Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pocet clenu klubu prispivajicich financne na chod a existenci nejen techto stranek

Recommended Posts

Odesláno

no, nevim jak jsi to pocital, ale kdybych bral 300CZK na radneho clena, tak je to cca 302CZK/den pro klub, jedine, ze by jsi to myslel na clena (vsechny) a den.

[upravil dne 1/5/13 20:36 od Mysak_Bob]

[upravil dne 1/5/13 20:36 od Mysak_Bob]

Odesláno

to je tady pěkně slabý,divím se že se někteří nestydí dostanou tady radu ,problem vyřeší a ušetří x-set korun za servis ,který si někdy stejně neví rady...ale 300je moc:myslim:myslimje to v dnešni době jedna návštěva hospody...ale co je to zadarmo tak co platit někomu 300kč.....:bojim:bojim

Odesláno

To je prostě nevýhoda volby

Jde-li to grátis, tak prostě kiolenovrty nepřesvědčešíš.

Pokud ale bude klub striktně placený, zase by přišel i o některé členy, kteří umí grátis poradit nebo třeba jinak nefinančně pomoct, ale platit nikdy nebudou.

A teď co je lepší.

Odesláno
Tak na to,jak je tu velká členská zakladna nic moc. Vždyt je to 82 haléřů na den.

Vis co to je penez???!!!

A jeste ponekteri nadavaji kdyz jim poradis a usetris treba 5000-

:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Odesláno
Charlie 1::super:super:super, moje řeč,hanbou bych se musel propadnout.

Zrovna od Charlieho to sedí. Sám zaplatil pozdě a to jen po velikém nátlaku od náchodské pobočky AutoKelly

Odesláno

Take jsem se tomu dopoledne divil a dlouho jsem nebyl - ale pak deni na foru vzalo obrat a jsem.

A jak se napsalo da se tady usetrit a svepomoci opravit ale proc kdyz to jde i levneji ;)

Bohuzel doba neni naklonena temto vecem a bohuzel bude hur :(

Odesláno
Charlie 1::super:super:super, moje řeč,hanbou bych se musel propadnout.

Zrovna od Charlieho to sedí. Sám zaplatil pozdě a to jen po velikém nátlaku od náchodské pobočky AutoKelly

Pravda pravda, řikal že platit nebude, že bere dily přes bratranka nebo koho.

Tak od tebe to Charlie teda fakt sedí. Takže ted se mužeš tou hanbou klidně propadnout:D:D

Odesláno

Odstraněna citace těsně předcházejícího přispěvku!!!

jo vy jste chytrý,voba dva.....:P

hlavně ,že tam berete díly víc než já:P

ja už tam nebral nic tak od podzimu narozdíl od Vás....

a s tím placením to bylo trochu jinak Pe.tr ví proč a ostatním je po tom kulový...

a to jsem nepochopil proč po nátlaku náchodský pobočky autokelly to jsem trochu nepochopil??:myslim poptával jsem jen cenu závěsu nic víc....

hlavně ,že o mě se někdo jako o řáda staral a jiný neřádi tam chodili nakupovat na klub bez kartičky...:myslim

[upravil dne 1/5/13 22:08 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...