KingSpade Odesláno 4. červenec 2016 Odesláno 4. červenec 2016 Každý spíme inak. Niekto na boku, niekto na chrbte, niekto na bruchu, moja bývalá s každým.... Citovat
Milan+ Odesláno 5. červenec 2016 Odesláno 5. červenec 2016 Rodiče si přijdou pro dítě do školky. Slunce svítí, děti sedí v pískovišti s tablety a učitelka si dříme na lavičce. „Haló, paní učitelko, nebojíte se, že se vám nějaké dítě ztratí?!“ „Ne, kam by chodily, když signál wi-fi je jenom na pískovišti...“ Citovat
jisip Odesláno 6. červenec 2016 Odesláno 6. červenec 2016 Básnický talentPaní učitelka ve škole chce po dětech, aby řekly rým.Postupně jich tam několik řekne nějaké ty rýmy… až paní učitelkavyvolá Pepíčka a ten říká:„V moři stojí Kokrhel, vodu má až po kolena.“„Ale Pepíčku, to se přece vůbec nerýmuje!“„Jen počkejte, až přijde příliv.“ Citovat
elton Odesláno 9. červenec 2016 Odesláno 9. červenec 2016 Víš, jaký je rozdíl mezi krájením cibule a smrtí koně? Žádný. Brečíš u toho, ale do guláše to prostě patří. Citovat
Weri 605 Odesláno 10. červenec 2016 Odesláno 10. červenec 2016 Sejdou se dva kamarádi a vsadí se spolu, že ten jeden někoho perfektně vytočí po telefonu. Tak zajdou k telefonní budce, ten první vytočí číslo.Na druhém konci se ozve nějaká žena.Muž řekne: "Dobrý den, prosím Vás mohl bych mluvit s Vaším synem Hugem?""To je nějaký omyl, já žádného syna nemám" odpoví žena a zavěsí.On zase vytočí to samé číslo a povídá: "Dobrý den, prosím Vás mohl bych mluvit s Vaším synem Hugem?""Prosím Vás teď jste volal. Už jsem Vám říkala, že žádného syna nemám, to musíte mít špatné číslo." Zase vytočí to samé číslo a znova: "Dobrý den, prosím Vás mohl bych mluvit s Vaším synem Hugem?" "Člověče nerozčilujte mě. To musíte dělat naschvál. Kolikrát Vám to mám opakovat, že žádného syna nemám?!" On znova vytočí to číslo: "Dobrý den, prosím Vás mohl bych mluvit s Vaším synem Hugem?" "Tak už toho mám právě tak dost. Jste nějakej divnej. Tohle je obtěžování, já si budu na Vás stěžovat chuligáne," a praští telefonem. "Dobrý!" říká ten druhej a dá tomu prvnímu prohranou částku, a teď o dvakrát tolik že já ji dorazím!" Vytočí to samé číslo a když to ta žena zvedne řekne jí: "Ahoj mami, tady Hugo. Nevolal mi teď někdo?" sharpers ohodnotil 1 Citovat
mmartinkovic Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 Dnes bolo na fb niečo aktuálne Nevysmievajte sa Borisovi(kolárovi), Môže byť aj tvoj otec Citovat
Dodo1976 Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 Tak LAFATA mě málem zabil Uloveno z velké knihy tváří: Citovat
Milan+ Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 obyčejná realita Dnes ráno jsem seděl na lavičce vedle bezdomovce. Zeptal jsem se ho, proč takhle skončil. On řekl: "Do minulého týdne jsem měl ještě všechno!!! Měl jsem střechu nad hlavou, kuchaře, moje šaty byly prané a žehlené, měl jsem TV, internet, chodil jsem do posilovny, bazénu, knihovny, do školy, pokud jsem chtěl... " Zeptal jsem se ho: "Co se stalo? Drogy? Alkohol? Rozvod???" "O ne, nic takového," řekl. ".... Jen mě pustili z vězení." Citovat
morepower Odesláno 14. červenec 2016 Odesláno 14. červenec 2016 Rybář na břehu vyčkává a popíjí alkohol. A tu mu dojde návnada. Rozhlédne se okolo a vidí ještěrku co má v tlamě nějakou housenku. Uloví ji a housenku z tlamy vytrhne. Pak mu ale příjde blbé, jen tak ještěrku okrást a tak ji nalije do krku taky frťana a pustí ji. Housenku napíchne, nahodí a čeká. A tu ho něco tahá za nohavici. Podívá se a vidí ještěrku a v tlamě má tři housenky. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červenec 2016 Odesláno 14. červenec 2016 odesláno z mého telefonu co držím v ruce Citovat
Weri 605 Odesláno 14. červenec 2016 Odesláno 14. červenec 2016 Děti v ZOO u koní koukají na ztopořený penis hřebce. Bětuška: „Paní učitelko, co to má mezi nohama?“ „Ale to nic není, děti.“ Pepíček: „Jestli tohle je nic, tak bych chtěl vidět, na co jste zvyklá vy!“ Citovat
FrantaCV Odesláno 15. červenec 2016 Odesláno 15. červenec 2016 To Pe.Tr: To mi připomíná jeden hodně "Fousatej" Náčelník policejní stanice oznamuje podřízeným: Akce začíná přesně v 11:48 - pro majitele digitálních hodinek: Pendrek, Pendrek, Stolička, Sněhulák. sharpers ohodnotil 1 Citovat
mmartinkovic Odesláno 15. červenec 2016 Odesláno 15. červenec 2016 Policajti sedia v triede a pisu test. Otazka znie : Aké je najrychlesie zviera na svete. Prvý napíše Jaguár, Druhý odpisuje, ale zle prečíta a napíše január, tretí február atď. trinásty napíše december, a štrnásty policajt už nemá čo napísať, tak napíše Veselé vianoce a šťastný nový rok. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.