Přejít na obsah

Boban306

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

O uživateli Boban306

  • Datum narození 1.1.1984

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Novoty
  • Stát
    Česká republika

Boban306's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Boban306

    Pojistka zadnich oken

    Tak dle manualu by se melo jednat o pojistku 22, ktera jse vsak v poradku. Cili je mozne, ze odeslo relatko?
  2. Nevi nekdo, jestli je v elektrice samostatna pojistka pro zadni okna? Prestaly fungovat, respektive do spinacu nejde napeti.
  3. Mel by nekdo zajem o zachovale kabrio? rv. 1997, 1.8 8V, najeto 155tis, servisni historie. Fotky udelam a poslu na mail, zatim mam jen tuto.
  4. Boban306

    Palivove cerpadlo

    Jo ja zapomnel, jedna se o palivove cerpadlo v nadrzi u 1.8 benzin 8v
  5. Melo by se preventive menit? Popr. lze nejak poznat ze uz se blizi jeho cas odejit? Mam spatnou zkusenost z predchozim autem, kdy cerpadlo z niceho reklo sbohem a nechalo me ve stychu, a nerad bych to zazil znovu:)
  6. Myslite si, ze je cabrio prodejne za nejakou dustojnou cenu i na konci letni sezony?
  7. Taky mi nezamyka ani neodemyka kufr dalkovym ovladacem. Mam jen jednotlacitkovy, muze byt problem v tom, ze to treba neni original? Respektive, delalo se elektricke otevirani kufru s jednotlacitkovym ovladacem?
  8. Tak uz jsem na to prisel, ale narazil jsem na jiny problem. Mam rozbity zamek u kufru a myslel jsem, ze po odklopeni sedacek se tam od tama dostanu, jenze tam jsou jen dva male otvory skrze ktere nemam sanci natahnout ruku az k zamku. Cili ma nekdo nejaky napad jak to vyresit?
  9. Nevedel by nekdo, jak vymontovat zadni sedacky? Sundal jsem spodni dil, pak jsem vysrouboval dva srouby horniho dilu, ktere jsou dole, ale nahore to na necem drzi a ja nevim na cem.
  10. Boban306

    Unik oleje 1.8 8v

    Je teda podle tech fotek jisty ze se jedna o gufero? Kazdopadne dekuju za radu:) A ten ubytek oleje z motoru s tim asi souviset nemuze, ze?
  11. Boban306

    Unik oleje 1.8 8v

    kolem te poloosy je to cely upatlany od oleje, tezko poznat odkud presne to tece
  12. Muze nekdo doporucit schopneho a hlavne poctiveho mechanika, idealne garaznika, ci maly servis kde si nebudou uctovat predrazene sumy v Brne ci blizkem okoli? Potrebuju vyresit unik oleje.
  13. Boban306

    Unik oleje 1.8 8v

    Tak jsem se na to dival a olej tece odtud. Predpokladam ze jde o prevodovku? Kazdopadne za cca 4 mesice co auto stalo v garazi, znacne ubylo oleje z motoru.
  14. Boban306

    Unik oleje 1.8 8v

    A jeste jeden asi hloupej dotaz, ale olej se muze ztracet budto z motoru, nebo z prevodovky. Jina moznost uz tu predpokladam neni? Jde mi o to, ze nevim jak dlouho to auto jeste budu mit a nechce se mi to moc resit, takze bych dolil olej do motoru a prevodovky a vic to neresil.
×
×
  • Vytvořit...