Mohy Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 tak duvody většiny čecháčků pro koupi VW koncernu jsou jasný... - většina dílů \"dostupná\" - \"lepší\" ceny na díly - opraví to každej garážník - hodně lidí má v palici zakořeněno že je to proste AUDI technika, to se prece NEMUUUUUŽE POSRAT.... Ovšem realita je jiná Citovat
Medvěd Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Hlavně se mi líbí ta neuvěřitelná zášť, která se tu se železnou pravidelností proti koncerňákům a škodovkářům zejména, objevuje. Pánové, sorry, ale přijde mi to jako byste se museli neustále ujišťovat, že jste koupí té Vaší piksly udělali ten správný krok a všichni ostatní jsou debilové, páč to nejsou schopni pochopit. Jsem přesvědčenej, že valná většina piškotochváličů by si i v té škůdce klidně p*delku vozila, ale rozhodli se jinak a teď fungují ve stylu: \"Chceš-li s vlky býti, musíš s nimi víti\" (vlka zaměň za lva). Je mi jasné, že mi tu mnozí začnou vypisovat tisíce přesvědčovacích důvodů, proč se rozhodli právě pro piškota a ne jinak - je ale otázka zda jimi chtějí přesvědčit mně nebo sebe. Piškot je úplně stejná piksla jako většina jiných. Jezdí dopředu i dozadu, zatáčí, brzdí a hlavně se kus od kusu více či méně se*e, ale jak už psal někdo výše, se*ou se všechna auta a budou se s*át čím dál víc a koupě spolehlivého kousku bude za pár let rovna výhře v loterii - ať to bude Piškot, VW, Volvo nebo Toyota. [upravil dne 28/6/2013 10:50 od Medvěd] Citovat
Mohy Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 medvěd má pravdu:papa ale možná by stálo za to sem zkopírovat pár dost hustých prispevku jak mi \"kamarádi\" z koncern fora zhodnotili výběr francouze... Proti tomu je to tu fakticky slušný. Navíc treba ja osobně jezdil poslednich 10let ve VW koncernových autech a no problem...jedine co je pro mě osobně problem je vyšší porizovací cena, která se nedá ničím ospravedlnit.. proto víím co pišu v prispevku predtim, jsou to reakce kamaradu. Citovat
parlament Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 O tom, že se na těch autech údržba každého prdu řeší přesně podle rozpisu v autorizovaném servisu a nikdo nic neojebává ani nemluvě. osobně bych si takové auto po firmě koupil s naprostým klidem, dokonce mnohem spíš než po většině soukromníků. Môže sa to líšiť od firmy k firme.Keď si spomeniem na minulosť a svoje služobné auto.Všetko sa riešilo v autorizáku,kde boli ale vyslovene ľaví zamestnanci a autá dostávali zabrať,priznávam aj od nás.Pri predaji to boli doslova chúdence,čo by sa rozpadli aj pri hlasnejšej nadávke. ..inak možno sú zákazníci čiastočne ovplyvnený aj zo strany servisov.Mechanici radi nadávajú na francúzke autá,údajne kvôli neergonomickému usporiadaniu poskladaných dielov a tým zťaženej oprave.Ale aj ten môj servisman už uznal,že novšie Škodovky a VW sa neopravujú o nič ľahšie,ale to známe \"ááá francúz\" tam ostane asi navždy:D Citovat
parlament Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Hlavně se mi líbí ta neuvěřitelná zášť, která se tu se železnou pravidelností proti koncerňákům a škodovkářům zejména, objevuje. Piškot je úplně stejná piksla jako většina jiných. Jezdí dopředu i dozadu, zatáčí, brzdí a hlavně se kus od kusu více či méně se*e, ale jak už psal někdo výše, se*ou se všechna auta a budou se s*át čím dál víc a koupě spolehlivého kousku bude za pár let rovna výhře v loterii - ať to bude Piškot, VW, Volvo nebo Toyota. [upravil dne 28/6/2013 10:50 od Medvěd] Nepozorujem,že by tu bola prítomná \"neuvěřitelná zášť\".Práveže mi to na Peugeot fóre príde bez zášte a nad vecou.Ale môžem sa mýliť,ako už mnohokrát.Si tu podstatne dlhšie. S druhou časťou Tvojho príspevku súhlasím.Moje auto sa občas s.re a rozmýšľam,čo bude,ak sa bude nové srať ešte viac. Citovat
oddie Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Ad složitější a náročnější opravy francouzských aut - ano, to je poměrně častý nářek. S velkou oblibou na to odpovídám něco ve smyslu, že holt kdo umí, ten umí. Poměrně dost \"mechaniků\" taková odpověď poměrně slušně nase*e Citovat
michals004 Odesláno 28. červen 2013 Autor Odesláno 28. červen 2013 Tady nejde o zášť vůči koncernu jen jsem chtěl slyšet důvody proč to lidi kupují když se dá podobný auto sehnat o dost levnějc... ono to je stejně skoro všechno to samý a klidně bych si vw nebo schade koupil, kdyby u nás stála stejně jako ostatní značky. Jak tu už bylo několikrát zmiňováno stejně se sype všechno bez rozdílů a nic už není vyloženě držák, proto mě zajímala otázka co vede český lid kupovat více méně to samé o dost dráž ... Prostě když vybírám auto tak chci za svý peníze co nejvíc muziky a jestli má na kapotě šíp, lva, kruhy je mi jedno. Jen mi příjde že kdyby v ČR se začal vyrábět např. trabant se znakem škodovky tak půjde taky na dračku Citovat
Medvěd Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Michale - nemyslel jsem, že by zášť sršela přímo z Tvého příspěvku, ale z pisatelů reagujících pod Tebou. Prostě slovo Škoda a VW tu na mnohé působí stejně jako na býka červené trenky. Citovat
rgot Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Tak stará neb manželka si ji koupila proto, že se jí to auto líbí..jen pro upřesnění v tý cenový relaci co si dala cca půl mega se jí nic jinýho nelíbilo...takže u nás ...asi tak Citovat
Rejty Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Celkově sou všichni s VW group posraný....To jsou lidi, kteří nepovažijí 3F...ford, Fiat a Francouze za auta....obyčejně na moje auto slyšim od těchle jen hlašky typu: to není auto, ježiž francouz, ty máš pežota? ses zbláznil, takovou sračku:D Mne je to fuk v čem jezdim, s 206 jezdí mladá a já mám favorita na LPG... Měl sem ho v 18 a mam ho i ted, neskutečně vděčný auto..To je pravá škodovka... Pak jsou tu ti kteří jezdí BMW...totéž co VW fans říkají o našich autech, říkají BMW fans o VW... Já to psal několikrát. JE JEDNO CO MÁŠ ZA AUTO, HLAVNÍ JE TEN KDO DRŽÍ VOLANT. Pokud jezdíš jako debil, tak hlavně nikoho nepřizab, maximalně sebe.... to jen k tomu s čím se setkávám denně.... Další věc, tohle honění triček který auto je lepší a tohle je lepší, ježiž ty jezdíš Fordem, ty si vůl. Kdo si koupí žabožrouta není normální. ty sis koupil Fiata? jsi normalní, proč si nekoupíš VW....NEPŘÍPOMÍNÁ VÁM TO NĚCO? ---> Já mám hezčí bábovičku než ty!! No a co, já jí mám větší.... Děti na písku je celá populace:D Ale také to souvisí s tím že lidi nepřemýšlí o investicích, o penězích, nerozvažují se, vezmou první věc do které ho obyčeně známí uvrtají.. To je bohužel dnešní doba. Platí o bydlení,autech, dovolených,oblečení..prostě je to v nás....a není to jen o tom, že si blb koupí OII za 200 s 250 na tacháči.... Citovat
Stejsn Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Já nevm, není tenhle škoda-fenomén jen u nás? není třeba ve francii renault-PSA fenomén? v itálii fiat-fenomén? nesouvisí to s tím? Citovat
h4wk3y Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 ja to chapu, hodne lidi to koupi z firem, najednou to ma mrte lidi a chtej to vsichni... vetsina automoto casopisu to vychvaly, protoze to ma velky kufr a kouli, tak je to auto pro cechacka... a vsichni to chtej... ale ja to nechapu, protoze cenovky jsou uplne jinde (aspon u ojetin teda)... a o vybave ani nemluvim.. ten porad stejny sedivy plast v O1, O2 a predpokadam, ze i v O3, kde za zakladni cenu mate jeste rucni stahovacky, to je hnus velebnosti... Ale zase, musi se to v casopisech vychvalit, dyt pro cechacka, prumerne prase, je to skvely, otiratelny plast, ktery naprosto staci... A co by to nakonec zlepsovali, kdyz se o tak masove prodava... Citovat
OK406 Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Nejlepší je, že většina ojetých oktávek jsou služební vylitane hujd bez výbavy, protoze novou si běžný občan nekoupi. Od nás jdou auta po 3 letech nebo 100 tis km, podle toho, co nastane dřív - a většinou se neojedou, takže jdou tříleté s třeba 60 - 80tis km. Takže zdaleka nejde o vylítané hujdy. A stejný režim má hodně firem - pamatuju, jak sousedovi sebrali dvouleté služební Volvo V70, protože překročilo 100 tis km, a ačkoliv žádal o výjimku, že si to auto chce dále ponechat a nové nechce, správa autoparku byla nekompromisní. O tom, že se na těch autech údržba každého prdu řeší přesně podle rozpisu v autorizovaném servisu a nikdo nic neojebává ani nemluvě. osobně bych si takové auto po firmě koupil s naprostým klidem, dokonce mnohem spíš než po většině soukromníků. Musím jen souhlasit, jelikož jsem si koupil svoji 406 od firmy. Najeto přes 231 tis. km a vše děláno dle plánu výrobce. Možná, že je to náhoda nebo štěstí, že jsem trefil na moji 406. Citovat
odee Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Co je donutí? Třeba to že Ochcávka je dělaná pro čechůra, jednoduchá, vevnitř nuda, ale praktičnost jak sviňa, super spotřeba. Proč se dělá liftback a ne sedan? Protože denně potkáte Xlidí, kteří v ní vezou skříň, nebo minimálně postel;-) Proč ji všichni pořád srovnávají s lagunou, 406, C5 atd? Protože se ke golfu přidal velke kurf a máte auto nižší střední, který ale většina lid už od oka srovnává s autem střední třídy, ikdyž vevnitř je to sakra rozdíl ve velikosti. Předražený sou, ale jen proto, že sou lidi za to ochotný dávat peníze. Já třeba nejsem, navíc mě víc než spotřeba trápí pohodlí a tak sem si prostě radši koupil francouský. A su spokojenej, stejně jako tech xmilión procent lidí, kteří si prostě tu škodovku koupí. A sem rád i za ně a všichni tady bysme jim měli vlastně děkovat, protože každej, kdo si koupí radši ojetej koncern sníží cenu ojetýho lvíčete, který si chcete koupit Vy;) Citovat
dusan2 Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Ak porovnam moju krabicu zo Sharanom tak v cene je rozdiel neuveritelny , v pohodli takisto , TDI je o dost hlucnejsie a krabica je omnoho variabilnejsia. Ak k tomu pridam posuvne bocne dvere tak by som musel byt blazon aby som to vymenil za WV. Citovat
Tommy002 Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Táta vždycky říkal, že Peugeot je taková francouzská škodovka Rodiče přítelkyni měli Passata, pak následně do rodiny přibyli OI a dvě OII (a Passat šel pryč)...Řečí na Peugeota jsem slyšel taky dost...RCčko je taková vyjimka, jinak při porovnání běžných verzí (např. našeho SWčka) jsou ceny dílů srovnatelná, že by se něco kazilo, tak to pouze vyjimečně... Ale když jsem hledal auto pro sebe a ne se pěkný RCčko objevit, tak Fabie v RS stála o 50 000 Kč více, než RC...Ale tak tomu bylo pouze na českých prodejních serverech - v Německu cena stejná, někdy i RC drazší...Takže to mě vedlo k úvaze, že zde v ČR je Škodovka národní symbol a jejich ceny se zde drží neúměrně vysoko (i když někdy kvalitou jsou horší než zahraniční auta - teď srovnám čiště 206 RC a Fábii RS). Pro Rejtyho: Oni ty kecy na obyčejnou 206tku přijdou, když se nastartuješ a rozjedeš Citovat
P607Olda Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 http://www.novinky.cz/auto/testy/306347-test-peugeotu-5008-2-0-hdi-velke-auto-za-slusne-penize-ale-jizdne-nezajimave.html asi takové články. Kritika za každou cenu, naprosto nepravdivá, ale to nevadí, český člověk kritiku francouzského auta rád slyší. Např. \"Vzhledem k tomu, že sedadla druhé řady jsou posuvná či sklopná (manipulace by ale mohla být jednodušší),\" - je tam jedna páčka, jednodušeji to fakt nejde. A diskuse - diskutující 5008 v životě zblízka neviděli, ale kritizovat budou všechno... Jestli ona to není spíš závist - kdypak se Škoda zmůže na takové auto. A o C4GP ani nemluvě, ta je designově i prostorem ještě hezčí. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Testy pežotů v českých médiích jsou kapitola sama pro sebe, aneb koho chleba jíš, toho píseň zpívej..., malý národ se tak prý musí chovat... (jsem četl) Citovat
elton Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 A masáš novinářů pokračuje. Nejlepší je lést němcům do pr..... a balamutit lidi nesmyslma. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.