Roman Bazi Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 -draha co by si robila keby som vyhral v loterii? -zobrala by som ti polovicu a odisla od teba! -uhadol som 3 cisla...tu mas 50 korun a pal do pice ! Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 Co je to? Pondělí- Pátek Úterý - Pátek Středa - Pátek Čtvrtek - Pátek Pátek - Pátek Sobota - Pátek Neděle - Pátek Sexuální rozvrh Robinsona Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 Pepíček nechce jíst. Matka ho přemlouvá: "Miláčku, budeme si hrát na tramvaj. Ty budeš tramvaj a lžička s polévkou nastupující lidé. "Pepíček polyká lžičku za lžičkou. Když už je talíř skoro prázdný, volá: "Konečná, všichni vystupovat!" Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 Cigáň si robí autoškolu. Prejde v poriadku križovatkou a inštruktor sa ho pýta: -Iba tak pre zaujímavosť, aká tam bola značka? A cigáň: -Hliníková, vrátime sa? Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 Vejde babka na pánskou toaletu a přítomný pan ji upozorňuje: „Babičko tady je to jen pro pány.“ „A chudák aby se posral ne?“ Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 Sedia si dve buduce mamicky v parku a pletu svetriky. Jedna z nich hovori: - Dufam ze to bude dievcatko, ostala mi len ruzova vlna. Druha na to: - Dufam ze to bude kripel, dojebala som rukav... Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 Ptá se otec sedmnáctiletého synka: "Kam jdeš a proč si s sebou bereš tu baterku?" "Na rande",odpoví synátor. "To já ve tvých letech žádnou baterku nikdy nepotřeboval",říká otec. "No,ale taky se podívej,co sis přivedl domů!" Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 Chlapík drhne mýdlem rifle: "Nikomu se nedá věřit, nikomu, dokonce ani sobě..." Dál drhne rifle: "A to jsem si chtěl jen prdnout!" Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 Kamarádka se kamarádce svěřuje, že dostala od milence krásný zlatý prstýnek. Bojí se ho ale nosit, protože má žárlivého manžela. Kamarádka jí poradí. Až půjdete s manželem a se psem do parku na procházku, tak dělej,žes ho tam našla. Stane se. Manželka jde s manželem a psem na procházku do parku a šikovně prstýnek pohodí. Pak se sehne a říká: "Hele Karle, já našla krásný prstýnek. A je celý zlatý a má i kamínek." Nasadí si prstýnek na ruku a říká: "A on mi i padne." Manžel na ni kouká a říká: To máš štěstí. Já tuhle našel za postelí trenýrky a byly mi malý." Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 Porodní babka, která zaslouženě odrodila stovky dětí přijde do nebe a Svatý Petr ji přemlouvá : "Tys' byla taková starostlivá a dobrá. Zůstaň ještě na zemi a pomáhej ženám v bolesti, stejně tak jako dosud, jen Ty to umíš tak dobře." Porodní babka nato odpoví. "Víš Svatý Petře, nemohu se již více dívat, jak ženy trpí a otcové dětí si mezi tim užívají ." "To není problém, zařídím to, aby při každém Tvém porodu otcové dětí trpěli stejně jako rodičky." Tak se babka vrátí nazpět a hned ji volají k porodu. Žena se svíjí v bolestech na posteli a manžel sedí u okna, chlastá pivo a příšerně se chechtá . "Vás nic nebolí ?" ptá se udiveně babka. "Ne, mě ne, ale podívejte se ven z okna na toho kominíka. Svíjí se na ty střeše, jako kdyby byl v posledním tažení !" Citovat
Guest servisman Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 Tolik vtipů v jeden den od jednoho tu nemá asi nikdo. Ještě pár a dostaneš se na tří tisícovku. Co vtip to příspěvek. Citovat
Péťa Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 Redaktor se zeptal starého indiánského náčelníka: "Už 90 let žijete a pozorujete bělochy, jakých úspěchů běloši dosáhli a jaké škody napáchali. Když to vše zvážíte, kde podle vás běloši udělali chybu?" - "Když bílí muži přijít, indiáni být vládci země, žádná daně, žádná dluhy, buvolů hodně, bobrů hodně, voda čistá... ženy dělat všechna práce. Šaman zadarmo. Indiáni muži celý den lovit a ryby chytat, celou noc souložit." Pak se náčelník pousmál: "Jen bílý muž dost kretén na to, aby myslet, že může takový systém vylepšit." Citovat
OK406 Odesláno 29. březen 2015 Odesláno 29. březen 2015 Blondýna: Kašlu na zprávy!"Ve zprávách říkali, že každý, kdo vyrazí na cesty v tomto počasí,by měl mít s sebou řetěz, lopatu, deku, rozmrazovač, tažné lano,baterku, hever a náhradní kolo.......…...no vypadala jsem ráno v autobuse jako ****." Citovat
Šalda Odesláno 30. březen 2015 Odesláno 30. březen 2015 3 typy mužské obezity: 1. Když si na něj nevidíme při čůrání 2. Když si na něj nevidíme při masturbaci 3. Když nevidíme kdo nám ho kouří Citovat
Laďa Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 Není nad klídek a pohodu při zaměstnání Citovat
poldiss Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 Letošní ročník soutěže o nejlepší aprílový žertík je rozhodnut už den předem – absolutním vítězem se stává Počasí s jeho číslem "Celou zimu jste sníh neviděli, tak tady tu bílou sračku máte" Citovat
Haryk Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 PASE OVČÁK OVCE Pase ovčák ovce na zelené louce. Najednou, co to? Po horské cestě přijíždí bavorák a za ním se táhnou oblaka prachu. Za volantem sedí mladý muž ve skvěle padnoucím obleku od Broniho, v naleštěných botách od Gucciho, vázanka je D + G a na očích má tmavé brýle Ray Ban. Stisknutím tlačítka stáhne okénko, vykloní se a povídá: "Hej, ovčáku, když ti řeknu, kolik máš ve svém stádě ovcí, dáš mi jednu?" Ovčák se pomalu podívá na úspěšného mladého muže a řekne klidně: "Ale jo, proč ne?" Úspěšný mladý muž zaparkuje svůj bavorák, vytáhne notebook Dell, připojí ho ke svému mobilu AT&T, pomocí GPS určí svoji polohu, pak se připojí na satelit ESA, kde zadá svoje souřadnice a vyžádá si pořízení řady fotografií s maximálním rozlišením. Pak pomocí Photoshopu otevře pořízené digitální obrázky a exportuje je do zpracovatelského střediska v Hamburku.Během pár vteřin dostane na svůj Palm Pilot zprávu, že obrázky jsou zpracovány a uloženy v databázi SQL. Propojí databázi s Excelem, kde má stovky složitých vzorců, a uploaduje všechna uložená data. Po několika minutách má data zpracovaná. Vytiskne je na miniaturní barevné tiskárně HP LaserJet jako stopadesátistránkovou zprávu a otočí se k ovčákovi: "Máš přesně 1586 ovcí!" "To je pravda. Takže podle naší domluvy si můžete vybrat jednu ovci." Ovčák pozoruje pobaveně mladého muže, jak se snaží napasovat jedno zvíře do kufru auta, a pak povídá: "Když Vám řeknu, jaké je Vaše povolání, vrátíte mi, co jste si vzal?" Mladý muž se na vteřinu zamyslí a odpoví: "Jistě." "Jste konzultant Evropské unie, " řekne ovčák. Mladému muži spadne čelist: "To je pravda. Jak jste to poznal?" "Vůbec jsem nemusel hádat," povídá ovčák. "Přijel jste, aniž by pro vás kdokoliv poslal. Chtěl jste dostat zaplaceno za odpověď, kterou jsem už dávno znal - navíc na otázku, na kterou jsem se ani neptal, a přitom o mé práci víte úplný hovno. A teď mi vraťte mého psa !" Citovat
Roman Bazi Odesláno 1. duben 2015 Odesláno 1. duben 2015 Jednou večer se takhle policista postavil naproti jednomu baru a čekaljestli po zavíračce chytne někoho pro alkohol za volantem. Když začali z baru vycházet lidi, hned si všiml jednoho, který se doslova vypotácel a začal se motat mezi auty. Vyzkoušel klíčky u pěti z nich, než našel svoje.Pak seděl pět minut na předním sedadle ohnutý pod volant a zápasil s klíčky.Tou dobou už všichni ostatní hosté vyšli z baru a odjeli. Když konečně motor naskočil, policista neváhal a vyrazil kupředu. Postavil se před rozjíždějící auto, nechal muže vystoupit a fouknout do balonku - a nic! Policajt udiveně říká: Sakra, jak je tohle možné?A chlápek mu povídá: No, dneska sem byl jako volavka určenej já. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.