Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

můžete mne prosím zasvětit do ceny tohoto?

potřebuji udělat dřevěné zabrádlí ke schodum do druheho patra , moje představa je zabradlí ve tvaru plotu o delce 1,5 metru a vysce 1 m, a nasledne jen zabradli podel schodiste , tzn v podstate jen trám upevneny do zdi o delce 4-5metru.

vubec nemam představu v jaky relacich bych se pohyboval pokud bych to někomu zadal , v zhledem k tomu že chci aby to i vypadalo tak se do toho pouštět sám nechci :D

Odesláno

Nechal jsem si ho udělat od truhláře na míru, ale bylo to v roce 2005, tak cenu nevím. V Hornbachu apod. by mě vyšlo mnohem dráž. Máme tady jednoho šikovného. Ale pro něj by to znamenalo 2 cesty do Nerátek a tím by se vše prodražilo.

post-2127-14109631270137_thumb.jpg

Odesláno

Záleží jak chceš aby to vypadalo,jestli opravdu jako plot štacheťák,nebo klasika,jak nafotil Peta frézované nosné trámky a soustružené sloupky - taky to máme doma,ale bylo to ,,sdělano za ČSSR\".:D

První variantu by zvládnul zručný kutil sám,pokud má vercajk,nebo kámoše.Druhou variantu je třeba řešit s truhlářem -buď známého,nebo doporučení od kámošů a známých,včetně recenzí.

Plotovky by se mohly pohybovat cca140,-kč /m2(šířka 90-100mm,tl.12,5mm) a hranoly hoblované 40/60- 60/80 cca 30-60 kč/bm.

Hoď to do aaapoptávka.cz. Musíš mít už ale jasnější představu o tom jak chceš aby bylo zábradlí provedeno:myslim.

Slyšel jsem od známých ,že to tam funguje docela slušně -samozřejmě lepší jsou recenza,ale budeš mít představu v jakých cen. relacích Ti to může kdo a jak udělat.

Toť vše co můžu poradit:roker Zatím čus Petr.

Odesláno

Charlie, jednak su daleko, a jednak vůbec nestíhám, ani na dítě nemám pomalu čas, a to nemluvě o hromadě práce na baráku:D

Jinak Hornbach a podobně je nesmysl, drahý jak prase, zkus poptat nějaký živnostníky u Vás, přes nějakou firmu to bude zbytečně drahý.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...