Přejít na obsah

danikpop

Uživatel
  • Počet příspěvků

    103
  • Registrace

O uživateli danikpop

  • Datum narození 8.8.1992

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Borová u Poličky
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

1 338 zobrazení profilu

danikpop's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

4

Popularita

  1. Zdravím, mohu také poprosit o návod na demontáž toho hlemýždě? díky
  2. Zdravím kolegové, rozhodl sem se, že u coupe vyměním hydroštely, protože míra cvakání motoru od ventilů byla už neskutečná. Po demontáži bylo snad všech 16 zdvihátek zatuhlých. Ihned sem objednal nové ( STARK made in Germany ) ranec jako prase. Při té příležitosti sem mrknul na vačky a v pohodě. Nové zdvihátka osazeny, ale bohužel problém přetrvává. i když si myslím, že to je o fous lepší, stejně to cvaká. Ještě sem slyšel, že se dá trochu hnout s vačkama. Jinak už opravdu nevím Nemá někdo ještě nápad?
  3. Tak včera po cestě do Prahy zase při akceleraci zdechnul. Drv zkouším na baterce a váleček se ani nepohne. Takže problém bude v drv.
  4. Vše vyčištěno. I koneroty. Bohužel chyby jsou stále zaznamenány v paměti a nejdou smazat. Ještě udělám na diag. podrobnější prohledání a výsledek dám sem. Při projetí auta mi to nevyskočilo a plyn byl až na podlahu. Říkám si, zda to nemohlo nasát jen nějaký bordel .
  5. Díky. Už sem se lekl, že mi sítko zůstalo v čerpadle. A může s tím souviset i ta chyba primárního okruhu ( viz. přiložené pdf z diag ) ? Nebo je načaté palivové čerpadlo. Ale při zapnutém klíčku pokaždé tlakuje.
  6. Zdravím kolegové. Před několika dny, mi peugeot 406 2.0 HDi 80 KW RHZ při akceleraci natvrdo chcípnul. Rozsvítila se kontrolka motoru a chytlo až na třetí pokus. Po ujetí cca 50 km kontrolka zhasla. Po napojení na Diag. mi to hlásí chybu P0230 a P00CC. Dočetl jsem se, že by to mohlo dělat přicpané sítko na DRV ventilu, tak sem to rozhodil a já tam žádné sítko nemám :-O viz fotka. Ono je více druhů techto ventilů? Díky za info. Výstup HDi.pdf
  7. danikpop

    Kolísání otáček HDi 80KW

    U mě už to došlo do stádia, že mi auto při vyšších otáčkách natvdo chciplo a svitila diag. Myslel jsem že dojde na nejhorší ( čerpadlo a vstřiky ) ale vypojil jsem ještě váhu vzduchu a Alex jezdi uz tyden normalně. Nechci nic zakřiknout, ale zatim to vypada na tu vahu vzduchu.
  8. Peugeot 406 2.0 HDi, 80KW. VIN : VF38BRHZF81128003 díky
  9. Tak gumička je sedřená a rozežraná. Nezjistil by mi někdo obj. čísla gumičky a celé trubičky?? Nemůžu to nikde dohledat.
  10. Zítra na to mrknem a dám vědět. Díky moc za radu
  11. Tam má nějaká být??
  12. Ahoj. Odešla mi spojka, tak jsem ji vyměnil komplet i se setrvákem ( dvouhmota ) . Bohužel jsem si všimnul, že mi protíká trubička co je na pomocném válci viz. foto. Nemůžu jí ale nikde v nabízených dílech sehnat. Jen samotný pomocný válec. Pomůže prosím někdo? Díky
  13. Zdravím kolegové. Dost často se mi stává, že mi auto samo přidává na neutrál. Není to pravidlem, ale občas když vyřadím, tak se buď otáčkoměr vyhoupne na vyšší otáčky nebo naopak se motor jako by dusí. Opravář šel po elektrice, svíčky, atd .. Nakonec mi řekl že to může být i ŘJ. Nějak se mi to nezdá Nějaké zkušenosti prosím?
  14. danikpop

    Kolísání otáček HDi 80KW

    Tak DRV ventil jsem vyčistil a chvilku jezdil, bohužel to dělá furt. Nejde mi do hlavy jakou to má spojitost s tím bržděním bez rychlosti. Normálně jedu, vykvaltuju a volnoběh se drží na 1200ot/min (drží se v těchto otáčkách i na kvalt, nemusím přidávat a auto jede) . Bez spojky brzdím a otáčky padají na 850 - 900 ( ale jako by se dusil motor ). Jen co pustím brzd. pedál, tak hned vylétnou zase zpět na 1200ot/min. Někdy se zase chová úplně normálně.
×
×
  • Vytvořit...