Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Někde jsi psal o tajné volbě (nebudou zveřejněny jména, pouze přidělaná čísla). Mě to je docela líto, raději bych veřejnou volbu. Takovou debatu jsem měl namysli ;)

Odesláno

Důležité to není. Jen nemám rád anonymitu, za kterou se lidé rádi schovávají. Pokud mám na něco názor, musím si ho umět obhájit a stát za ním.

Odesláno

ono to anonymní není pro ty co volí ale pro ty co jsou voleni , teda to je ten hlavní důvod, ovšem slyšel jsem i dost názoru že lidi nechtějí volit proto že by volení viděli koho volili či nevolili.

Odesláno

Jak se uvidí kdo koho volil, tak pak budou dohady.... Stejně jako u volby prezidenta. Kritika za to jak kdo mohl volit toho a toho..

Guest servisman
Odesláno

i když bude tajné volení se dá zjistit kdo koho volil nebo ne ??

Odesláno

Asi jsem něco při minulé volbě prošvihl, ale mohli byste stručně napsat co se při ni dělo, že musí být volba tajná?

Odesláno

Jsem spíš pro otevřené karty, tzn. souhlas s Péťou. Zatím vždy byly volby do vedení veřejné a stejně jako Sagic si žádný ZÁSADNÍ problém s tím spojený nevybavuju.

P.S.

Pe.Tře - kolik je cca hlasů, kteří mají problém volit když bude vidět jak volili?

Odesláno

No to je debata:bojim, když jdu volit do parlamentu, tak já vím koho jsem volil a ten koho jsem volil, nemusí vědět o tom, že jsem jej volil. Takže jednoduše, klidně může být tajná volba.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...