Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Klucí, díky za info o čalounici, ale já potřebuji vyměnit slídu :D. Čalounické práce proběhnou až příští zimu ;).

Slídu bych měl zvládnout vyměnit sám, je to na zip. Škrk, škrk a je to :D.

Nerad bych koupil slídu, a ta by tam pak neseděla, tak jsem chtěl nějaký prověřený obchod.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ale pozor!!! proinvestoval 300 za stěrače, 150 za potah na volant a 160 za modrý ventilky, takže auto po velkých investicích a určitě bude sloužit 15 let bez zásahu :D :D a vidím dobře, že to má RG introš?

Odesláno

Nevedel by nekdo, jak vymontovat zadni sedacky? Sundal jsem spodni dil, pak jsem vysrouboval dva srouby horniho dilu, ktere jsou dole, ale nahore to na necem drzi a ja nevim na cem.

Odesláno

Tak uz jsem na to prisel, ale narazil jsem na jiny problem. Mam rozbity zamek u kufru a myslel jsem, ze po odklopeni sedacek se tam od tama dostanu, jenze tam jsou jen dva male otvory skrze ktere nemam sanci natahnout ruku az k zamku. Cili ma nekdo nejaky napad jak to vyresit?

Odesláno

Myslite si, ze je cabrio prodejne za nejakou dustojnou cenu i na konci letni sezony?

sorry, ale na tohle nejde reagovat  :bojim

Odpovím jinak: máš-li cabrio na prodej, které je v perfektním stavu, bez poškození laku, bez opotřebení a koroze, s pravidelným servisem a dokumentovanou servisní historií, bez napadení tuningem, s čistým a udržovaným interiérem... tak za něj dostaneš solidní peníze kdykoli  :D

• O 3 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Mel by nekdo zajem o zachovale kabrio? rv. 1997, 1.8  8V, najeto 155tis, servisni historie. Fotky udelam a poslu na mail, zatim mam jen tuto.

čau měl bych zájem o cabrio posli mi víc fotek na mail kodymj@seznam.cz a kontakt na tebe dík jakub

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...