Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jari077

Stalo sa to uz aj mne, kde som dotankoval za 10 €, co je okolo 6,7 l. Nase auta nemaju priame meranie z nádrže na palubovku. Tu to cele prepočítava riadiaca jednotka. Keď sa dostatočne nezmení odpor na plaváku, ktorý ešte porovnáva so spôsobom jazdy a ostatnými hodnotami, tak jednoducho nepošle nový signál na ukazovateľ na palubovke.

Odesláno

Já kdysi taky tankoval za 200kč, jen abych třeba někde dojel na kvalitnější benzinku a měl jsem problém, že natankuji a ručička se ani nehnula, nic prostě... A pak jinde jsem natankoval za 200kč (ale asi to bylo nižší cenou), kde jsem možná natankoval lehce více a ručička se pohnula... :) takže si s tím hlavu nelámej ;)

Odesláno

Řekni šéfovi, že Ti Tvůj servisák zakázal tankovat za 200,- když Ti svítí hladový oko, tak ať nasolí 1000,- a míň často. nashle. Jinak, neůžu si pomoct, ale neměl by ten 70ti letej se stařeckou demencí být už nějakej pátek v důchodě???:D

Odesláno

Tak zase třeba ta práce stojí za to občas převézt nějakého blba, těžko říct. Pokud by to byla jediná vada na kráse a všechno ostatní by bylo super, klidně bych podobného blba vozil taky. Když teda pominu, že zpravidla nejezdím do práce autem a pokud možno ani nehodlám, pokud to nebude vyloženě nutné a bez jiné alternativy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...