Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koupě vozu - Peugeot 207, 308 - Neverending story je u konce

Recommended Posts

Odesláno

Tak něco se může udělat...jako další \"parkoviště pokec\" mám naplánovaný na začátek července...ale klidně se může něco udělat menšího dřív.

Odesláno

Vím, ale víš jak jsme se bavili, že termín není úplně jasný a tohle by jasné bylo, jen takový pokec, jak jste v tom Futuru měli posledně ;) zkus v připravovaných srazech něco sepsat :D už máš v tom praxi :D

Odesláno

no sláva ;)

Hele a mezi námi, neni ti blbý že ti týpek měsíc držel auto a ty si nakonec necháš vrátit prachy?:bojim:bojim:myslim

Už jen z principu, zda měl či neměl zájemce je irelevantní, jde o základní principy slušnosti...

Ty ses posichroval zálohou aby ti to neprodal ale hledal jsi dál auto...to je chování woe..:roll

JInak bělouš hezkej, kombíky se mi nelíběj (od pěžotu) ale i tak to není blbá volba)

[upravil dne 21/6/13 14:58 od Mohy]

Odesláno

K těm rozvodům.... Volali mi z Peugeotu, teď budu vypadat za blbce :D , ale poptával jsem cenu výměny rozvodů a bylo mi řečeno, že všechny motory VTi mají řetěz, takže není výměna nutná. Prý jen kdyby se od novoty, kolem 20 000km projevovaly závady, tak pak se mění, ale jinak ne :) tak to jsem hodně rád, ušetřené penízky :roker

Odesláno
... tak to jsem hodně rád, ušetřené penízky...

Naivko :aut:D

(Zasláno 29.7.2012 v 19:29)

[upravil dne 21.6.13 17:07 od MJSytic]

Odesláno

JendaB : tu modrou 407 (jak má cca 72tis km najeto) jsem si prohlížel když jsem čekal na Lukáše až dorazí s pánem z autobazaru jak mu byl tankovat plnou :D a vypadala pěkně...a zachovala..pokud má fakt najeto tolik tak je to krásný kousek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...