Kirbyova Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 Takže. Zima pryč, sníh pryč a stará 406 furt před barákem. Mladej se jen vymlouvá, že nemá na opravu vercajk, já na to fakt sahat nehodlám, takže toho mám plný zuby a rozseknu si to po svém. Po hození odborným okem úžasného HonziZ (kterému ještě jednou děkuji za jeho čas, vstřícnost a vůbec všechno) vyšlo najevo, že je teda v háji startér. Oprava je možná, ale já už do auta nedám ani korunu.(stačí, že pořád jak mentál platim pojistku) Mám tedy na výběr pár možností. 1) někdo se tu najde, kdo má pod postelí startér, přijede, já mu upeču bábovku, startér demontuje, namontuje a já dám pojízdné auto do prodeje za pár kaček 2) někdo přijede s odtahem, auto si naloží, dám mi pár kaček a auto si nechá na díly 3) vezmu lano do zubů a odtáhnu auto ke skále, ze které ho následně pošlu Dávám si termín do konce dubna. Prosím vás, kdyby jste měli nápady, pište. Auto jinak jezdilo dobře, v zimě sice lehce utrpěl předek (bylo zajeto pod zábradlí), ale pro něčího syna na naučení se jezdit, je dobrý. Zkusim nahodit pár fotek. Moc děkuji za nápady a rady. Vaše Deniska teniska VIN: VF38BRHZE80861373 Citovat
oddie Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 Já si to klidně odvezu, co za to chceš? Citovat
Kirbyova Odesláno 16. duben 2013 Autor Odesláno 16. duben 2013 http://kirbyova.rajce.idnes.cz/Peugeot_406/ Citovat
Kirbyova Odesláno 16. duben 2013 Autor Odesláno 16. duben 2013 oddie jukni na to a řekni kolik bys za to dal? kupovali jsme to za 54, prodej na díly tak 25? Citovat
koblih69 Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 Chceš přivodit Oddiemu infartkt :D:D:D Citovat
MilanF1 Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 koblih: Oddie by to bral výměnou za ten startér Citovat
ChouLu Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 Ta carbon folie tomu přidává několikanásobnou hodnotu? Citovat
Kirbyova Odesláno 16. duben 2013 Autor Odesláno 16. duben 2013 jako auto je zasrandírovaný jak jetel, takže to berte s nadhledem a ne, že jsme čuňata)) Citovat
Kirbyova Odesláno 16. duben 2013 Autor Odesláno 16. duben 2013 jako je v tom peněz jak želez. i za sto by to bylo málo... už mizim z práce a doma net nemám, zeptam se mladýho co do auta hamtal a zítra podám širší info. Citovat
kveton Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 startér mám doma, klidně přijedu, vyměním a odvezu si to za cenu práce a odvozu nebo ti můžu ten startér prodat Citovat
oddie Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 Startér mám doma taky, akorát je mi to trochu divný, že by to byl jen on, moc ne nesypou. Citovat
Ferry Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 jen se zeptam na puvod auta ? podle VIN kodu tam par veci nesedi, tak jen jestli to neni neco premaskovanyho Citovat
HonzaZ Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 U toho startéru to vypadá na volnoběžku. Startér točí, sice nijak zázračně, ale motor se netočí. Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 jen se zeptam na puvod auta ? podle VIN kodu tam par veci nesedi, tak jen jestli to neni neco premaskovanyho copak tam nesedí? Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 co jsem v rychlosti koukl ta k ma mit dle vin zadni okna v manualu a ma mit maanualni klimu.... Citovat
Ferry Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 ono je tam toho vic, chtel jsem to napsat, az jak se k tomu vyjadri majitelka, jestli zna historii auta, ale kdyz uz se to nakouslo servicebox dle VIN udava : displej typ A bez palubniho PC zadni okna manualni manualni klimatizace bez destoveho senzoru budiky s nizsim rozsahem vnejsi kliky bez lakovani na fotkach vidim displej B s prepinaci packou palubniho PC (tedy aktivovan PPC) zadni okna v elektrice digi klima destovy senzor budiky do 230 (tedy vyssi rozsah) lakovane vnejsi kliky sedi akorat ta zelena sherwood a typ motoru ja to tipuju na auto s prevarenym VIN kodem postaveny na papiry od jinyho auta Citovat
Kirbyova Odesláno 17. duben 2013 Autor Odesláno 17. duben 2013 no to mě picni, čim jsme to jezdili? Hele auto mladej koupil v nějakym bazaru. Přepínací páčku si mladej dodělával. Citovat
čakom Odesláno 17. duben 2013 Odesláno 17. duben 2013 Ferry: kdyby si dal auto na prodej ty a nekdo si to projel podle vinka tak si taky bude myslet že to maš přeraženy třeba to mel někdo šikovnej a vše si to předelal:myslim Citovat
Ferry Odesláno 17. duben 2013 Odesláno 17. duben 2013 ja taky netvrdim, ze to neni nemozny tyhle veci tam dodelat (viz muj pripad) nicmene vidim to jako min pravdepodobnou moznost, zvlast u toho destoveho senzoru, digitalni klimy a zadnich oken v elektrice, to uz zahrnuje vymenu a dodelavani dosti velkych celku (predni sklo, kabelaz, stahovacky, tapecirunky) a do toho se malokdo pusti ja se jen ptal, zda je od toho nejaka znama historie puvodu [upravil dne 17/4/13 08:11 od Ferry] Citovat
Kirbyova Odesláno 17. duben 2013 Autor Odesláno 17. duben 2013 i kdyby tam byl namontovanej růžovej slon, tak to auto už nechci ani vidět:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.