MotoMoto Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Přesně tak, není možné mít pro každý stát jinou výbavu. Když pojedu přes celou Evropu tak by se mi do auta nic víc nevešlo. Dalo by se asi polemizovat o té vestě v autě s Rakušákama, ale za prvé německy moc neumím a za druhé to považuji za dobrou věc a měl bych jí tam i tak. Citovat
OK406 Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Barva reflexní vesty by měla být oranžová ( záměna se složkama IZS zvláště policie) a měla by být ,,po ruce\". Já ji mám v každých dveří u 406 viz můj první příspěvek. Jinak základní výbava je vcelku všude stejná (žárovky, pojistky, vesta, náhr. kolo + klíč, zákl. klíče, lano). Další už je na každém, co si dá do vozidla. Citovat
Guest servisman Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 doporučoval bych s sebou i hasící přístroj Citovat
Martens Odesláno 24. duben 2013 Autor Odesláno 24. duben 2013 A jak je to s lahví nahrazující rezervu? Myslím tím tu nádobu s ventilkem, kterym se naplní píchlá pneu jakymsi plynem a hmotou co utěsňuje otvor. Totiž. Spousta výrobců aut dneska dává tuhle možnost jako základní výbavu a \"plnohodnotné kolo\" je veskrze v příplatkách. Navíc je ta láhev dokonce údajně povolená i pro auta, který tim nebyly vybavený z výroby. Takže nevim. Citovat
Návštěvník Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Jak by to mělo být? Nehledej problémy tam kde nejsou. Rezervu z vozu staršího data výroby, který byl z výroby vybaven rezervním kolem můžeš vyndat jedině v případě, že kolo neslouží jako deformační zóna (bezpečnostní prvek). Citovat
Guest servisman Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 nehledě k těm sprejum na opravu kola,pokud máš větší díru tak je na prd, sice takový sprej mám ale mám i dojezdovku ta je menší než origo a dá se sní jet vpohodě.Už jsem viděl řidiče jak stál u auta a pneu byla roztržená,a nevěděl si pomalu rady.A to mi řekl osobně Já čur.... vyndal dojezdovku před dovolenou Citovat
MotoMoto Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 A co asistenční služby? To je lepší než dojezdovka. Vyskládat celé naložené auto když jedu na dovolenou a jsme naložený až po střech nic moc. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Jsem stará škola--rezerva má být v autě, nechci čekat a řešit asistenci kvůli náhr. kola. [upravil dne 27/4/13 10:13 od ozzy56] Citovat
OK406 Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Přesně tak a taky musí být rezerva řádně nahuštěná. Raději více, než méně. Citovat
koblih69 Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Rezerva rozhodně, nicméně pokud píchnete jako já 2x těsně za sebou tak to není mnoho platné Vozím k tomu ještě sprej + Knoty. Takže obvykle nemusím rezervu ani vyndávat. Opravím to na autě, dofouknu sprejem a dojedu na nejbližší benzínku dofouknout. PS: s těmi vestami to hlavně v Rakousku není tak jednoduché jak by se zdálo, Čechy tam poměrně dost šikanují a tohle je jedna z oblíbených věcí. Citovat
Martens Odesláno 26. duben 2013 Autor Odesláno 26. duben 2013 OK. Rezervu nechám tam kde je - v kufru, a vestu radši v několika barvách:D:D:D Citovat
MotoMoto Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 právě, mě se to také stalo, na dlouhé cestě, dvakrát jsem píchnul a jedna rezerva je ničemu. raději tu asistenci. Citovat
kacourek Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Martens..precetl jsem celou diskusi a pro tebe je jedina rada...zustan sedet doma na prdeli, nebo potom cesta letadlem.. :D P.S. Prestan resit kokotiny,sedni do auta a jed..co se ma stat.to se stane.. Citovat
Martens Odesláno 2. květen 2013 Autor Odesláno 2. květen 2013 No asi tak nějak jsem si to domyslel:mad::D:D Citovat
OK406 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Jinak cesta z ČR do Chorvatska je popsaná i v tomto příspěvku. Citovat
honza85 Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Kdyby někdo měl zájem, taky jsem našel zajímavý článek s cestou do chorvatska Citovat
koblih69 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Nějak mi nevychází závěrečný propočet ceny Citovat
PACHO Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 najlepšie je ,že Krka je najdlhšia rieka v Slovinsku. Citovat
Czedisonek Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 tak nějak se mi celá Istrie moc nelíbí, je to celý moc skalnatý, Makarska riviera je podle mne lepší.... Citovat
MotoMoto Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 Čím víc na jih tím lepší, nejlepší je Černá hora Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.