Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Předtím mi všichni nadávali, že to je jak Golf a ne nástupce 307/308 a teď sami píšete, že to je jako Golf :D resp,. to máte za VW koncern...

Odesláno
Předtím mi všichni nadávali, že to je jak Golf a ne nástupce 307/308 a teď sami píšete, že to je jako Golf :D resp,. to máte za VW koncern...

no prostě hnus :aut:aut

Odesláno

Dneska jsem koukal na německej ceník a napadlo mě to samý.

http://www.peugeot.de/prospekte-preislisten/neuer-308/5-turer/

Mno a není s naftovým dvoulitrem, stejně jako nové C4 Picasso. A je celkově menší, než současná. Kdybych nepotřeboval v dohledné době vrazit všechny prachy do bydlení, tak prodám současné auto a za 410tKč koupím SW právě s oním dvoulitrem a budu spokojeně dalších 10 let jezdit. No ale nestane se...:(

Odesláno

Před 20 lety si nikdo nedokázal představit naftové 1,5 - 1,7l motory s turbem a výkonem 100kW. Takový výkon byl dřív z atmosférického třílitru a víc. A dneska už to nikomu divné nepřijde. Takže spíš bych měl strach z novinky obecně (jako u všeho), maximální výkon je to poslední.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak musím říct,že tady je paradoxně výhodou jít do nižší výbavy, protože já osobně považuju za nešikovné ovládat vše přes dotykáč. Jsem hrozná konzerva,takže mám radši,když člověk ví kam přeswně šáhnout a co to udělá;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...