Veverka Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 No spíš já, sorry za ale nějak jsem si nemohl pomoci Citovat
Otan Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Jen do mne, za dobrotu na žebrotu. Jako doma, pořád bit. :P Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. červenec 2013 Autor Odesláno 5. červenec 2013 Děkuji za určení. Chytil jsem takového hada už dříve. Tenhle docela obratně šplhal po kůře borovice pořád vzhůru. Koukal, jak mu to jde. Dnes jsem v jezírku chytil tři užovky obojkové, žerou mě tam pulce a asi i čolky, potvory. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Taky se musí něčím živit,když je nenakrmíš Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 na prvni pohled z mobilu bych rekl zmije ale salda ma pravdu Citovat
Šalda Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Každej neodborník říká zmije, poznal sem takových už stovky, a bohužel taky hned takhle jedná, a hada zbytečně zabije lopatou nebo něčím co má po ruce. Citovat
marko306 Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Radšej si myslieť, že je to vretenica a mať trošku rešpekt. Zabíjať by sa nemal či je to vretenica alebo užovka. Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 zabije ho jen idiot. ja kdysi mel na nejakou dobu na hlidani dva hady a nikdy vic. jsem se vzdy malem posral kdyz jsem jim menil vodu. ... Citovat
marcel.tokar Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Keď už to máš vo vedre, tak to odnes zlému susedovi. Hlava sa vidí zdeformovaná pretože to je ešte asi mláďatko. Užovky vodu milujú, furt na nich chodíme so synom kukať v máji, júni v Košiciach na splav Hornádu. Keď je nízka hladina, tak cez splav len trochu vodu prepúšťa správca a oni sa tam v tých plytčinách pod ním preháňajú a chytajú rybky. Sú ich tam hromady. [upravil dne 6/7/13 11:07 od marcel.tokar] Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. červenec 2013 Autor Odesláno 6. červenec 2013 Tož jsem dnes chytil druhou, trochu větší. Nemám lopatu ani nic jiného po ruce:D, tak ji zanesu k té první, je tady takový neudržovaný opuštěný sad. Citovat
Šalda Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Ještě si tam otevreš takovej zoo koutek Citovat
Dano406 Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 jak víte že to je had a není to hadice Citovat
Fusion Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Nevím co to je ale kdybych to viděl tak se po*eru a zdrhám Citovat
Dano406 Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 No nevím, nevím, ale had by měl mít gule,néé Toto je v tom případě hadice néé Citovat
Šalda Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Ne každej má gule až po kolena jako kůň U hada není téměř ani patrný hemipenis, je to jen takovej výstupek. Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. červenec 2013 Autor Odesláno 6. červenec 2013 Koukám, Šalda se vyzná nejen v ženském poprsí, ale i v penisech:D. Tady je ta druhá. Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. červenec 2013 Autor Odesláno 6. červenec 2013 A tady už spokojeně volně leze po stromě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.