Péťa Odesláno 8. říjen 2016 Odesláno 8. říjen 2016 před 1 hodinou, Weri 605 napsal: To bych jí dobila...! Proč? Má to docela vychytané Citovat
ozzy56 Odesláno 8. říjen 2016 Odesláno 8. říjen 2016 před 17 minutami, Péťa napsal: Proč? Má to docela vychytané taky myslím, konečně jsem pochopil, k čemu ty spojlery jsou Citovat
Hafity Odesláno 8. říjen 2016 Odesláno 8. říjen 2016 Aha, to malý dole jsem samo vypustil.... Citovat
Haryk Odesláno 8. říjen 2016 Odesláno 8. říjen 2016 Vtip? Rozlišuji 3 druhy bolesti: ,,To bolí" , ,,To bolí jako čert" a ,,auuu, kde se tu vzalo to lego" Citovat
Sniper17 Odesláno 8. říjen 2016 Odesláno 8. říjen 2016 Rodina Jebalových jede na rodinnou dovolenou.Přijdou do hotelu na recepci, že se zapíšou.A otec hned vybalí na recepčního:"Já jsem Jebal se svojí ženou, dcerou a synem.A toto je můj syn - taky Jebal se svými dětmi a manželkou."Recepční se dívá dost znechuceně a hovoří:"Podívejte, mně je jedno kdo tady s kým jebal, já vás zapíšu jakojednu velkou zkurvenou rodinu! Stará cikánka chce naučit svého syna pohlavnímu životu: "Dežo, to musíš dát to nejcennější, co máš tam, kde Eržika čůrá!" Dežo na to: "Cože? Já nedám adidasky do umyvadla! Manželka si v restauraci polévkou polila halenku. A stěžuje si manželovi: "Podívej, vypadám jako prase!" A on na to: "No jo... a ještě máš k tomu ubryndanou halenku." Citovat
mmartinkovic Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 Pride cigan do drogérie a pyta sa predavačky. Máte tu voňavku čo sa vola ako ja ? Predavačka : Myslite Boss, hugo Boss ??? Cigan : Nie, nie, no tu, dežodorant. :-)))) Citovat
mmartinkovic Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 Žena ma doma milenca, zrazu začuje, že sa manžel vracia. Vraví milencovi: Zober si veci a rýchlo vyskoč z okna. Milenec vraví: Ale veď sme na 13 poschodí. Žena vraví: Hádam nie si poverčivý. Citovat
Milan+ Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 Dva krupiéři líně sedí v kasinu, když náhle do sálu vtrhne nádherná blondína v minisukni, která vsadí 200.000 korun na jediný hod kostkou. "Doufám, že vám nebude vadit, když u toho budu nahá, protože cítím,že mi to přinese štěstí," řekne dívka zkoprnělým mužům. Začne si rozepínat zip, stahovat šaty a spodní prádlo i punčochy, svíjí se při tom jako had a pak hodí kostkou. Chvíli se napjatě kouká a pak začne jásat: "Jóóó, vyhrála jsem!" Obejme krupiéry, sebere výhru a šaty a zmizí. Oba muži se na sebe chvíli koukají a jeden pak řekne: "Viděls vlastně co padlo za číslo?" "Ne, myslel jsem, že se díváš ty!" Ponaučení: Ne všechny blondýny jsou hloupé, zato všichni muži jsou stejní!! Citovat
Milan+ Odesláno 10. říjen 2016 Odesláno 10. říjen 2016 Do baru vstoupí vysoký muž. Všimne si ho jedna žena, která v něm pozná známého sportovce. Dají se spolu do řeči a nakonec jdou k němu domů. Začnou se líbat a muž si sundá košili. Na paži má vytetováno REEBOK. "Co to znamená?" zeptá se žena. "Ale, to je jen proto, že když jsem v televizi a lidit o uvidí, tak mi zato Reebok zaplatí. "Pak si muž sundá kalhoty a na stehně má vytetováno NIKE. "Co je to?" zeptá se znovu žena. "To je stejné jako s tím Reebokem. Dostávám prachy, když to lidí vidí vtelce. "Nakonec si muž sundá boxerky a na penisu má vytetováno AIDS. Žena vyděšeněvykřikne:"Neříkej mi, že máš AIDS!!!" "Ne, ne!! Klídek!!! Za minutu z toho bude ADIDAS." Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. říjen 2016 Odesláno 10. říjen 2016 Lord s Lady jedou na hon. Asi po hodině jízdy seskočí Lady z koně, vytáhne si sukni a volá na Lorda: "Lorde, podívejte se, zda nemám vlka." Lord se podívá a praví: "Milá Lady, nevím zda je to vlk, ale tlamu to má strašnou!" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.