Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Mrzí mě, že lidé nemají o volby zájem :( Někdy těch 5 minut promrhají u nějakého blbého videa a tady by právě těch 5 minut bylo k dobru... :roll

Neplaš, deadline je daleko... Znáš ty české povahy - všechno na poslední chvíli. Vzpomeň si na kandidatury :roker

Odesláno

Veverka: Ale když uvážíš, kolik lidí sem přijde denně a řekl bych, že řádní členové jsou tu většina snad každý den, tak se divím, že za své peníze, které klubu posílají (a mnozí se tím dost vychloubají, že pro klub něco aspoň tímto dělají), nechtějí udělat aspoň tak malou věc, jakou je volba nového vedení. Jedině, že by se jim nelíbil žádný kandidát, ale vzhledem k tomu, jak se tu bleskově rozohdlo podporou řádných členů, že ChouLu může kandidovat, tak bych čekal podobnou bleskovou smršť i tady u voleb. :roll

Odesláno

Prosím vás, klid, přišlo celkem 63 mailů, to si myslim že zase tak zlý, není sice to není ani nějak mnoho, ale vzhledem k tomu že se stale pokračuje to myslim bude dobrý

Odesláno

Udělal jsem malou analýzu. Oproti loňským volbám zaostáváme, tam již první den hlasovalo 62 voličů (z celkového počtu 144). Ale další dny téměř nic nepřicházelo (letos je to lepší), až poslední den přišlo 45 e-mailů. Očekávám podobný průběh i letos, tedy nemalé množství hlasů dorazí v poslední den. :papa

Pevně věřím, že ti, co mají volební právo, jej využijí a určí, kdo tento klub další dva roky povede.

Tohle nejsou parlamentní volby, kde jsou rozdíly v tisících, tady jsou rozdíly v jednotkách, proto každý hlas může hrát velkou roli.

post-15148-14109631889812_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

vzhledem k počtu že máme 390 řádných členů je to ani ne 17%

Odesláno

servisman: Minule ta účast taky nebyla velká. Nevím počet řádných členů v den voleb, ale dejme tomu 400, poté to je jen 36%. :(

Odesláno

ozzy1: není to jen o laxnosti...např. můj brácha platí taky řádné členství, ale na fórum vůbec nechodí...jen podpoří klub členským poplatkem, ale víc ho nebere a předpokládám, že o volbách ani neví nebo je mu to šumák (nemá potřebu toto řešit, když sem nechodí)...takže asi tak...

já bych třeba uvítal, kdyby se první den voleb rozeslala SZ všem řádným členům, že už můžuo začít volit a těm, kteří neodvolili, abych poslal ještě jednu SZ předposlední den voleb. Věřím, že pár těch, co se vyžívají v nechávání věcí na poslední chvíli, by se ještě chytilo. Ale věřím, že je i dost takových, kteří si SZ nevybírají (nečtou) nebo na to fórum prostě nechodí a je jim jedno, jaké bude mít klub vedení (někteří platí členství jen čistě pro tu kartičku a z ní vyplývající slevy u partnerů).

Edit: nejdřív byl problém sehnat dost kandidátek a teď abychom sháněli dostatek hlasujících. :roll

[upravil dne 23.6.2013 14:52 od Stifler]

Odesláno

Stifler : pokud vím,tak SZ přišla na začátku všem řádným členům,že začíná volební týden.A v pátek ještě Pe.tr rozesílal jednu hromadnou SZ všem řádným členům aby se probudily kdo ještě nehlasoval...Určitě ti ty SZ museli dojít taky..pokud ovšem nemáš tyhle zprávy zakazaný.

Odesláno

já mám tyhle zprávy zakázaný, takže mi nic nechodí. zakázal jsem je kvůli množícím se reklamám, ale očekával byhc, že tyhle zprávy budou chodit jen a pouze řádným členům, kterých se tato funkce zákazu informačních sdělení netýká...aspoň by to tak být nemělo...

Odesláno

Stifler : upřímně zas tolik tý reklamy nechodí a mě osobně nedělá problém jednou za čas smazat jednu SZ navíc.Ovšem pokud lidi nemají zájem hlasovat tak nepomůže ani kdyby ty SZ byli každý den.

[upravil dne 23/6/2013 15:07 od John]

Odesláno

John: mě šlo hlavně o to, že na fórum chodím z jiných důvodů, než aby mi do SZ chodily reklamy. Jde mi o princip, kdy zásadně nesouhlasím, aby fórum bylo zaměřené komerčním směrem a bez vyžádání mi chodily nějaké reklamy. Co se týče hlasování, tak bych SZ v den začátku volebního týdne uvítal a podle mě by toto nemělo mít žádnou spojitost s tím, kdo má a nemá zapnutou funkci zasílání informačních sdělení...měl by se to týkat pouze řádných členů a pak by se zamezilo i tomu, že někdo bude hlasovat předčasně nebo si nevzpomene, kdy že ten volební týden začíná a kdy končí...ale máš pravdu, že pokud není zájem hlasovat, tak to prostě někteří neudělají, i když tady prohlašují, jak chtějí klub a jeho chod podporovat, jak jen můžou. :roll

Odesláno
...mě šlo hlavně o to, že na fórum chodím z jiných důvodů, než aby mi do SZ chodily reklamy...

O čom točíš? Chodia mi všetky správy bez obmedzenia a doslova reklamné boli za rok možno dve. Óoo aké neuveriteľne neúnosné obťažovanie. :o

Ty si vypneš informačné správy a potom sa rozčuľuješ že ich vedenie neposiela. To má akú logiku?

U nás sa tomu hovorí \"plačeš na nesprávnom hrobe\"

Odesláno

Stifler : bohužel se musís smířit s tím,že komerce tenhle club docela taky živí....a bez ní to nejde...takže reklama musí být a zas tak moc těch SZ s reklamou ročně není takže pokud ti vadí rovnou i smazat SZ aniž by jsi jí četl...když budeš mazat jiný je trošku zvláštní.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...