martinecondrej Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Tak zatím bych si to auto znovu určitě nekoupil a doporučil bych ho jen nepříteli, kvůli vibracím od motoru. Ale je aktuálně v servisu a znovu se mění spojka a dvouhmota, na které se našla vada (nějak přetočená a velká vůle) a nová dvouhmota je i nějak inovovaná (jiná než původní) Takže pokud to spraví, tak budu velmi spokojený uživatel a své doporučení změním. Jinak jezdím náhradní 3008 s 1,6 thp a hrůza. Motor nejede a žere jak prokoplej. Nechápu kde je těch 150 koní Citovat
Pacho69 Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 ten výkon je schovanej ve vyšších otáčkách Citovat
martinecondrej Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 jak s tím jdu přes 3500 otáček tak to spadne do nouzáku tak jezdím eko za cca 9 litrů [upravil dne 25/4/13 12:44 od martinecondrej] Citovat
Pacho69 Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 No spíš to vypadá na vozidlo \"zajeté\" předváděčkami. Nikdy nepochopím odvážlivce, který si koupí předváděčku třeba s 15ti tisíci km. Citovat
OldasII Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Koupil bych znova. Plne vyuzivam 7 mist. Jen bych asi dokoupil head up a navi. Citovat
LG 5008 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Ja zatial kratka skusenost, ale odporucam. Povazujem to za velmu dobru kupu. taktiez ako OldasII - kupoval som to najmä kvoli tomu ze velmi casto beriem viac ako 5tich pasažierov. A čo sa týka vnútornej variability je to pri tejto triede podla mojho nazoru najlepsia volba. Navyse k tomu ma prijemne (sice som to pred kúpou čítal/videl vo viacerich testoch) prekvapili aj jazdne vlastnosti. Vobec nemam dojem jazdenia v autobuse (alebo v sanitke :D:D) Citovat
Pacho69 Odesláno 29. duben 2013 Odesláno 29. duben 2013 Já v sanice jo, občas mám pocit, že jedním pro blázinec, nebo že v něm skončím. Citovat
Martinsk Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 Ak by dali do auta väčšiu nádrž a inú zadnú nápravu, tak neváham ani druhý krát. Citovat
Pacho69 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Martinsk: Mě třeba ta vlečka vzadu nijak neirituje. Navíc v týhle kategorii nemáš moc na výběr, grand C-Max, což je prostorově dost nevhodně řešený vůz, případně Zafiru Tourer, jinak buď to má vlečku nebo je to malé. Jedině S-Max :-) Citovat
Vatsug Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Koupil bych znova a zase THP. Jsem max. spokojený. Jen ta čeština v něm chybí. Citovat
Vatsug Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Až cena předělání na češtinu bude do 3 000.-, tak jsem ochoten to nechat předělat. Zatím nechápu, že v době elektronického věku za to chtějí tolik prašulí. Chce to vice konkurence. Myslím si, že do dvou let to bude za babku. Pokud už to nebudou dávat přímo ve výrobě podle toho kam to vozidlo posílají. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Až cena předělání na češtinu bude do 3 000.-, tak jsem ochoten to nechat předělat. Zatím nechápu, že v době elektronického věku za to chtějí tolik prašulí. Chce to vice konkurence. Myslím si, že do dvou let to bude za babku. Pokud už to nebudou dávat přímo ve výrobě podle toho kam to vozidlo posílají. Nechápu, že auta prodávaná v Česku neumí česky, zvlášť když to umí kdekdo s noutbúkem..., nepovolil bych prodej těchto aut ve značkových prodejnách. Při dovozu zvenku si dotáhni co chceš. Že neumí česky ani auto v ceně X milionů nebudu komentovat. Citovat
ozzy1 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 ozzy56 - moje řeč, škodovka když chce vyvážet ven , tak tam taky musí být jazyk v němčině,anglině a francouzštině.Jinak jsou v prdeli. Citovat
P607Olda Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 No nevím, na dovolené mluvíte anglicky jako nic (Vatsug, jezdíš do světa) a jek sednete do 5008 tak nůr čechiš? I ti mladí už rozumí a mluví anglicky plynně - za přehrání měkkého zboží (t.j. software - pro ty, kdo rozumějí líp anglicky než česky) bych nedal ani vindru - to raději za kurs angličtiny. Citovat
koblih69 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Souhlasím s tím co napsal Ozzy56 - v době kdy musíš mít Český návod i na kapesníčky nechápu jak je možný, že tak banální věc jako překlad databáze hlášek automobilky nedělají... ale to je jedno. Osobně překlady technických termínů moc nemusím, mám pocit, že to často dělají lidi co vůbec nechápou co ta která funkce znamená, takže manuály si beru k ruce v AJ a stejně tak u hlášek v autě po tom neprahnu. Chápu, že nějaká slečna raději češtinu, ale já bych za to nikdy peníze nevydal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.