Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Víte co se stane pokud vyhraje Trump prezidentské volby? 

Bude to první miliardář co se na stěhuje do státního bytu po černošské rodině.

Odesláno

A ten soudruh se s odjistěným granátem vrhl pod nepřátelský tak a křičel "za stranu za lidi" 

Já myslím, že jste zpětně slyšel on křičel "zasraný náledí" 

Odesláno

Přijde stará dáma do Chase Manhattan Bank. V náručí má velký papírový pytel. Přistoupí k okýnku a chce mluvit s prezidentem banky. Úředník, že lituje, ale není to možné.
"To se uvidí," řekne dáma. "Mám tu tři milióny na hotovosti, chci si otevřít konto a když mě k němu nepustíte, půjdu jinam a zatelefonuju mu, že jste mě vyhodil."
Takže ji zavedou k prezidentovi Chase Manhattan Bank, ten je na starou dámu hrozně milý, všechno zařídí, ovšem - je zvědavý, jak k penězům přišla. Burza? Dědictví?
"Já se sázím," vysvětluje stará dáma. Prezident je překvapen. Sází? S kým? A o co?
"Vsadím se například s vámi, pane prezidente, o pětadvacet tisíc dolarů, že budete do zítřka do deseti hodin dopoledne mít hranaté koule!"
Prezident užasne, je trochu pohoršen, ovšem pětadvacet tisíc dolarů je částka, která je zajímavá i pro prezidenta Chase Manhattan Bank. Vsadí se, večer jde domů, pořád se kontroluje, žádnou změnu neshledává, i ráno je všechno v pořádku, naposledy se zkontroluje v 9.55, a když se ozve v deset klepání na dveře, má báječnou náladu.
Stará dáma vejde s elegantním pánem v závěsu. Jde kvůli té sázce a ten pán je její právník.
"Je mi líto, madame," za4ne prezident Chase Manhattan Bank, "ale tentokrát, jak se obávám, jste nevyhrála."
"To se stává," krčí dáma rameny. "Jistě chápete, že vám sice věřím, ovšem přesvědčit se musím!"
Prezident Chase Manhattan Bank souhlasí, stáhne kalhoty, stará dáma se přesvědčí a prezident najednou řekne:
"Promiňte, madame, ale proč váš právník mlátí hlavou o stěnu?"
Stará dáma se usměje:
"Já se s ním vsadila o sto tisíc dolarů, že dneska dopoledne budu držet prezidenta Chase Manhattan Bank za koule!"

Odesláno

Vzít manželku do knajpy mezi kumpány, je jako venčit čokla. Taky z ní padají hovna, ale všichni blbě čumí na tebe.

Stojí ženská na mostě a chce skočit.
Dojde k ní špinavý bezdomovec a povídá:
"Paninko, než skočíte, co si ještě trošku užít, pojďte si zasouložit!"
Ženská se rozčílí a začne mu nadávat.
Chlap se jen ušklíbne:
"No, nevadí, tak já počkám dole!"

38671_1317838000399_1143657_n.jpg

Odesláno

Víte, co by se stalo, kdyby se zeměkoule točila 7krát rychleji?
- Byla by každý den neděle.
A víte, co by se stalo, kdyby se země točila 15krát rychleji?
- Byla by každý den výplata
A co by se stalo, kdyby se země točila 28krát rychleji?
- Ženské by vykrvácely.

Odesláno

Tak děti, řekněte mi, co dává slepice. Mařenka: vajíčka. Správně. A co dává koza. Petruška: koza dává mlíčko. A co dává kráva Pepíčku. Kráva dává domácí úkoly.

Paní učitelka se ptá Pepíčka: Jaký je to čas: slibuji, slibuje, slibujeme?. Pepíček: Prosím předvolební.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...