Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute,

chcel by som sa spýtať, zo zimy mi ostal este zimný VIF. Môžem ho pridávať aj teraz do nafty? Nemôže to mať nejaký negatívny účinok?

ďakujem :P

Odesláno

Prečo sa potom vlastne delí? Na letný a zimný? Aký je tam vlastne hlavný rozdiel medzi tým?

Uff dobre teda, tak spotrebujem ešte ten moj zimak.

Ďakujem veľmi za info :)

Odesláno

Ja keď som končil so zimným, som ho dolial do letného, čo mi zostal, a dodnes jazdím :), takže asi nie je problém. Kdesi som čítal, že zimný je viac zameraný na mínusové teploty. A zase letný má lepšie čistiace vlastnosti.

Odesláno

S repkou to nebude mať nič spoločné, v zimnom bude + prísada proti tvorbe parafínu ktorý sa tvorí pri nízkych teplotách a tak zanáša filter.

Odesláno

dakujem, Judes a aké máš skúsenosti s tym Castrolom? Jeden moj známy ho tiež používa.

Aké su na to recenzie? Alebo tak celkovo ako je hodnotení? Spokojnost atd.? Som sa s nim ešte nestretol

Odesláno
Jediný rozdíl mezi letním a zimní VIFem který jsem zaznamenal je, že zimní v zimě ztuhne a letní ne :D

:myslim

A mám ten dojem, že letní má napsáno \"že snižuje spotřebu\" :blablabla ,což bych chtěl vidět.

Odesláno

Skús trocha pohľadať na fóre, je toho tu mraky. Kdesi sú aj porovnávacie testy..... v tých testoch sa uvádza aj to zníženie spotreby. Ja som si vybral VIF, zatiaľ spokojnosť, a nemám dôvod ho meniť.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nechcem otvárať novú tému, tak sa spýtam tunak.

Dostal som darom krabicu VIF u zimného, rok výroby 1999. Záruka je písana 2 roky. Môžem ho použiť, alebo nie?. aké mate skúsenosti?.

Odesláno

14 let starý VIF?

Vzhledem k tomu, co může špatné palivo způsobit, raději bych jej do auta nelil.

Z jiného pohledu: Za těch 14 let určitě změnili složení, například kvůli biosložce, proto si myslím, že je lepší koupit nový výrobek, aby opravdu fungoval. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...