Šalda Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Já ve výkupu za svoji předchozí 406 taky dostal málo, jen 20 000.- a hned ji dali na stránky k prodeji za 60 000.- ale byla to má volba že jsem jim to nechal, proto přece hned nejsou AAA svině, a zajímavý je že i můj stav km tam nechali, žádný přetáčení, dokonce dali i popisy závad kterých si při výkupu všimli. Já prostě osobně proti nim nic nemám, a až jednou koupím auto z bazaru, a je jedno z jakýho, a bude to šumt, tak si za to můžu sám, bazar jen vykoupí a prodá, a nebo si nechá dovézt a prodá, a je jedno jakej to je bazar. A k autu, já bych do Pumy nešel, ale stejně tak by Goldinka nešla do Parťáka, tak jí přeci nebudu psát jaký je to auto na hovno, no né?? Prostě popřeji hodně štěstí ke koupi a je to, je to snad tak těžký?? Citovat
koblih69 Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Pokud mám mluvit za sebe tak kdyby Mohy vynechal pompézní nástup typu \"seďnete si na zadek\" tak třeba konkrétně moje reakce by byla \"taktně žádná\" .... U mojí prodané Vectry stočili tachometr o 70 tis (už si to nepamatuju přesně)... Citovat
Šalda Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 To je zase něco jinýho, taky sem podle úvodu čekal aspoň Porsche:D Ale je to holt \"jen\" puma:) Citovat
negrbob Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Ha cervena Puma v social edici tzv. stejne jako v mem pripade kdy jsem nenasetril dost penez na auto ktere ma ctvery dvere. Preju ti hodne bezproblemovych kilometru. Citovat
Mohy Odesláno 17. červenec 2013 Autor Odesláno 17. červenec 2013 pánové to byl můj specifický humor...a chvilka napětí, to že to bude něco \"top\" jste si vsugerovali a za to nemohu:D Koblih: stáčení je národní sport, neni to nic prekvapiveho a dělá to většina bazarníků... Citovat
adraj Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Hlavně Goldinko,aby Ty jsi měla s auta radost a dovezlo kam potřebuješ. Si se chtěla podělit o radost z prvního auta a nakonec Tě to bude štvát. Ikdyž za to může Mohy,že byl rychlejší. Myslím,že na to vyježdění Ti to stačí a třeba nebude tak mrzet nějaká odřenina,nebo odřeninka. No ikdyž asi teda bude no:D [upravil dne 17/7/13 19:51 od adraj] Citovat
Guest StibTo Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Mohy z Tvych obrannych reakci ve prospech Goldinky a jeji pumy to skoro vypada, ze AAAcka prodavaji k autum i advokata a tiskoveho mluvciho... Tak potom to asi nebyl tak spatnej kauf Citovat
Mohy Odesláno 17. červenec 2013 Autor Odesláno 17. červenec 2013 zdržuji se komentáře , veškeré dotazy na tiskového mluvčího zodpovídáme v pracovní době mezi 9-18hodinama, nicméně prosím předem písemně, s okolkovanou žádostí Citovat
Guest StibTo Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Eeeh... Kolek uz v tenhle cas asi nikde nesezenu Citovat
Mohy Odesláno 17. červenec 2013 Autor Odesláno 17. červenec 2013 to nás mrzí, tímto tiskové oddělení zavíráme, nezlobte se Citovat
Péťa Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 A co právo na svobodný přístup k informacím? http://www.mkcr.cz/scripts/detail.php?id=325 Citovat
Mohy Odesláno 17. červenec 2013 Autor Odesláno 17. červenec 2013 bohužel coby státní ouřada si mohu dělat co chci....a vy se můžete ptát na co chcete, nicméně na co já chci odpovím Citovat
lukaro Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Čekal jsem všechno, ale Pumu fakt ne... No, tak nezbývá popřát mnoho šťastných kilometrů a co nejméně investic Citovat
Guest servisman Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Velice mne mrzí , když si někdo koupí auto třeba z AAA , a ne náhodou Peugeota ,pak se každý s prominutím vysmívá a odrazuje. Ani bych se nedivil kdyby dotyčná tohle vlákno smazala. Dovede mne naštvat že jen chválíte svá auta a na ostatní sprominutím házíte bobek a pod. Dokonce jsem se setkal i s takovým , kterému nesměla pomalu ani škodovka do garáže . Citovat
Medvěd Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Goldi - chce to hlavně klídek a komenty, které se Ti nelíbí pustit jedním uchem tam a druhým ven. Nemyslím si, že bys s autem musela točit tisíce km měsíčně a pokud Puma má být autem na rozježdění A LÍBÍ SE TI, pak gratulace gratula a k tomu velký palcodrž, aby tě moc nezlobila (zlobit bude v jejím věku každý stroj - ať už zmiňovaný Ford, tak i Piškot, Citron, Bávo, Mergl nebo škůdka - žádný auto prostě není bezporuchový a je třeba umět si spočítat do kdy se do toho ještě vyplatí sypat a kdy dojezdit a hodit ze skály (já jsem přesně v těchhle úvahách už několik týdnů u mé 406ky). Citovat
koblih69 Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Velice mne mrzí , když si někdo koupí auto třeba z AAA , a ne náhodou Peugeota ,pak se každý s prominutím vysmívá a odrazuje. Ani bych se nedivil kdyby dotyčná tohle vlákno smazala. Dovede mne naštvat že jen chválíte svá auta a na ostatní sprominutím házíte bobek a pod. Dokonce jsem se setkal i s takovým , kterému nesměla pomalu ani škodovka do garáže . Honzo s tím mazáním bych se já teda celkem divil :D:D Který že příspěvek píše o tom, že je chyba, že si nekoupila pežo? [upravil dne 17/7/13 21:59 od koblih69] Citovat
marko306 Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Goldinka, je to pekné červené ženské auto. Budeš sa v ňom vynímať a neskôr sa ti hádam zadarý dačo z tých obrázkov v tvojom podpise. Citovat
Goldinka Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 Děkuju všem, kdo pochválili a ti, kdo ryli ať si trhnou nohou Radost z prvního auta mi nezkazí prostě nikdo Citovat
Mohy Odesláno 18. červenec 2013 Autor Odesláno 18. červenec 2013 a tiskovému mluvčímu se nepoděkuje joooooooooooo? to sou mi způsoby Citovat
Goldinka Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 Tiskový mluvčí patří do první skupiny těch co pochválili páč chválil při odvozu auta Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.