Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Goldinčino lvíče tvářící se jako puma

Recommended Posts

Odesláno

Já ve výkupu za svoji předchozí 406 taky dostal málo, jen 20 000.- a hned ji dali na stránky k prodeji za 60 000.- ale byla to má volba že jsem jim to nechal, proto přece hned nejsou AAA svině, a zajímavý je že i můj stav km tam nechali, žádný přetáčení, dokonce dali i popisy závad kterých si při výkupu všimli. Já prostě osobně proti nim nic nemám, a až jednou koupím auto z bazaru, a je jedno z jakýho, a bude to šumt, tak si za to můžu sám, bazar jen vykoupí a prodá, a nebo si nechá dovézt a prodá, a je jedno jakej to je bazar. A k autu, já bych do Pumy nešel, ale stejně tak by Goldinka nešla do Parťáka, tak jí přeci nebudu psát jaký je to auto na hovno, no né??

Prostě popřeji hodně štěstí ke koupi a je to, je to snad tak těžký??:papa

Odesláno

Pokud mám mluvit za sebe tak kdyby Mohy vynechal pompézní nástup typu \"seďnete si na zadek\" tak třeba konkrétně moje reakce by byla \"taktně žádná\" ....

U mojí prodané Vectry stočili tachometr o 70 tis (už si to nepamatuju přesně)...

Odesláno

pánové to byl můj specifický humor...a chvilka napětí, to že to bude něco \"top\" jste si vsugerovali a za to nemohu:D

Koblih: stáčení je národní sport, neni to nic prekvapiveho a dělá to většina bazarníků...;)

Odesláno

Hlavně Goldinko,aby Ty jsi měla s auta radost a dovezlo kam potřebuješ. Si se chtěla podělit o radost z prvního auta a nakonec Tě to bude štvát. Ikdyž za to může Mohy,že byl rychlejší.

Myslím,že na to vyježdění Ti to stačí a třeba nebude tak mrzet nějaká odřenina,nebo odřeninka. No ikdyž asi teda bude no:D

[upravil dne 17/7/13 19:51 od adraj]

Odesláno

Mohy z Tvych obrannych reakci ve prospech Goldinky a jeji pumy to skoro vypada, ze AAAcka prodavaji k autum i advokata a tiskoveho mluvciho... Tak potom to asi nebyl tak spatnej kauf :D:papa

Odesláno

zdržuji se komentáře , veškeré dotazy na tiskového mluvčího zodpovídáme v pracovní době mezi 9-18hodinama, nicméně prosím předem písemně, s okolkovanou žádostí :roker

Odesláno

Velice mne mrzí , když si někdo koupí auto třeba z AAA , a ne náhodou Peugeota ,pak se každý s prominutím vysmívá a odrazuje. Ani bych se nedivil kdyby dotyčná tohle vlákno smazala. Dovede mne naštvat že jen chválíte svá auta a na ostatní sprominutím házíte bobek a pod. Dokonce jsem se setkal i s takovým , kterému nesměla pomalu ani škodovka do garáže . :papa

Odesláno

Goldi - chce to hlavně klídek a komenty, které se Ti nelíbí pustit jedním uchem tam a druhým ven.

Nemyslím si, že bys s autem musela točit tisíce km měsíčně a pokud Puma má být autem na rozježdění A LÍBÍ SE TI, pak gratulace gratula a k tomu velký palcodrž, aby tě moc nezlobila (zlobit bude v jejím věku každý stroj - ať už zmiňovaný Ford, tak i Piškot, Citron, Bávo, Mergl nebo škůdka - žádný auto prostě není bezporuchový a je třeba umět si spočítat do kdy se do toho ještě vyplatí sypat a kdy dojezdit a hodit ze skály (já jsem přesně v těchhle úvahách už několik týdnů u mé 406ky).

Odesláno
Velice mne mrzí , když si někdo koupí auto třeba z AAA , a ne náhodou Peugeota ,pak se každý s prominutím vysmívá a odrazuje. Ani bych se nedivil kdyby dotyčná tohle vlákno smazala. Dovede mne naštvat že jen chválíte svá auta a na ostatní sprominutím házíte bobek a pod. Dokonce jsem se setkal i s takovým , kterému nesměla pomalu ani škodovka do garáže . :papa

Honzo s tím mazáním bych se já teda celkem divil :D:D:D

Který že příspěvek píše o tom, že je chyba, že si nekoupila pežo?

[upravil dne 17/7/13 21:59 od koblih69]

Odesláno

Děkuju všem, kdo pochválili a ti, kdo ryli ať si trhnou nohou :papa

Radost z prvního auta mi nezkazí prostě nikdo ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...