Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Někdo ochotný s velkoob. slevou???

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás klubáci.

Mám prosbičku,chtěl bych si udělat radost k narozeninám a pořídit v AK tento hever : http://www.autokelly.cz/#|WP2N0moO+EvNJ6ym96nEeG6GA2PlLP3JeYEx/MtbGm7qU+eQOXWH7AkDMKT+k1aTWeP7UtcHlG/E0SBrNHct0LC64HX//f2Pm8WxQBIAntb4GPSDnF8Tr/L4PndbM/6NpCD1vWoraxxqpxKYP0UP4KhvQG0RLRWOIjxQF9lDlhz2GYcIANj+ZZ3Tb/m4MFIWaNdE/GV7bTt82TzkevKDWn8nBnwEdSeZPt9qRPwaa7008vrz6PmUp+uFiKr/phrW

Otázka,resp. prosbička zní. Je tu někdo,kdo má větší slevu v AK než je na naši klubovou kartičku?Anebo umí tento kus,či něco podobného sehnat levněji??

Vyzvednutí by bylo na trase Chomutov - Praha ( zde jsem přes týden ),potažmo nějaká zásilkovka....

Mockrát děkuju :papa

Omlouvám se :mad:,díky infu členů doplňuji : Objednací kód: GV T830018

[upravil dne 10/7/13 19:08 od švícko87]

Odesláno

Potřebuju zdvih min. 410 mm,jelikož mám v garáži ( takto min. nízké ) podpěry... Přemýšlel jsem i udělat ze dvou vzduchových vlnovců z autobusu a propojit je mezi sebou...Ale přijde mi to takové \"partyzánské\"...

Odesláno

Špatně jsem se vyjádřil.Mám podpěry - kozy,které se dají i zvedat,ale nejníž se dostanu na 41 cm,takže potřebuju hever,který když dám pod auto,tak jeho zdvih bude vyšší než ty podpěry abych je mohl dát pod auto a heverem na ně zpustit.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...