MotoMoto Odesláno 13. srpen 2016 Odesláno 13. srpen 2016 Víte co se stane pokud vyhraje Trump prezidentské volby? Bude to první miliardář co se na stěhuje do státního bytu po černošské rodině. Citovat
MotoMoto Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 A ten soudruh se s odjistěným granátem vrhl pod nepřátelský tak a křičel "za stranu za lidi" Já myslím, že jste zpětně slyšel on křičel "zasraný náledí" Citovat
RichVa Odesláno 14. srpen 2016 Odesláno 14. srpen 2016 (upraveno) Na Slovensku se s tím politici nepářou :-) Upraveno 14. srpen 2016 uživatelem RichVa Citovat
elton Odesláno 15. srpen 2016 Odesláno 15. srpen 2016 Přijde stará dáma do Chase Manhattan Bank. V náručí má velký papírový pytel. Přistoupí k okýnku a chce mluvit s prezidentem banky. Úředník, že lituje, ale není to možné. "To se uvidí," řekne dáma. "Mám tu tři milióny na hotovosti, chci si otevřít konto a když mě k němu nepustíte, půjdu jinam a zatelefonuju mu, že jste mě vyhodil." Takže ji zavedou k prezidentovi Chase Manhattan Bank, ten je na starou dámu hrozně milý, všechno zařídí, ovšem - je zvědavý, jak k penězům přišla. Burza? Dědictví? "Já se sázím," vysvětluje stará dáma. Prezident je překvapen. Sází? S kým? A o co? "Vsadím se například s vámi, pane prezidente, o pětadvacet tisíc dolarů, že budete do zítřka do deseti hodin dopoledne mít hranaté koule!" Prezident užasne, je trochu pohoršen, ovšem pětadvacet tisíc dolarů je částka, která je zajímavá i pro prezidenta Chase Manhattan Bank. Vsadí se, večer jde domů, pořád se kontroluje, žádnou změnu neshledává, i ráno je všechno v pořádku, naposledy se zkontroluje v 9.55, a když se ozve v deset klepání na dveře, má báječnou náladu. Stará dáma vejde s elegantním pánem v závěsu. Jde kvůli té sázce a ten pán je její právník. "Je mi líto, madame," za4ne prezident Chase Manhattan Bank, "ale tentokrát, jak se obávám, jste nevyhrála." "To se stává," krčí dáma rameny. "Jistě chápete, že vám sice věřím, ovšem přesvědčit se musím!" Prezident Chase Manhattan Bank souhlasí, stáhne kalhoty, stará dáma se přesvědčí a prezident najednou řekne: "Promiňte, madame, ale proč váš právník mlátí hlavou o stěnu?" Stará dáma se usměje: "Já se s ním vsadila o sto tisíc dolarů, že dneska dopoledne budu držet prezidenta Chase Manhattan Bank za koule!" Citovat
urdemala Odesláno 15. srpen 2016 Odesláno 15. srpen 2016 (upraveno) . Upraveno 15. srpen 2016 uživatelem urdemala Citovat
urdemala Odesláno 15. srpen 2016 Odesláno 15. srpen 2016 Vzít manželku do knajpy mezi kumpány, je jako venčit čokla. Taky z ní padají hovna, ale všichni blbě čumí na tebe. Stojí ženská na mostě a chce skočit. Dojde k ní špinavý bezdomovec a povídá: "Paninko, než skočíte, co si ještě trošku užít, pojďte si zasouložit!" Ženská se rozčílí a začne mu nadávat. Chlap se jen ušklíbne: "No, nevadí, tak já počkám dole!" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. srpen 2016 Odesláno 15. srpen 2016 Víte, co by se stalo, kdyby se zeměkoule točila 7krát rychleji? - Byla by každý den neděle. A víte, co by se stalo, kdyby se země točila 15krát rychleji? - Byla by každý den výplata A co by se stalo, kdyby se země točila 28krát rychleji? - Ženské by vykrvácely. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. srpen 2016 Odesláno 16. srpen 2016 SMS od manželky: "Miláčku,jsi nejlepší" odpověď od manžela: "Chlastáš,nebo porovnáváš?" Citovat
Haryk Odesláno 16. srpen 2016 Odesláno 16. srpen 2016 Tak děti, řekněte mi, co dává slepice. Mařenka: vajíčka. Správně. A co dává koza. Petruška: koza dává mlíčko. A co dává kráva Pepíčku. Kráva dává domácí úkoly. Paní učitelka se ptá Pepíčka: Jaký je to čas: slibuji, slibuje, slibujeme?. Pepíček: Prosím předvolební. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. srpen 2016 Odesláno 16. srpen 2016 (upraveno) k tomu FB jen komentar - bohuzel neexistuje moznost jak "mrtve" profily mazat taky mam v pratelich kamarada ktery je vic jak rok na onom svete Upraveno 16. srpen 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.