Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nečas a Kalousek se nechtějí pustit koryta

Nečas a Kalousek se nechtějí pustit koryta  

1. 1. Nečas a Kalousek se nechtějí pustit koryta

• 1. Nečas to dobrovolně položí
      1
    • 2. Vláda to dobrovolně položí
      0
    • 3. Sněmovna vynutí pád vlády
      4
    • 4. Další vyšetřování vynutí demisi
      3
    • 5. Extremisté začnou místy stávkovat
      1
    • 6. Lidé začnou masivně stávkovat
      0
    • 7. Po česku to vyšumí
      4
    • 7. Jiné řešení
      5

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Jistě každý sledujeme vyšetřování mafiánů z ODS. Jaký myslíte, že to bude mít dále průběh? Neberme teď v potaz zákonné postupy, ale co bude hlavním tahounem případné změny.

Co už víme. Nečas to hraje jen na vnitrostranické machinace a nevzdá to. Kalousek rovnou napadá policii kvůli poškozování republiky, bagatelizuje to, nevzdá to a stačí mu když Nečas obmění tým. Podle některých pan bohatý a neúplatný čestný Karel Schwarzenberg nedělá nic, nevzdá to, jen utrousí že když bude nejhůř, je připraven ke změně.

Po celém světě běží zpravodajství o vyšetřování Nečase, v civilizovaných státech by dnes premiér podával demisi. Nedovedu si představit, jakou ostudu budeme mít, když se nic nestane. Jen bych podotknul, že jsem sledoval tisk.konferenci s vyšetřovateli a státními zástupci, kde jasně zaznělo, že Janoušci, Rittigové, Nagyová, Tluchořové všechno spolu souvisí.

Odesláno

Počkám pár dní a pak bych řešil. Pokud zveřejní podrobnější info a potvrdí se průšvihy u ODS, tedy v těch vyšších kruzích, měli by to položit. Například bývalý poslanec mě jaksi moc netankuje ...

Jaké bude řešení? Jedině předčasné volby a co nejdříve. Oni si určitě nebudou chtít na rok posadit k vládnutí úředníky. Fischer byl až moc populární a prezidentských volbách byl velký soupeř pro politiky. Tento můj druhý odstavec vychází z komentáře od komentátora HN - myslím, že se jmenuje Šídlo a říkal to pro ČT.

Odesláno

Každý čuník kvičí, když na pořážku fičí :)

Jinak se to obmění a bude to samé v bleděmodrém...či jakékoliv jiné barvě...koryto je koryto...:papa

Odesláno

cui bono...

moc neverim na nezavisle vysetrovatele,statni zastupce atd.Takze je otazka komu to slouzi.Je ale fakt ze to co tu predvadi modrovousove a nejen oni je v posledni dobu do oci bijici.Rict ze to kdyz nekomu nabidnu za hlasovani post s platem v radu statisicu neni korupce ale politicke vyjednavani tak....:D

Odesláno

Já bych byl rád, kdyby to nevyšumělo, ale trošku se toho bojím, přece jenom jsme v česku... Nadruhou stranu si myslím, že možná malinko svítá na lepší časy, protože jediný co může tyhle svině zastavit je podle mě strach. Když jich prostě skončí větší množství za mřížema na hodně dlouhou dobu, navíc s vidinou toho, že pak budou bez peněž, mohli by si i ostatní uvědomit, že místo ve sněmovně neznamená nutně jistotu beztrestnosti a strach vyvolaný takovým zjištěním by mohl mít docela slušnej pozitivní efekt. Rozhodně je asi ještě brzo odhadovat, jak se to celý vyvrbí:myslim

Odesláno

Když skončí jedni za mřížema, přijdou jiní - hladovější a jejich místo před mřížema rychle zaberou.

Nevěřím ve změnu ať bude u kormidla/koryta kdokoli - je to možná smutný, ale fakt.

Odesláno

To OK406 : špína nikam nevyplouvá, špína na povrchu už dávno je.

To Medvěd : Ano, korupce a podvody tu budou vždy, ale jak píše Odee nad tebou, tak jedině trvalý strach a tresty na to alespoň trochu platí. A celé je to o tom, kdo bude mít větší koule a trpělivost. Jestli národ nebo politici. Jako příklad lze uvést rowdies na fotbale, taky si jednu dobu dělali co chtěli a mrkni na fotbalový přenos z civilizovanějšího zahraničí, kdo v onom souboji dobra/darebáků vítězí. Jinde umravní tisíce holohlavých uřvaných gaunerů a my neumravníme pár desítek Nečasů a Tluchořů?

Odesláno

S čutanou na mně fakt nechoď - zajdi se někdy juknout na \"umravněné\" stádo bezmozků fandících Spartě a budeš mluvit jinak.

Co se vlády týče - volil jsem je a jako voliče mně v mnohém zklamali. Co se ale týče výstupů z posledních dnů - zatím je pár obviněných bez prokázání viny či neviny, uvidíme, co z toho nakonec bude (že nejsou všichni čistí si nedělám iluze, ale současně věřím, že úplně stejný by to mohlo být i kdyby tam seděl Sobotka nebo třeba Křemílek s Rumcajsem).

[upravil dne 14/6/2013 15:53 od Medvěd]

Odesláno

Méďo souhlasím s tím, že když jedny zavřeš, najdou se jiný, ale co sem za těch pár let života stihl pochytit je fakt, že čím větší je člověk zm*rd, čím měnší má vychování a etický zábrany, tím větší problém je pro něj překonat strach. Ve chvíli, kdy nad všema těmahle šmejdama bude viset neustálá hrozba vězení a hlavně nemajetnosti, mohla by se situace začít zlepšovat. Jsem si skoro jistej, že by to fungovalo, problém ale vidím v tom tam ten strach nastolit. Ve chvíli, kdy si tam můžou všichni nezákoně vydělávat několikanásobky už tak dost vysokých platů jsou čím dál tím rozežranější, ale věřím, že když se jakejkoli politickej činitel dostane do situace, kdy si bude muset vybrat mezi tím něco dělat a dělat to poctivě a mít za to plat v řádech statisíců měšíčně + prémie a na druhé straně bude mít výdělej sice několikanásobně vyšší, ovšem s obrovským rizikem toho, že bude nakonec nejen bez peněz, ale ještě za mřížema, tak si to radši dvakrát rozmyslí...

Odesláno

Určitě musí mít něco dosti průkazného, protože jinak by je stálo hlavy a jejich konec, nedovolili by si to. Ale uvidíme. A jak už to tu bylo psáno, vymění se a bude to za chvíli to samé. Prachy stát nemá a z ho-na bič neupleteš. :papa:papa

Odesláno

Já ale mluvil o zahraničí. To, že se s tím nic neděje u nás, i když máme jasné příklady ze zahraničí jak na to, je jen dokladem jak to dopadá když se NIC nedělá. Zde máš jasný příklad, když se pro věc něco udělá, a to tak že důsledně, tak to nese ovoce a úplně neplatí ono \"Přijdou ještě horší a bude to to samé\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...