Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
To si musíš vybrat, bez bečky lepší fotka, nebo s bečkou a slečnou dohromady, sice horší fotka, ale lepčí zábava;)

Lepší zábava možná jo, ale zase si nebudeš ráno nic pamatovat, proto raději bez bečky:D

I když ono je mnohdy lepší si ráno nic nepamatovat:D

Místo té bečky bych uvítal karton CAMELek :D

Odesláno

Sedí Pepíček s Aničkou na rozkvetlé louce a pozoruji, jak si to rozdává byk s jalovičkou. Anička povídá:\"Pepíčku, jak to ten byk pozná, že ta jalovička má na to chuť?\" Pepíček:\"Víš, ten byk to vycítí...\" Anička:\"A ty máš kurva doprdele rýmu nebo co?!!!\"

Odesláno

Zeptali jsme se dětí, co znamená slovo kurva ...

-Estera, 8. r..:

Kurva je ta, která neumí zaparkovat. Alespoň podle tatínka …

-Miško, 6 r..:

Kurva je Sparta, protože otec vždycky říká: \"Kurva Sparta, kurva Sparta\", nevím, co je to Sparta, ale asi také nějaké neslušné slovo ...

-Žofka, 6 r..:

Kurva? To je neslušné slovo, co vyslovuje tatínek, pokud mu nejde počítač.

-Peťo, 7 r..:

Kurva je taková teta, která spí s takovými strýčky, kteří nedokáží spát sami, protože se bojí tmy. -Zorka, 6 r..:

Kurva je ta, která je velmi namalovaná a nemá peníze na šaty, proto stojí při cestě a od strýčků řidičů si bere na šaty peníze.

-Petra, 6 r..:

Kurva je taková teta, která pracuje pouze večer, protože tehdy chodí tatínkové z práce unavení, a ona s nimi debatuje ... I já bych chtěla být jednou kurva ...

-Milan, 4 r..:

Kurva je pes u sousedů, protože štěká nad ránem, táta je rozhořčen a říkal, že zavraždí tu kurvu psa. Podle mě kurva je nějaký pes, například knírač, jen je hlučnější ...

-Brigitka, 7 r..:

Kurva je taková teta, která sexuje za peníze. Vím to, protože jsem se zeptala tatínka. Ale nevím, co to je sexovat, protože to mi táta už neřekl ...

-Vierka, 5 r..:

Kurva je naše teta, protože maminka říkává, že už zase přijde ta kurva si půjčit peníze, a tehdy vždy přijde naše teta .. :-))))))

Odesláno

Hovorí Fero Jožovi:

- Pamätám si, že keď som mal 20 a vták sa mi postavil, tak sa mi ho podarilo ohnúť dole, len keď som veľmi silno tlačil dvomi rukami.

Keď som mal 30, tak mi na to stačila už len jedna ruka. A teraz, keď mám 40,tak ho kľudne ohnem dole aj jedným prstom.

- No a čo tým chceš povedať? - pýta sa Jožo

- No je to divné, ale vyzerá to tak, že čím som starší, tým som

silnejší!

Odesláno

Co bylo z prezidentova vánočního projevu vystřiženo:

\"Drahé spoluobčanky, drazí spoluobčané.

Drahé děti, drahý plyn, drahé boty, drahé šaty, drahé jídlo, drahé všecko, drahé Česko... \"

A prej projev neměl vizi...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...