Pe.Tr Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 můžete mne prosím zasvětit do ceny tohoto? potřebuji udělat dřevěné zabrádlí ke schodum do druheho patra , moje představa je zabradlí ve tvaru plotu o delce 1,5 metru a vysce 1 m, a nasledne jen zabradli podel schodiste , tzn v podstate jen trám upevneny do zdi o delce 4-5metru. vubec nemam představu v jaky relacich bych se pohyboval pokud bych to někomu zadal , v zhledem k tomu že chci aby to i vypadalo tak se do toho pouštět sám nechci Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 zkus šaldu jestli by neudělal;) nebo koupit materiál v Hornbachu a sestavit si sám,nakoupíš tam vše... Citovat
Péťa Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Nechal jsem si ho udělat od truhláře na míru, ale bylo to v roce 2005, tak cenu nevím. V Hornbachu apod. by mě vyšlo mnohem dráž. Máme tady jednoho šikovného. Ale pro něj by to znamenalo 2 cesty do Nerátek a tím by se vše prodražilo. Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 zítra udělám foto schodu pro představu. Citovat
PeHa Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Záleží jak chceš aby to vypadalo,jestli opravdu jako plot štacheťák,nebo klasika,jak nafotil Peta frézované nosné trámky a soustružené sloupky - taky to máme doma,ale bylo to ,,sdělano za ČSSR\". První variantu by zvládnul zručný kutil sám,pokud má vercajk,nebo kámoše.Druhou variantu je třeba řešit s truhlářem -buď známého,nebo doporučení od kámošů a známých,včetně recenzí. Plotovky by se mohly pohybovat cca140,-kč /m2(šířka 90-100mm,tl.12,5mm) a hranoly hoblované 40/60- 60/80 cca 30-60 kč/bm. Hoď to do aaapoptávka.cz. Musíš mít už ale jasnější představu o tom jak chceš aby bylo zábradlí provedeno:myslim. Slyšel jsem od známých ,že to tam funguje docela slušně -samozřejmě lepší jsou recenza,ale budeš mít představu v jakých cen. relacích Ti to může kdo a jak udělat. Toť vše co můžu poradit:roker Zatím čus Petr. Citovat
Šalda Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Charlie, jednak su daleko, a jednak vůbec nestíhám, ani na dítě nemám pomalu čas, a to nemluvě o hromadě práce na baráku:D Jinak Hornbach a podobně je nesmysl, drahý jak prase, zkus poptat nějaký živnostníky u Vás, přes nějakou firmu to bude zbytečně drahý. Citovat
Schreek Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Vím o šikovném truhláři https://www.facebook.com/vlkinteriery P.S.: Ppčko tam myslim má taky nějakýho místního.... [upravil dne 16/5/13 05:57 od Schreek] Citovat
Honza z Nera Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Čau Péťo. Tady v Nera je jeden šikovný truhlář a cenově docela příjemný. Večer ti sem také hodím kontakt. Citovat
MJSytic Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Schválně, jestli to bude dražší než psí bouda Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. květen 2013 Autor Odesláno 16. květen 2013 kontakty nejake mam ale co potrebuji vedet je jestli je to zakazka do peti tisíc ci okolo deseti ci vicero penez, o to mi jde. Citovat
Milan+ Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Cenu Ti neřeknu,ale šel bych dnes do kombinace nerez s nějakými prvky dřeva,nebo nerez sklo,je to jednoduche na udržbu a vzhledove taktéž. Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Jo nerez a sklo je jina cenova.... ve smrku bych to tipval jako truhlar mezi 10000-20000 podle slozitosti.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.