Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

O čem točím? Nevím, o čem je řeč, já k filmařům nepatřím. :D:aut Možná mi přišly jen 2 a pak jsem si to vypnul - nechtěl jsem čekat na další. Nejde o obtěžování (i když to rozhodně vrchol blaha není), ale jak jsem psal, jde o princip, že SZ by neměly dle mého názoru sloužit k nevyžádané reklamě či jinému druhu SPAMu a to i v případě, že by to bylo jednou ročně. Proto jsem svůj nesouhlas vyjádřil tím, že jsem si tato upozornění deaktivoval, ale s upozorněním na věci týkající se chodu klubu a výhradně pouze jen řádných členů (funkci informačních sdělení mají všichni členové nezávisle na jejich členství) souhlasím a mělo by být na této funkci nezávislé. Navíc se nerozčiluju, že mi je vedení neposlalo, takže příště trochu líp čti, jen říkám, že by bylo vhodné to udělat způsobem, jakým jsem napsal (první den voleb pouze všem ŘČ a předposlední den voleb jen těm, co ještě nehlasovali). A už tady nepochopení mých příspěvků nebudu dál vysvětlovat. :roll

Odesláno

Ale ved ti tu už písali že SZ o začiatku to jest v prvý den volieb boli zaslané všetkým riadnym členom, ked ty máš tieto správy vypnuté tak ti určite neprídu. Zapni si ich doručovanie a budeš ich dostávať i ty. To že si ich vypnutím prejavil svoj nesúhlas s doručovaním reklamných správ ako SPAMU je len a len tvoja vec.:papa

Odesláno

gedu, ale tady přece nejde vůbec o mě, já si volební týden pohlídat umím...jen jsem se v prvopočátku snažil najít správnou odpověď pro ozzyho, proč je tak nízká volební účast...pokud funkce rozesílání informačních SZ pouze řádným členům souvisí s tou funkcí pro veškerá sdělení včetně komerce všem členům nezávisle na členství, tak je to špatně a nedivím se že hodně lidí ani neví, že už můžou volit. :D

Edit: Taťuldo, nestraš...za to ti určitě komerční partneři klubu nestojí, abys jejich jménem ze svého mobilu posílal reklamy... :D:aut Ale ty beztak stejně víš, kdo má tato sdělení zapnutá a kdo vypnutá, že? :mrk

[upravil dne 23.6.2013 16:03 od Stifler]

Odesláno

Forum bohužel tuto funkci nemá, pouze všem nebo cilovým skupinam moderator a admin, takže musiš počkat na nové forum

\"funkce rozesílání informačních SZ pouze řádným členům\"

Ja mam neomezenej tarif, mě to nic navíc nestojí:D:D

A kdo ma zapnuto či vypnuto nevím, nemam potřebu to vědět.

[upravil dne 23/6/13 16:09 od Radek Hurvajz]

Odesláno
.... jen říkám, že by bylo vhodné to udělat způsobem, jakým jsem napsal (první den voleb pouze všem ŘČ a předposlední den voleb jen těm, co ještě nehlasovali). A už tady nepochopení mých příspěvků nebudu dál vysvětlovat. :roll

Načo komentuješ spôsob posielania informačných správ keď ich máš vypnuté. To je niečo ako \"ja to nepoužívam ale viem presne ako by ste to mali robiť.\" Len preto som reagoval.

Keby posielali správy i mejly hoci i každý deň tak by to bolo 7 správ za dva roky a to je prd obťažovanie voči problému malej neúčasti vo voľbách.

Odesláno

Mě to pouze přijde blbé vůči lidem co kandidují/teď nemluvím o sobě/, ale spousta lidí zná Johna, ChouLu, Schreeka atd. a pokud tito jmenovaní projevili zájem dál vést klub , tak je to minimálně vůči nim nefér.Tak šup,šup,moc času už nezbývá.

Odesláno

zbývají necelé 4 hodiny a hlasovala necelá třetina řádů .... no nic moc tedy a přitom jde o 1 email :myslim

Odesláno

ozzy1: neber to nějak zle ale kdyby si tu už nějaké volby zažil, věděl bys, že je to zcela normální situace.. to samo nemění nic na faktu, že je to poněkud smutné..

Stifler: ty, jakožto aktivní člen by si měl bráchu poučit o svých právech a připomenout mu, že právě probíhá volební týden..:aut

Odesláno

Zklamání vládne i u mě.

Napadá mě jeden důvod, proč lidé nechtějí volit: Do vedení se nedostane jen jeden kandidát, tudíž si tito voliči myslí, že volit vůbec nemusí, že to nemá smysl. Ale smysl to má, podstatný, protože i ten jeden hlas může rozhodnout, kdo toho černého Petra dostane.

Ať jsou důvody jakékoliv, účast bude nižší než při parlamentních volbách :bojim

Odesláno

Vím o několika členech, kteří volili třeba jen dva členy.. takže to bude nicmoc celé :(

Mrzí mě to, ale bohužel lidi radějí čumí na nějaké video, než aby napsali jeden mail... :myslim

Odesláno

více či méně je to naprosto přesný odraz nálady ve společnosti pokud jde o jakékoli VOLBY.

Odesláno
gedu, ale tady přece nejde vůbec o mě, já si volební týden pohlídat umím...jen jsem se v prvopočátku snažil najít správnou odpověď pro ozzyho, proč je tak nízká volební účast...

[upravil dne 23.6.2013 16:03 od Stifler]

Stifler, správnu odpoveď nenájdeš nikdy proste neexistuje :(:) je to len o jednotlivých členoch a ich zodpovednosti ku klubu, peniazom ktoré doň vrážajú, ľudom ktorí kandidujú

polemizovať prečo nevolí ten či onen môžeš celý rok, proste ak ľudia voliť nebudú chcieť tak voliť nebudú:nevim:( :(

Odesláno

no nechci podryvat neci autoritu ale me by odradilo uz jen to videt/vidat tak prerostle barevne podpisy .. :roll stejne to bohuzel asi k nicemu nepomuze, proto jsem si ani naladu nebo podpis neupravoval kvuli takove agitce.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...