rhinos Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Tomík 4 roky Verunka -2 měsíce:D Já jsem asi představitel těch co si pořizují děti v pozdějším věku. Ale je to pouze relativní.Jsem od manželky 9 let starší.takže já sice mám první dítě ve \"starším\" věku ale manželka podle mě tak normálně. Ale poslední dobou přehodnocuju priority.Malej si mě moc neužije a já zas jeho a vadí mi to čím dál více.Jsou to věci které se prostě nedají vrátit.Zase na druhou stranu si každou volnou chvíli s rodinou užívám a vážím si jí.Nevím zda třeba v 23 letech nebo méně by to bylo stejné Citovat
peugeot 206 Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Rhinos je to obdobne aj v mladsom veku ja mam 26 partnerka 22 a mame 1,5 rocnu ceru,cez den si ju neuzijem len trosku navecer ale vynahradzame si to vikendami Citovat
Veverka Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Tak už taky jedno malé Veverče - Nela, narozena 3.6.2013 Citovat
ChouLu Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Veverka Gratuluji a pozdravuji celou rodinu Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Veverka : :mrk:mrk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk gratuluji:papa Citovat
Altman Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Ve vší úctě, při současné ekonomické a politické situaci v téhle zemi s totálně pokleslou morálkou společnosti a celkově nejistou budoucností, si děti v tomto státě může pořídit jen sebevrah, případně \"chudák náhoďák\". Tak hlavně že z nich máte radost. Snad vám vážení rodičové vaše děti v dospělosti poděkují. Citovat
Mysak_Bob Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Veverko, gratulace, a ted sup, rychle to dobre zalit Citovat
Veverka Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Asi budu ten \"sebevrah\" Těm ostatním děkuji za gratulaci Altman: Vím, žes to nemyslel zle [Edited on 3/6/13 22:23 by Veverka] Citovat
Guest servisman Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Ano máš pravdu,dcera mi nedávno poděkovala, za to co pro ni jsem udělal a pod jen už čekám až nastane doba kdy pak já poděkuji za vnoučata Citovat
Veverka Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Veverko, gratulace, a ted sup, rychle to dobre zalit V Praze právě přestalo samozalejvání, takže až se trochu zmátořím, taky se zaleju Citovat
Medvěd Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Tak už taky jedno malé Veverče - Nela, narozena 3.6.2013 Gratulace, gratula Citovat
oddie Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Ve vší úctě, při současné ekonomické a politické situaci v téhle zemi s totálně pokleslou morálkou společnosti a celkově nejistou budoucností, si děti v tomto státě může pořídit jen sebevrah, případně \"chudák náhoďák\". Tak hlavně že z nich máte radost. Snad vám vážení rodičové vaše děti v dospělosti poděkují. Jasně, takové světové války či období normalizace s lístky na chleba byly období pro rodičovství určitě neskonale vhodnější než dnešní doba blahobytu a rozežranosti. Citovat
Altman Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 O tom si povíme za pár let, zapamatujte si moje slova. Citovat
Guest servisman Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Tak už taky jedno malé Veverče - Nela, narozena 3.6.2013 Přikláním se ke gratulaci jedna povodňová ,bude se pěkně vzpomínat Citovat
macik.83 Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Taky sem pridam. Vcera byli Adamkovi 2 mesice. Necekal jsem, ze me to tak sebere. Jsem z neho pekne poblaznenej. Uz si neumim predstavit, jaky by to bylo bez neho. Citovat
Cinicman Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Tak už taky jedno malé Veverče - Nela, narozena 3.6.2013 Gratulujem... veľa zdravíčka... a dobre zapi... Citovat
Pepito Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Tak už taky jedno malé Veverče - Nela, narozena 3.6.2013 Gratulujeme a hlavně zdravíčko a štěstíčko Citovat
radim.1008 Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Veverko gratuluji k dceři, ať Vám dělá jen samou radost a roste do krásy. Hodně zdraví malé a mamince. Pozdrav z východních Čech. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.