Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to Ti Oldo tolik zbylo? Polarem a garáž? To tam nemusíš ani svítit:D.

Jinak jedno auto v garáži a druhé před. Dělal jsme přávě dřevo na chalupu,když přišl pěkný slejvák. Tak sem čekal jestli budou i kroupy, abych apoň přehodil deky přes auto. A vůbec, pomohlo by hodit ty deky na auto proti kroupám?

Odesláno

Už skoro hodinu velká průtrž, tma jak v \"někde\", bez krup. Auto v garáži. Jen kolega na Toyota foru psal, ze ho chytly kroupy na Táborsku za jízdy a nějaké škody má.

[upravil dne 29/7/13 21:27 od hudy]

Odesláno

Tak u mne : auta cajk, jeden strom vyvraceny a jedna velká větev urvana z osiky a spadla na střechu pristresku kde jsou auta a pak na zem na chodník na zahradě . Ještě lehce prší ale nefouká .kroupz jsem neviděl ale peklicko to chvilema bylo.

Odesláno

tady už je taky klid nefouká-lehce prší teplota venku 18,9 v bytě 27,5:roll:blicismajlik to zas bude noc

edit: auto skútr uvidím ráno:nevim

[upravil dne 29/7/13 22:07 od Gabriel 307]

Odesláno

V Praze kroupy nebyly, zato dvě hodiny lilo jak z konve. To by mi nevadilo, kdybych zrovna ty dvě hodiny nestál před pódiem Iron Maiden. Tričko mělo snad pět kilo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...