dusan2 Odesláno 30. leden 2017 Odesláno 30. leden 2017 před 5 hodinami, OK406 napsal: Vážně? Mam kamaráta ktorý pred veľa rokmi chodil so ženskou, bol u nich ako doma na a keď bola mladá v robote tak tam ,,chodil'' za jej mamou šťastný to chlap Citovat
oddie Odesláno 30. leden 2017 Odesláno 30. leden 2017 Jak, šťastnej, takovýho zbytečně promr*anýho času... Citovat
Milan+ Odesláno 30. leden 2017 Odesláno 30. leden 2017 před 21 minutami, dusan2 napsal: Mam kamaráta ktorý pred veľa rokmi chodil so ženskou, bol u nich ako doma na a keď bola mladá v robote tak tam ,,chodil'' za jej mamou šťastný to chlap Pokud obě stály za to, tak proč ne? Tady souseda kluk taky to tak má a je spokojen,foun a jede.Ale to nrjde psát,to se musí slyšet naživo. Citovat
dusan2 Odesláno 30. leden 2017 Odesláno 30. leden 2017 Obe mali v sebe niečo príťažlivé v tých rokoch by som si od nich aj ja dal povedať Citovat
Milan+ Odesláno 30. leden 2017 Odesláno 30. leden 2017 Príbeh len pre "tvrdé povahy" !! > V Pezinku na stanici pozerá výpravca vlakov ako pomaly > mizne zo stanice posledný vagón vlakovej súpravy, keď > zrazu vidí, že lokomotíva prudko zabočila doprava a vbehla > do poľa , urobila obrovský oblúk a zasa sa vrátila späť na koľaje. > Hneď zavolal trnavskému výpravcovi a žaloval čo práve > videl. Ten už čakal na vlakovú súpravu a keď došla do > trnavskej stanice, výpravca si hneď vytiahol rušňovodiča von a pustil sa do neho. > " Človeče ja som na stanici tridsať rokov a toto sa tu > ešte nestalo, zbláznil ste sa veď v tých vagónoch za vami sedeli ľudia. > " Rušňovodič sa na neho zadíval a hovorí: " Čo by ste > robili vy na mojom mieste keby sa vám zrazu meter pred > lokomotívou na koľajnici postavil imigrant?" > Výpravca naštvaný hovorí: " Jebal by som naňho a prešiel by som ho. > No vidíte hovorí rušňovodič a on kokot vbehol do kukurice!" Citovat
parizov Odesláno 31. leden 2017 Odesláno 31. leden 2017 http://www.mladekivan.cz/obrazy/prodejni-galerie/ Citovat
OK406 Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 Čínská mlékárna aneb jak se podniká v čínském mlékárenství. Vždy čerstvé kozí mléko: Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 nemusi resit chlazeni a skladovani Citovat
mmartinkovic Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 V nasich koncinach by nabehli ochranari, strana zelenych, sloboda zvierat, zivnostensky urad a inspektorat prace, hygiena a podobne organizacie, ze nie je dostatok miesta na transport, ako ma riesene odpratavanie hnoja, zasobovanie, umyvanie ruk pri dojeni a povolenie na predaj, a pod. :-) Citovat
OK406 Odesláno 1. únor 2017 Odesláno 1. únor 2017 (upraveno) Jedná se o Čínu, né o nějaký evropský stát. Těch je mnogo!!! Upraveno 1. únor 2017 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.