Sniper17 Odesláno 18. říjen 2016 Odesláno 18. říjen 2016 Baví se dvě duše v ráji: "Jaká byla poslední věta, kterou jsi slyšel na zemi?" "Byl to hlas mé ženy." "A co říkala?" "Když mě na chvíli pustíš k volantu, budeš úplný anděl." Když jsem se dnes ráno při jízdě po dálnici podíval do levého jízdního pruhu, uviděl jsem v něm za sebou ženskou v posledním modelu BMW, která to frčela 160-kou, a přitom si ve zpětném zrcátku malovala oční linky! Když jsem se po ní za chvíli znova ohlídl, byla už napůl v mém jízdním pruhu a pořád si malovala ten ksicht! Já teda něco vydržím, ale tohle mě tak vyděsilo, že jsem upustil holicí strojek, který mi při pádu vyrazil z druhé ruky koblihu. Jak jsem se ve zmatku snažil vyrovnat vůz koleny opřenými o volant a zároveň zachytit koblihu, vyklouzl mi mobil od ucha a spadl do kelímku s kávou, který jsem měl mezi koleny. Kafe se vylilo, popálilo mě na koulích, zničil se mi mobil a přerušil důležitý hovor. Zatracený ženský za volantem! Jede chlápek na Harleyi, černá kožená bunda, černá helma a frčí si to 250 km/h a najednou vidí, přímo proti němu letí vrabec. A za pár vteřin "prásk," vrabec narazí do helmy. Omráčený vrabec leží na zemi, harleyář zastaví, vezme ho do ruky a říká si: "Chudák vrabec, co teď s ním?" Tak ho vezme domů, dá ho do klícky, dá mu tam mističku s vodou, kousek chleba a nechá ho tak. Omráčenej vrabec se asi po dvou hodinách probere, rozhlíží se a říká si: "Mříže, voda, chleba. Do p*dele, já ho zabil..." V nejmenovaném kravíně se dojičky marně dožadovaly, aby předseda koupil do kravína mucholapky. Když prosby nepomáhaly a mouchy ženy dále sužovaly, rozhodly se dojičky předsedu vytrestat: chytily ho, do naha svlékly, ke žlabu přivázaly. Když pak ráno přišly, uviděly svého představeného úplně, ale zcela zničeného. I odvázaly ho a tázaly se: "Tak co, šéfe, ty mouchy, ty vám ale daly zabrat?!" "Copak mouchy," z posledních sil si povzdechl předseda, "mouchy by se daly vydržet, ale k ránu přišlo tele pít!!" Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. říjen 2016 Odesláno 18. říjen 2016 Nejkratší současný vtip: Přijde finančák do Agrofertu... Citovat
Weri 605 Odesláno 18. říjen 2016 Odesláno 18. říjen 2016 Znám dobrej vtip o Český poště.., ale nevím, jestli vám dojde...... Citovat
ozzy56 Odesláno 18. říjen 2016 Odesláno 18. říjen 2016 (upraveno) Upraveno 20. říjen 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
Sniper17 Odesláno 18. říjen 2016 Odesláno 18. říjen 2016 (upraveno) Upraveno 18. říjen 2016 uživatelem Sniper17 Citovat
Péťa Odesláno 18. říjen 2016 Odesláno 18. říjen 2016 Děti máte smůlu, houpačka je obsazená... Citovat
Sniper17 Odesláno 19. říjen 2016 Odesláno 19. říjen 2016 Na louce u lesa se pase koza, najednou z lesa vyrazí medvěd, skočí na kozu a začne jí ojíždět. Koza se otočí a povídá ˝Hm, teda medvěde, ty seš ale ďábel a jak ho máš velkýho a chlupatýho˝. Medvěd se zarazí, podívá se dolů a zařve ˝Ježiši, já zapomněl na veverku˝ „Koukám, sousede, že jste si koupil nové auto, copak se stalo s tím starým?“„Ale, zaseklo se mi centrální zamykání dveří.“„Tak proč to nespravíte? Kvůli tomu si přece nemusíte kupovat nový vůz.“„To víte, že bych to spravil, ale tchyně zůstala sedět uvnitř.“ "Životní moudra". pes který štěká,je nedovařený... Život nekončí vždycky smrtí. Někdy končí svatbou.... Citovat
FrantaCV Odesláno 19. říjen 2016 Odesláno 19. říjen 2016 před 47 minutami, Sniper17 napsal: Život nekončí vždycky smrtí. Někdy končí svatbou.... To mi připomíná výrok - jen už si nepamatuji autora. "Můj životopis končí dnem mého narození, od té doby se píše můj chorobopis". Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.