Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přesně tak, není možné mít pro každý stát jinou výbavu. Když pojedu přes celou Evropu tak by se mi do auta nic víc nevešlo. Dalo by se asi polemizovat o té vestě v autě s Rakušákama, ale za prvé německy moc neumím a za druhé to považuji za dobrou věc a měl bych jí tam i tak.

Odesláno

Barva reflexní vesty by měla být oranžová ( záměna se složkama IZS zvláště policie) a měla by být ,,po ruce\". Já ji mám v každých dveří u 406 viz můj první příspěvek. Jinak základní výbava je vcelku všude stejná (žárovky, pojistky, vesta, náhr. kolo + klíč, zákl. klíče, lano). Další už je na každém, co si dá do vozidla.

Odesláno

A jak je to s lahví nahrazující rezervu? Myslím tím tu nádobu s ventilkem, kterym se naplní píchlá pneu jakymsi plynem a hmotou co utěsňuje otvor. Totiž. Spousta výrobců aut dneska dává tuhle možnost jako základní výbavu a \"plnohodnotné kolo\" je veskrze v příplatkách. Navíc je ta láhev dokonce údajně povolená i pro auta, který tim nebyly vybavený z výroby. Takže nevim. :myslim

Návštěvník
Odesláno

Jak by to mělo být? Nehledej problémy tam kde nejsou.

Rezervu z vozu staršího data výroby, který byl z výroby vybaven rezervním kolem můžeš vyndat jedině v případě, že kolo neslouží jako deformační zóna (bezpečnostní prvek).

Guest servisman
Odesláno

nehledě k těm sprejum na opravu kola,pokud máš větší díru tak je na prd, sice takový sprej mám ale mám i dojezdovku ta je menší než origo a dá se sní jet vpohodě.Už jsem viděl řidiče jak stál u auta a pneu byla roztržená,a nevěděl si pomalu rady.A to mi řekl osobně Já čur.... vyndal dojezdovku před dovolenou

Odesláno

A co asistenční služby? To je lepší než dojezdovka. Vyskládat celé naložené auto když jedu na dovolenou a jsme naložený až po střech nic moc.

Odesláno

Rezerva rozhodně, nicméně pokud píchnete jako já 2x těsně za sebou tak to není mnoho platné :D Vozím k tomu ještě sprej + Knoty. Takže obvykle nemusím rezervu ani vyndávat. Opravím to na autě, dofouknu sprejem a dojedu na nejbližší benzínku dofouknout.

PS: s těmi vestami to hlavně v Rakousku není tak jednoduché jak by se zdálo, Čechy tam poměrně dost šikanují a tohle je jedna z oblíbených věcí.

Odesláno

právě, mě se to také stalo, na dlouhé cestě, dvakrát jsem píchnul a jedna rezerva je ničemu. raději tu asistenci.

Odesláno

Martens..precetl jsem celou diskusi a pro tebe je jedina rada...zustan sedet doma na prdeli, nebo potom cesta letadlem..:D :D :D

P.S. Prestan resit kokotiny,sedni do auta a jed..co se ma stat.to se stane..:papa

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...