Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 roky později...
Odesláno

Me to teda bylo jasny hned u druhy fotky podle zadnich svetel nebo spis toho co z nich zbylo ... Ale auto rozsmelcovany teda fakt pekne. Nejaky obeti na zivotech ?

Odesláno

Tady snad ani nejde o ty auta, ale škoda těch životů, něco plánuješ, přemýšlíš a jsi tam na přejezdu ani nevíš jak. Pixel ještě všude vyrobí mraky.

Odesláno

Tady snad ani nejde o ty auta, ale škoda těch životů, něco plánuješ, přemýšlíš a jsi tam na přejezdu ani nevíš jak. Pixel ještě všude vyrobí mraky.

to máš sice pravdu, ale my ostatní bychom si měli dát ještě většího bacha na přejezdu :myslim , vždyť je to snad v 99% vždy vina řidiče..., ,já jenom nepochopím, že přestože všichni víme, že nás ten vlak rozšmelcuje, že proti němu nemáme šanci!!!, tak si zrovna ani v tom místě nedáváme pozor, značky nás upozorňují nějakých 240 metrů předem na železniční přejezd a není pomalu týdne, aby zas někde nebyly fotky srážky s vlakem...,chlapyy, dejte rozum do hrsti, nic v životě tak nespěchá, abych musel vjet na přejezd v době, kdy tam nemám co dělat :myslim , ale když už se to kurva stane, tak seru na auto a mažu od kolejí co nejdál :roker

Odesláno

Ten přejezd znám. Je to na trase k našemu firemnímu parkovišti. Mnohokrát jsem tam jel. Dříve tam byly závory, ale odstranili je, protože byly neustále dole. Zřejmě objel jednoho z mích kolegů ( jak píšou "nákladní vůz Mercedes s návěsem") a myslel si že to projede. Nechápu proč lidi takhle hazardují.

Odesláno

Nejvíc mě dostala nějaká baba hned na začátku diskuze pod článkem, která tam píše o tom, že místní tam auta stojící před přejezdem objíždí zcela běžně. Jsem ochoten vnitřně pochopit, že někdo blikačky přejezdu přehlídne - nemělo by se to stát, ale .... (kdo jsi nikdy nespáchal přestupek, hoď kamenem) - ALE OBJÍŽDĚT ZÁMĚRNĚ STOJÍCÍ AUTA PŘED PŘEJEZDEM, PÁČ TO TAM ZNÁM A JSEM MAZÁK, to mi fakt hlava nebere

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...