Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Neni to pazot ale uz je doma ... W220

Recommended Posts

Odesláno

Petilitr a do autorizaku nemusí . I medvědí maj uz své garazisty. Jinak gratulace . Jenže při klasické rovnici y2k+x=moooc velká útrata v servisech a za díly. Si při dosažení mercedes za x , se pak rovná bankrotu :-) . Jeste jsem u Tomáše neviděl dobre fungující auto :-)

Odesláno
Petilitr a do autorizaku nemusí . I medvědí maj uz své garazisty. Jinak gratulace . Jenže při klasické rovnici y2k+x=moooc velká útrata v servisech a za díly. Si při dosažení mercedes za x , se pak rovná bankrotu :-) . Jeste jsem u Tomáše neviděl dobre fungující auto :-)
upřímnost nade vše :D:papa

Ale auto pěkný, gratulace a at slouží :super

Odesláno

No kus auta.

Dva tyzdne dozadu sme predali jedno take cierne na suciastky za 700 eur. Vsetko funkcne okrem vzduchoveho podvozku a kasna hrdzava , ale neskutocne hrdzava. Len to bol 3liter naftak. Keby som vedel tak ti nieco z neho odlozim.:D:D

Odesláno

Tak na banány pro tuhle opici nemám, proto jí nikdy mít nebudu (stejně jako Q7, X6 a spoustu, spoustu jiných). Nezávidím, holt někdo má a někdo ne - to je život. Já - i kdybych měl - bych je stejně do podobného auta nedal, není to moje krevní skupina

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...