Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Přesně jsi to vystihl(a). Jedná na x stranách peníze ani ještě nemá, hned zde v inzerci aníž by viděl auto chce slevu nějakých myslím 19000,-Kč (P308). A protože nechal udělat nějakých pár výrobků pro zdejší některé členy, tak se mu to bojí napsat naprodko jako jiným.

[upravil dne 24/5/13 13:08 od Laďa]

Kroť se laskavě... Já tam dal nabídku, jakou nejvyšší částku mohu nabídnout, kdyby se nenašel zájemce, nic víc. Žádná sleva, o tom nepadla řeč.... Tak se laskavě nauč číst. A proč tu taháš to, že členům vyrábím prahy a lvy? Já to dělám protože chci a vím, že to udělá radost, sám z toho provizi nemám.... Miluju takové rýpaly, kteří dělají že tu všechny znají..

[upravil dne 24/5/13 13:21 od lukaro]

Vážený mladíku, já se nemám proč krotit a v žádném případě nejsem rýpal, který dělá, že tu všechny zná (nevím jak jsi na toto přišel). A je jedno jestli napíšeš, že chceš slevu nebo by jsi byl ochoten dát.

Odesláno

lukaro: kazdej jsme nejakej ;)

Na muj vkus kolem veci hodne nakecas - asi jses komunikativni typ.

Osobne preferuju mit na vec penize a pak to pripadne ventilovat verejne, ze neco chci.

Ja 406 koupil behem 10-ti dni, co jsem se rozhodl o obnovu vozoveho parku (tech 10 dnu bylo vcetne vyrizeni uveru u Skofinu na chybejici castku). Behem tydne jsem na netu nasel co chci, kamos od Peugeotu mi to telefonicky proveril a v patek se se mnou na to jel podivat. A odjizdel jsem s 406.

Sorry za OT, ktery s nekolika prispevky vyse nesouvisi s tematem vlakna.

Odesláno

\"...hned zde v inzerci aníž by viděl auto chce slevu nějakých myslím 19000,-Kč (P308).....\"

Napsat nabídku neznamená chtít slevu. Auto už tam nějakou dobu inzeruje a zatím jde s cenou dolů,....

Odesláno

Mysak_Bob: tak já jsem už takový natěšený a zkouším více aut, které mi bude pasovat... Každý je nějaký, jak píšeš.... A taktéž se omlouvám za ty OT

Odesláno

Pánové, vlákno je stále o Rakaru: doporučuji si přečíst jejich dovozní a prodejní podmínky. To co udělal Lukáš není pro Rakar žádný problém, firma s tím počítá a má na to poptávkový formulář. Stačí číst. Navážíte se zcela zbytečně a taháte sem věci, které s tím to vláknem nemají nic společného.

Odesláno

Já to říkám pořád, Honzo... Jednal jsem s ním po telefonu, vše mi vysvětlil, jak to funguje a podobně... Auto přiveze, podívám se na něj a buď koupím a nebo ne, tečka.

Odesláno

Skvělé - mě po 10-letech spolupráce nabídli, že pro mě dovezené auto klidně rozeberou na díly a ještě na tom něco trhnou. Co nabídli Tobě?

P.S.: Nebyl to RAKAR, jen místní servis.

[upravil dne 25/5/13 09:05 od vix]

Odesláno

Trošku z jiného soudku o \"zákaznících\".

Ještě když jsem vozil psí žrádlo, přijel jsem k jedné prodejkyni, která viditelně sršela vzteky. Sama začla mluvit o tom, jak právě od ní odešla \"zákaznice\" a jak lituje, že u toho nebyl manžel obchodnice, že by asi paní ani nestihla spočítat kolik schodů je z prodejny ven. O co šlo?

Paní měla pejska potřebujícího jakousi dietu a ještě byl chuťově rozmazlený. Prodejkyně několik týdnů dělala \"psí kusy\" - objednávala tu kg toho žrádla, tu zase kg jiného až konečně vybrali co pejskovi vyhovovalo. No a paní \"zákaznice\" chvilku přede mnou prodejkyni sdělila, že si tu značku našla na netu a objednala rovnou 40 kg, že to bylo za super kačky a že paní prodejkyně by měla taky nakupovat přímo od nich. Jistě chápete, že nadšení paní za pultem neznalo mezí.

[upravil dne 25/5/2013 18:06 od Medvěd]

• O 9 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...