Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jejda ... tam to dobře znám. Sice píšou rovinka, ale krajnice jsou v hrozném stavu ... :grr

Nicméně slyšel jsem, že řidič čtyřkolky neměl helmu ...

Odesláno

\"Řidič terénního mitsubishi, jejž \"\"údajně\"\" vytlačil kamion na krajnici\" :myslim:bojim

Škoda mladého života :(

MilanF1:podívej se na video kde je vidět jak si policista prohlíží přilbu.. :papa

Odesláno

Tak to se omlouvám ... koukám, že krajnice tam jsou nějak vyspravené, nicméně tohle stejně nakopne. Já tam běžně lítám 90, nicméně když je naproti kamion, mám bobky, je to tam docela úzké.

Nechci hájit terénák, měl přizpůsobit ... však to znáte.

Odesláno

Jj ve spatnej cas v 7 rano na silnici s ctyrkolkou ... No to uz je ted jedno. Stejne chudak kluk

Odesláno

nevím co bych ještě dodal,škoda mladýho kluka kterej byl ve špatnej čas na špatným místě:(

když jezdim do práce,potkavám taky jednoho mladýho ,jak si to peláší na čtyrkolce a docela svižně,kolix si řikám jednou ho tady někdo sestřelí,jezději tady jak prdlí a přes koleje vyloženě přelítávaj:(

Odesláno

Ty čtyřkolky nejsou zrovna bezpečné. Sestřenice manžel (byl to úspěšný výrobce outdoorového oblečení) se na ní zabil ve skalách. Překlopil se a čtyřkolka ho zamáčkla. Já to zkusil a nějak mi na ni nešlo zatáčet, pořád jsem se chtěl klopit jako na motorce (když už jsem měl v ruce řidítka místo volantu).

Ale to už jsem pěkně OT

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...