Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Čo môže robiť buchot na zadnej náprave 406 sedan????

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte Pežotáci, chcem sa opýtať že čo na Vašich 406kách ste menili pri 200000 niečo mi bucha na zadnej naprave ako keby mi chcelo celu napravu odtrhnúť, bol som v servise len chlapi hovoria ze nikde nie je vôla, tlmiče som vymenil ale oni to nerobili, tak teda poradte mi prosim čo mám ešte vymeniť čo ste menili najviac vy, dakujem za kazde rady jedná sa o PEUGEOT 406 2,0 HDI 80 kw typ motora RHZ ročník 2000/8 .... Ďakujem za rady vopred ....

Odesláno

Zkus vyměnit servis - není technicky možné, aby na nápravě něco bušilo a při tom aby tam nebyla vůle.

Až to zkoukne někdo, kdo nápravu poctivě proleze, určitě na něco přijde (a po 200 tkm toho může být opravdu dost).

Odesláno

Hele, tvoje poslední příspěvky se týkají zadní nápravy, je jich tu už celkem dost, na foru je taky dost přispěvků o tom co tam bouchá a jak se to mění, tak sakra když založíš nějaký vlákno tak v něm pokračuj a nazakládej druhý uplně stejný nebo podobný, ted jsem jedno mazal, uplně stejný s tímto, jen napsaný nazev kapitálkama, pokud nechceš za uši tak se drž pravidel, díky za pochopení Admin

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Pozice č.7 na obrázku výše.

Jsou dva druhy těchto silentbloku. Lze to dohledat v ServiceBoxu podle VIN.

Přečti si toto vlákno, je tam popsaná výměna toho silentbloku:

Bouchání můžou dál způsobovat tyčky geometrie nebo svislé stabilizační tyčky.

Odesláno

mě bouchaly tyčky geometrie (příčné stabilizační tyčky) .. byl to staršný buchot jak železo... po výměně ok.. dá se to zkusit že ji chytneš do ruky (teda pokud máš v kolech dost velké mezery mezi paprskama) a někdo ti rozhoupe auto.. ucítíš jak v nich klepká.. a i když budou jen malinko klepat tak věř že čep bude totálně vymlácený.. mě jedna klepala znatelně a druhé jen trošku a to jen chvílema to bylo cítít.. ala rány to dělalo pořádné za jízdy.. a pokud mužu doporučit tak kup nějaké lepší dražší... já jsem ve slabé chvili koupil nejaké levnější šmejdy (300 za kus) a minuly tyden se mi normálně za jízdy ten čep vyrval a bylo to na salto s autem... vyhodil jsem je a koupil lěpší draží...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...