Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chování na dálnici  

1. 1. Chování na dálnici

• Jedu do levého pruhu a snižuji rychlost
      11
    • Jedu do levého ale rychlost nesnižuji
      48
    • Jedu stále stejně klidně v pravým pruhu
      20
    • Přejedu do pravého pruhu
      1
    • Snažím se projet co nejblíže u odst. auta
      0

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Sakra, že zrovna Francouzi takhle přitvrdili a jsou takhle důslední, při tom, jací jsou bordeláři... Ve Francii jsem jednou zaregistroval záblesk v zrcátku za rychlost na dálnici při sjezdu k pobřeží, tak jsem pak říkal při prodeji novému majiteli, ať si při přepisu nechá radši vyměnit RZ, jestli hodlá jezdit do Francie :)

Odesláno

Sorry za :xvul ale když sme u těch pokut, tak já to mám dnes za 1000,- ale totálně nasranej! Jedu po hlavní, z leva borec mi nedal přednost, tak sem musel na brzdy, jel sem pár desítek metrů zaním ani za 200m od té křižovatky ho berou měšťáci, říkám si dobře Ti tak ty kret... policajt ho zastavil a jak sem se přibližoval a viděl, že je chci objet, ukázal mu ať jede a bral mě... říkám si je dement, či co... A on mi hlásí, že je tam radar a že sem jel 63km/h. říkám, že to není možný, protože sem jel zhruba souběžně s autem přede mnou a on mi tvrdil, že auto předemnou jelo 55km/h tak ho prej pustil. No, spěchal sem do práce a neměl čas se s ním dohadovat, tak sem si vzal složenku, ale fakt mě to sere. Ikdybych těch 65 jel, tak mi to připadá jako měnší přestupek (radar byl na konci obce v místě, kde je před každým domem předzahrádka a na druhé straně domy nejsou vůbec, tajže přehlednej úsek) , než borec, do kterýho sem málem vrazil, kvůli tomu, že se ani nerozhlídl na křižovatce... Já se snažím jezdit poměrně slušně a zvlášť v obci dodržovat předpisy, ale ještě nikdy se mi nestalo, že když mě předjede nějakej kretén v obci 80 bez blinkru, že by ho pak o kus dál stavěli... :grr

Odesláno

to se ti stane na slovensku. miny tyden jsem za jeden den posboral tri flastry :)

Odesláno

Scratch - vyděláš vůbec tolik? Aby jsi nebyl jako moje Martina, která tím že jezdí do práce vlastně prodělává (ale ne na pokutách, ale tak dobře ji platí).

Odesláno
to se ti stane na slovensku. miny tyden jsem za jeden den posboral tri flastry :)

osobně tě neznám a nikdy jsem tě neviděl, ale jen podle toho, cos sám na sebe napsal za ty roky na foru--musíš být řádný pilot :myslim;)

Odesláno
....vzdy pedjizdim ve chvili kdy jsem autu prede mnou blizko treba 5 az 10 metru ...

:myslim

oddie kupodivu jezdim vsude stejne a loni jsem prolitnul Vidni 120 a neprislo mi nic......

:myslim:myslim

:myslim:myslim:myslim

Odesláno
....vzdy pedjizdim ve chvili kdy jsem autu prede mnou blizko treba 5 az 10 metru ...

:myslim

oddie kupodivu jezdim vsude stejne a loni jsem prolitnul Vidni 120 a neprislo mi nic......

:myslim:myslim

:myslim:myslim:myslim

koblížku - no coment :potlesk:potlesk:potlesk

Nejsem příznivce bodovýho systému, ale než ho zavedli, jezdil jsem možná podobně jako Jirka. Ale velice záhy po zavedení jsem si položil otázku: \"Potřebuju řidičák v kapse nebo v čistírně?\" a odpověď byla zcela jednoznačná. Záhy jsem pak zjistil, že jet jako prase bez ohledu na limity a s minimálním ohledem na dění kolem sebe (jak předvádí Jirka) mi ve finále nažene pár minut. Jedu-li tak nějak na pohodu (volné silnice a dálnice tak + 10 km/h, města v limitech) jsem doma o řádově půl hoďky pozdějc (mluvím o oněch 400 - 500 km denních jízd spojených s prodejem knih - na krtších vzdálenostech se tento čas ještě limitně snižuje).

Resumé - já už (i podle mých spolujezdců) snad rozum dostal, třeba se povede i jiným \"závodníkům\". :papa

[upravil dne 25/7/2013 20:16 od Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...