306-Kubik-S16 Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 http://praha.idnes.cz/stret-jeepu-se-ctyrkolkou-neprezil-ridic-ctyrkolky-fys-/praha-zpravy.aspx?c=A130724_090754_praha-zpravy_bur Muj a SV24 clena spoluzak ze stredni skoly mel takovou smulu ze odesel tak brzo,celej zivot mel pred sebou RIP Michale :( Citovat
Dave_k Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Škoda mladého života. Tak už to bývá. Chybu jiných odnesou ti nevinní. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Jejda ... tam to dobře znám. Sice píšou rovinka, ale krajnice jsou v hrozném stavu ... Nicméně slyšel jsem, že řidič čtyřkolky neměl helmu ... Citovat
Pepito Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 \"Řidič terénního mitsubishi, jejž \"\"údajně\"\" vytlačil kamion na krajnici\" Škoda mladého života MilanF1:podívej se na video kde je vidět jak si policista prohlíží přilbu.. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Tak to se omlouvám ... koukám, že krajnice tam jsou nějak vyspravené, nicméně tohle stejně nakopne. Já tam běžně lítám 90, nicméně když je naproti kamion, mám bobky, je to tam docela úzké. Nechci hájit terénák, měl přizpůsobit ... však to znáte. Citovat
Medvěd Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Včera jsem tuhle nehodu viděl v TV a není moc co dodat. Škoda mladýho kluka kterej byl ve špatnej čas na špatným místě Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. červenec 2013 Odesláno 27. červenec 2013 Jj ve spatnej cas v 7 rano na silnici s ctyrkolkou ... No to uz je ted jedno. Stejne chudak kluk Citovat
Péťa Odesláno 27. červenec 2013 Odesláno 27. červenec 2013 Nedalo mi to a pročetl jsem pár komentářů pod článkem. Ty slova o bezmozcích mi něco připomínají... Citovat
vendelinek Odesláno 27. červenec 2013 Odesláno 27. červenec 2013 nevím co bych ještě dodal,škoda mladýho kluka kterej byl ve špatnej čas na špatným místě když jezdim do práce,potkavám taky jednoho mladýho ,jak si to peláší na čtyrkolce a docela svižně,kolix si řikám jednou ho tady někdo sestřelí,jezději tady jak prdlí a přes koleje vyloženě přelítávaj:( Citovat
Péťa Odesláno 27. červenec 2013 Odesláno 27. červenec 2013 Ty čtyřkolky nejsou zrovna bezpečné. Sestřenice manžel (byl to úspěšný výrobce outdoorového oblečení) se na ní zabil ve skalách. Překlopil se a čtyřkolka ho zamáčkla. Já to zkusil a nějak mi na ni nešlo zatáčet, pořád jsem se chtěl klopit jako na motorce (když už jsem měl v ruce řidítka místo volantu). Ale to už jsem pěkně OT Citovat
Moby89 Odesláno 27. červenec 2013 Odesláno 27. červenec 2013 koukam ze svet je malej, ten kluk jezdil obcas do modran za zed, nejak vic jsem ho neznal, kazdopadne R.I.P. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.