Přejít na obsah

bezdo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    308
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Nováky
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

bezdo's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. bezdo

    Tecie kurenie P206

    Jasne,
  2. bezdo

    Tecie kurenie P206

    diky za prispevok. Gumicky si kupil v peugeote ale bo sa daju zohnat aj inde?
  3. bezdo

    Tecie kurenie P206

    Dakujem za dalsiu cenu radu.
  4. bezdo

    Tecie kurenie P206

    OK, ja som len chcel vediet alternatívu, ak by to nešlo vybrat z boku,ale kedže ste viacerí potvrdili vytiahnutie z boku, tak to asi tak pojde a tak to aj vyskúšam.
  5. bezdo

    Tecie kurenie P206

    A prosím neda sa napísať postup, prípadne aby som to aspon podobne rýchlo zvládol?
  6. bezdo

    Tecie kurenie P206

    Pani ďakujem všetkým za odpovede a obrázky,ak sa trochu oteplí, pozriem na to, teraz do toho nejdem šprtat, nakolko to myslím nie je az tak hrozne a dufam, ze to chvílu este vydrzí.
  7. bezdo

    Tecie kurenie P206

    dik za info, takze by stacilo roztiahnut tie zobačiky a budem mať prístup aspon z boku, alebo to bude zložitejšie a musí isť dola palubovka?
  8. bezdo

    Tecie kurenie P206

    Dakujem za obrázok, len mi stale nie je jasne, ci ten cierny plast (na fotke) je sučastou radiatora, alebo je to len obal a radiator je pod tým plastom. Ten plast ma take zobáčiky vlavo v pravo a neviem či to možem skúsiť roztiahnuť, či nezačne tiect voda.
  9. bezdo

    Tecie kurenie P206

    Takze ak dobre rozumiem, vo vnutri je radiator a ten tečie. Ten cierny plast je len ochrana a asi vo vnútry sa uz hromadí kvapalina z deraveho radiatora a ta postupne vyteka, JE TO TAK? Výmena radiatora znamená zhodiť palubovku?
  10. Ahojte pani, v prvom rade by som aj ja Vam všetkým klubakom poprial vela bezproblemových kilometrov v Novom roku. Našiel som mokrý, nie moc, mala mlačka na koberci pod pedálmi.Na obrazkoch vidieť aj mokre miesto, je to ta plastova časť. Hladal som o čo presne ide na servisboxu, ale nie je to tam špecifikovane. Chcem Vas poprosiť o možne riešenie, opravu, pomoc ako tomuto slabému úniku zamedziť. Dakujem za odpovede.
  11. bezdo

    Startér

    Dakujem za vysvetlenie , teraz mi to je jasne!
  12. bezdo

    Startér

    Uz som dostal SZ, kde radi, že je skrat na vinutí (dakujem) ale prečo potom točí ked je mimo motor? Nedáva mi to logiku,možte mi to prosím Vas vysvetlit, nech som kludnejší,že som spravil všetko pred tým ako kúpim nový.
  13. bezdo

    Startér

    Zdravím Páni,mam presne tento problem. Starter vo zveraku- startovacie kable- krasne vysuva pastorok,točí. Dam ho do auta, a nič. Skusal som prepojiť aj kablikom (ako bolo vyššie radene),ale tiež iba cvaka... Nie som si ale istý ci je to O.K. ked to cvaklo akonahle som sa prepojeným kablikom z hrubeho plusoveho kontaktu dotkol tenkeho kontaktu,bez kluča v spinačke??? Co sa može diať??? Poistku podla servisnej knižky som nenašiel (mam 206 SW,v popiske...) Dakujem za rady:super
  14. toto mi tiež sporadicky robilo a až do doby keď som naštartoval a už to neskončilo. Odišiel 4. vstrekovač.
  15. problém vypínania LPG spôsobovali pravdepodobne chytené vstrekovače- vydržali 50000km- valtek 30. Vymenené a všetko funguje ako predtým.
×
×
  • Vytvořit...