Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik a jak velké dětí máte?

Recommended Posts

Odesláno

Tomík 4 roky

Verunka -2 měsíce:D

Já jsem asi představitel těch co si pořizují děti v pozdějším věku.

Ale je to pouze relativní.Jsem od manželky 9 let starší.takže já sice mám první dítě ve \"starším\" věku ale manželka podle mě tak normálně.

Ale poslední dobou přehodnocuju priority.Malej si mě moc neužije a já zas jeho a vadí mi to čím dál více.Jsou to věci které se prostě nedají vrátit.Zase na druhou stranu si každou volnou chvíli s rodinou užívám a vážím si jí.Nevím zda třeba v 23 letech nebo méně by to bylo stejné

Odesláno

Ve vší úctě, při současné ekonomické a politické situaci v téhle zemi s totálně pokleslou morálkou společnosti a celkově nejistou budoucností, si děti v tomto státě může pořídit jen sebevrah, případně \"chudák náhoďák\". Tak hlavně že z nich máte radost. Snad vám vážení rodičové vaše děti v dospělosti poděkují. ;)

Odesláno

Asi budu ten \"sebevrah\" :aut

Těm ostatním děkuji za gratulaci :papa

Altman: Vím, žes to nemyslel zle ;)

[Edited on 3/6/13 22:23 by Veverka]

Guest servisman
Odesláno

Ano máš pravdu,dcera mi nedávno poděkovala, za to co pro ni jsem udělal a pod jen už čekám až nastane doba kdy pak já poděkuji za vnoučata ;)

Odesláno
Veverko, gratulace, a ted sup, rychle to dobre zalit ;)

V Praze právě přestalo samozalejvání, takže až se trochu zmátořím, taky se zaleju :D

Odesláno
Ve vší úctě, při současné ekonomické a politické situaci v téhle zemi s totálně pokleslou morálkou společnosti a celkově nejistou budoucností, si děti v tomto státě může pořídit jen sebevrah, případně \"chudák náhoďák\". Tak hlavně že z nich máte radost. Snad vám vážení rodičové vaše děti v dospělosti poděkují. ;)

Jasně, takové světové války či období normalizace s lístky na chleba byly období pro rodičovství určitě neskonale vhodnější než dnešní doba blahobytu a rozežranosti.

Guest servisman
Odesláno
Tak už taky jedno malé Veverče - Nela, narozena 3.6.2013 :aut

Přikláním se ke gratulaci jedna povodňová ,bude se pěkně vzpomínat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...