Laďa Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 Přesně jsi to vystihl(a). Jedná na x stranách peníze ani ještě nemá, hned zde v inzerci aníž by viděl auto chce slevu nějakých myslím 19000,-Kč (P308). A protože nechal udělat nějakých pár výrobků pro zdejší některé členy, tak se mu to bojí napsat naprodko jako jiným. [upravil dne 24/5/13 13:08 od Laďa] Kroť se laskavě... Já tam dal nabídku, jakou nejvyšší částku mohu nabídnout, kdyby se nenašel zájemce, nic víc. Žádná sleva, o tom nepadla řeč.... Tak se laskavě nauč číst. A proč tu taháš to, že členům vyrábím prahy a lvy? Já to dělám protože chci a vím, že to udělá radost, sám z toho provizi nemám.... Miluju takové rýpaly, kteří dělají že tu všechny znají.. [upravil dne 24/5/13 13:21 od lukaro] Vážený mladíku, já se nemám proč krotit a v žádném případě nejsem rýpal, který dělá, že tu všechny zná (nevím jak jsi na toto přišel). A je jedno jestli napíšeš, že chceš slevu nebo by jsi byl ochoten dát. Citovat
Mysak_Bob Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 lukaro: kazdej jsme nejakej Na muj vkus kolem veci hodne nakecas - asi jses komunikativni typ. Osobne preferuju mit na vec penize a pak to pripadne ventilovat verejne, ze neco chci. Ja 406 koupil behem 10-ti dni, co jsem se rozhodl o obnovu vozoveho parku (tech 10 dnu bylo vcetne vyrizeni uveru u Skofinu na chybejici castku). Behem tydne jsem na netu nasel co chci, kamos od Peugeotu mi to telefonicky proveril a v patek se se mnou na to jel podivat. A odjizdel jsem s 406. Sorry za OT, ktery s nekolika prispevky vyse nesouvisi s tematem vlakna. Citovat
lukaro Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 \"...hned zde v inzerci aníž by viděl auto chce slevu nějakých myslím 19000,-Kč (P308).....\" Napsat nabídku neznamená chtít slevu. Auto už tam nějakou dobu inzeruje a zatím jde s cenou dolů,.... Citovat
lukaro Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 Mysak_Bob: tak já jsem už takový natěšený a zkouším více aut, které mi bude pasovat... Každý je nějaký, jak píšeš.... A taktéž se omlouvám za ty OT Citovat
Jirkap Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 Kolega kupoval asi tak 4 roky zpátky Mazdu MPV a vše v pohodě. Citovat
Honza z Nera Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 Pánové, vlákno je stále o Rakaru: doporučuji si přečíst jejich dovozní a prodejní podmínky. To co udělal Lukáš není pro Rakar žádný problém, firma s tím počítá a má na to poptávkový formulář. Stačí číst. Navážíte se zcela zbytečně a taháte sem věci, které s tím to vláknem nemají nic společného. Citovat
lukaro Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 Já to říkám pořád, Honzo... Jednal jsem s ním po telefonu, vše mi vysvětlil, jak to funguje a podobně... Auto přiveze, podívám se na něj a buď koupím a nebo ne, tečka. Citovat
vix Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 Skvělé - mě po 10-letech spolupráce nabídli, že pro mě dovezené auto klidně rozeberou na díly a ještě na tom něco trhnou. Co nabídli Tobě? P.S.: Nebyl to RAKAR, jen místní servis. [upravil dne 25/5/13 09:05 od vix] Citovat
Medvěd Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 Trošku z jiného soudku o \"zákaznících\". Ještě když jsem vozil psí žrádlo, přijel jsem k jedné prodejkyni, která viditelně sršela vzteky. Sama začla mluvit o tom, jak právě od ní odešla \"zákaznice\" a jak lituje, že u toho nebyl manžel obchodnice, že by asi paní ani nestihla spočítat kolik schodů je z prodejny ven. O co šlo? Paní měla pejska potřebujícího jakousi dietu a ještě byl chuťově rozmazlený. Prodejkyně několik týdnů dělala \"psí kusy\" - objednávala tu kg toho žrádla, tu zase kg jiného až konečně vybrali co pejskovi vyhovovalo. No a paní \"zákaznice\" chvilku přede mnou prodejkyni sdělila, že si tu značku našla na netu a objednala rovnou 40 kg, že to bylo za super kačky a že paní prodejkyně by měla taky nakupovat přímo od nich. Jistě chápete, že nadšení paní za pultem neznalo mezí. [upravil dne 25/5/2013 18:06 od Medvěd] Citovat
vix Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 Medvěde: Pak platí přísloví : \"Mají mě rádi, jen mě neradi vidí\" Citovat
Medvěd Odesláno 15. březen 2014 Odesláno 15. březen 2014 Takhle Rakar vidí u konkurence - http://www.forum.ford-club.cz/viewtopic.php?p=541564 (zajímavé počtení) Citovat
Honza z Nera Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 Jsem rád, že bazar má takové jméno. V budoucnu bych rád využil jeho služeb. [upravil dne 16/3/14 08:17 od Honza z Nera] Citovat
Czedisonek Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 No to jo ale pro chlapa tvých rozměrů a kvalit je to trošku brouček, ne ? Citovat
Medvěd Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 Čistě ekonomický kalkul, není každej den posvícení Citovat
Czedisonek Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 nic ve zlým, taky nepřipaluju doutníky pětikilem Citovat
Czedisonek Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 jen na vysvětlenou, delší dobu jsem tu nebyl a býval jsem zvyklej, že jezdíš čtyřistašestkou, a tak nějak nemám rád, když věci nejsou tak, jak bývaly Citovat
oddie Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 Ta Medvědova 306 byla volbou rozumu a podle mě jedna z nejlepších koupí poslední dobou na klubu, divím, se, že v inzerci vydržela tak dlouho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.