Přejít na obsah

limar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    300
  • Registrace

Vše od uživatele limar

  1. limar

    Vaha vzduchu 406 HDi 80kw

    A to takto upravená váha vzduchu bude dávať RJ správne informácie o množstve nasávaného vzduchu? O tom silne pochybujem ... Kúp druhú a máš po probléme.
  2. Milan máš pravdu, je tam tlakový spínač a bez tlaku nezopne el.mag. spojku na čerpadle klímy.... to len ten automat spustí akože klímu.
  3. Áno, je to normálne.... pri prepnutí pravého ovládača na okno sa automaticky zapína klíma, aby sa odhmlilo čelné sklo tak ako píše redkid.... a nezáleží na tom, či je klíma naplnená, alebo prázdna.
  4. limar

    Otáčky motora len do 2200ot./min

    Typoval by som špatnú váhu vzduchu, vtedy to nechce ísť viac ako tých 2200/min. Ale ako píše ferinko, treba diagnostiku.
  5. limar

    chybove kody

    Tie kódy neviem, ale lambda nemohla ukázať nič, pretože HDi ju nemá
  6. ja som pred pár rokmi zohnal presne tento: http://www.aci.cz/4036453-zd-plastovy-podbeh-l_d27972.html trochu som ho musel upravit, ale som spokojný
  7. limar

    OEM kód palivového čerpadla

    Jedná o tlak nafty, ktorý to čerpadlo dá. Myslím, že 66 kW má mať tlak 3,2 bar a 80 kW 2,5 bar. [upravil dne 5/3/14 16:55 od limar]
  8. a samotná pumpa je ok??
  9. Dia napíše palivové relé, ale ozaj to môže byť v kabeláži do neho z RJ, ako píše velkybanan
  10. Tu je to bezdotykové v kľúči a spája sa to s RJ motora
  11. limar

    306 zadní náprava

    Nie neboj sa, vŕta sa to zospodu medzi ložiska, takže špony sa nikam nedostanú... Treba len dobrý vrták, maznice, závitník a potom tzv. dekalamitku nabitú vazelínou A00 A tá voda sa tam určite dostala a zamrzla! [upravil dne 31/1/14 22:08 od limar]
  12. limar

    306 zadní náprava

    Tlmiče neviem, najprv by musel vytiecť olej a dostala by sa tam voda. A to by si videl, že sú potečené od oleja! Ja som urobil maznice a je pokoj... tiež to začalo tvrdnúť! Pozri toto:
  13. Asi záleží na výbave, ja ich mám vyhrievané spolu so zadným oknom.
  14. limar

    306 HDi... nestartuje

    Za blbca nebudeš, ja by som to určite nerobil
  15. limar

    Zadání kódu do origo rádia

    Stalo sa mi to isté na mojom - origo Clarion na kazety. Nechal som ho hodinu zapnuté a potom kód už išiel zadať.
  16. Milan F 1, v tomto vlákne si písal, že si menil zadné platne pred dvoma rokmi:http://www.peugeot-club.com/topic/89698-zadni-kotoucove-brzdy-/ To si ich tak zodral? Niečo nie je v poriadku. Išli ti piesty zašróbovať úplne? Páčky ručnej chodia ľahko a sú nasmerované v uvoľnenom stave do zadu ( po odpojení lán )? Kúpil si správne kotúče, alebo platničky?
  17. V akej polohe si mal, alebo máš páčky ručnej brzdy? Bolo by treba asi uvoľniť laná. Ešte toto: [upravil dne 14/11/13 18:13 od limar]
  18. limar

    Zadní kotoučové brzdy

    prečítaj si toto:
  19. To máš pravdu, silové kontakty sa dali vymeniť na cievkach štartérov Škodoviek. Tu to je zalisované, takže len novú cievku.
  20. Len som to na sucho vyčistil od prachu z uhlíkov, aby sa v púzdrach voľne pohybovali a pružiny ich dotláčali na komutátor. Namazať treba všetky rotujúce, pohybujúce sa časti ( okrem uhlíkov a komutátora ), v cievke som jemne lízol jadro a vidlicu čo zapadá do pastorka. Ak máš ale problém so silovými kontaktami v cievke, tak to nepomôže.
  21. limar

    Zadní kotoučové brzdy

    Pokiaľ je problém v prevode páčky na piest, zhoď dole manžetu, nastriekaj na hriadeľ páčky nejaký spray na uvoľňovanie, rozhýb páčku vo vodiacich púzdrach. Samozrejme podmienka brzdenia sú nezahrdzavené lanovody. Doťahovať lanovody nemá význam, o nastavenie ručnej aj nožnej brzdy sa stará samoštelovák - šnek v pieste.
  22. Ťažko povedať či rýchlo... stať sa to môže, ako mne Cievku mi menil v Brodzanoch p. Šišák, cca 50€ aj s robotou v roku 2010. Mám Valeo. Problém nastal po pár mesiacoch znova, tak som to rozobral ja, prečistil púzdra na uhlíky a od vtedy je pokoj
  23. Ahoj, píšeš že cvakne. Predpokladám, že cvakne štartér. Práve na ten by som za zameral. Cievka, alebo vysiace uhlíky. Ochranu to asi nemá, práve naštartovaním sa schladí na tých 90.
  24. limar

    přední světla

    Čím viac sa ten konektor vypeká, tým viac tam vzniká prechodový odpor medzi žiarovkou a paticou. Tým sa to viac a viac hreje, odpor stúpa a žiarovka svieti slabšie. Daj tam kľudne keramiku a bude pokoj. Káble sú na to stavané - pokiaľ tam nemáš nejaké silnejšie žiarovky.
×
×
  • Vytvořit...