Přejít na obsah

NiceOne2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2012

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Boskovice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

NiceOne2's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravím pánové a prosím o radu. Poslední dobou mi vázne sklápění zrcátek. Mírně jsem to promazal zvenčí. U jednoho zrcátka to pomohlo, ale to druhé se v současných vedrech pohybuje čím dál hůř. Někdy mu musím pomáhat rukou. Chtěl jsem to promazat zevnitř, ale nevím jak se do toho dostat, abych něco neurval. Při sklopeném zrcátka ke karoserii jsou dole u kloubu dva zobáčky. Jeden drží lakovaný kryt a druhý černý kryt. Pokud je odcvaknu, tak se kryty v zadní části uvolní, ale na vnější straně stále fest drží. Jde to odcvaknout jen hrubou silou, nebo jsou tam nějaké další pojistky? Nemáte to někdo vyfocené rozebrané, abych věděl kde mám páčit. Dík.
  2. Videl bych to na vadny kabel.
  3. NiceOne2

    Kolik litrů oleje

    Ja menim brzdovku co dva roky. ..pote co se mi asi pred 10 lety stalo, ze jsem pred krizovatkou slap na brzdu a ono nic. Navic vymena brzdovky je i v autorizaku za pakatel, takze proc to nedelat? [upravil dne 21/3/14 05:27 od NiceOne2]
  4. NiceOne2

    Disky na 308

    Černé můžou být pěkné v kombinaci se stříbrnou, pak to může být i praktické, protože vnitřek kol je stejně černý od brzd. Ale celočerné fakt ne. http://www.apneu.cz/alu-kola-podle-auta/images/aez_intenso_dark_zoom.jpg
  5. NiceOne2

    Disky na 308

    Ty disky nejsou ani ocelové, ani kované, ani celoroční. Jsou to obyčejná litá kola ze slitiny hliníku. Že jsou těžké je dáno tím, že je to lowend. Jedny z nejlevnějších kol, ale vypadají dobře. Zimu přežijí všehny dnešní disky.
  6. NiceOne2

    Disky na 308

    Tomu sam neveris.
  7. NiceOne2

    Servisní interval - olej

    mám stejnou motorizací, r.v.07/2013 a servisní plán je 1rok nebo 20 000km mám stejnou motorizací, r.v.03/2012 a servisní plán je 2roky nebo 20 000km Pokud je v servisce 1 rok, tak musis po roce, kvuli zaruce. Bohuzel.
  8. NiceOne2

    panoramatická střecha

    + vypadá to dobře + prosvětluje interiér + nemusíš voskovat střechu, stačí setřít stěrkou +- asi se to líbí těm vzadu, ale tam já nejezdím, jako řidič z toho vůbec nic nemáš, protože okno začíná mimo tvé periferní vidění - v létě to musí být zatažené, je to jako ve skleníku a i když je to zatažené tak se interiér zahřívá víc než u auta s obyčejnou střechou (asi záleží na barvě) - když jedeš v blbém úhlu proti slunci, tak to stejně musíš zatáhnout - hlavně se to nesmí rozbít, to by ses asi nedoplatil - dražší havarijní pojištění (u některých pojišťoven) Závěr: kdyby to nebylo v ceně výbavy, kterou jsem chtěl, tak bych za to určitě nepřiplácel
  9. S clankem nezbyva než souhlasit. S oeugeotem platím za prohlídky víc než 2x tolik co se škodou. Trosku to kompenzuje o 5000km delsi servisni interval, ale i tak jsem u Peugeota zaplatil behe 40tis km to co u škody za 90. A mam obavu ze budu hůř...
  10. NiceOne2

    dopravni nehoda, pomoc..

    Mel jsem podobnou nehodu. Strejchnul jsem auto, ktere vyjizdelo ze zakazu vjezdu. Prestoze jsem nemohl ocekavat, ze ze zakazu vjezdu nekdo pojede, vubec jsem to neresil a vzal vinu na sebe. Bylo mi totiz jasne, ze policajti by to kvalifikovali jako nedani prednosti zprava. Neni co resit, vina je na borcovi s kontejnerem, nemuze couvat kam nevidi. Si predstav, ze by za nim nestalo auto, ale kocar s ditetem.
  11. NiceOne2

    Jak zjistit bezeškodný průběh

    To mmmb: posli do SZ rodné číslo, jméno, příjmení a já ti to v ckp zjistim
  12. Neni to zas tak hrozne. A vlastne ony ani ty predni mlhovky v 90% pripadu neoslnuji. ...ale taky me to rozciluje, kdyz s nimy nekdo sviti kdyz neni mlha.
  13. To o cem si myslis, ze je denni sviceni jsou jen parkovacky neboli obrysova svetla. Ano sviti diody, ale jen ty mene vykonne, nikoliv ty pro denni sviceni. Denni sviceni spolu s potkavackama u 308 zapnout nelze.
  14. NiceOne2

    Nová 308

    Vsichni v tom vidi nejake premiove znacky a ja v tom vidim jen mirne prevleceny Citroen C4.
  15. Ja davam lyze do vaku a vak do boxu. Nez jsem si koupil box, tak jsem lyze daval do vaku a vak do nosice, ale tam se pak vlezlo jen omezene mnozstvi paru. ...do nosice na 4 pary jsem dal max 2 pary ve vacich. Kdyz je hezky tak se da jet i s tim nosicem, ale to na delsi cestu nikdy nevis. Nastesti se na 308cku vejde dlouhej box aniz by omezoval kufr, takze ted uz pohoda.
×
×
  • Vytvořit...