dalších. České sdružení je soběstačné. Máteli chuť, udělejte si svoje ale se vším všudy, ale nechlubte se členskou základnou z čech (stejně je zajímavé, na co jste kopírovali seznam SK členů v našem sdružení, asi jen tak pro jistotu, co? Opravdu průhledné a fér jednání nebo že by to byla zadní vrátka koho oslovit, až vám tady utne? . Ale co všechno už tu bylo tisíckrát napsané, kdo nechce, ten stejně nepochopí. Hlavně nezapomeňte napsat, že ten fašoun z čech zas mele jako kolovrátek

fuller: za všechno můžou trpaslíci, ty potvory vám vlezou všude

Judes: cynyky opravdu nemám rád

[upravil dne 30/8/13 09:44 od punkac]

Odesláno

punkaci s tím tvým dědou tu tahás věci které sem nepatří a ještě jak říká ozzák :-) tak to prostě emotivně přehánís. Trošku se začnete krotit a chovat jak lidí a ne jako prasata.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...