Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Takže. Zima pryč, sníh pryč a stará 406 furt před barákem. Mladej se jen vymlouvá, že nemá na opravu vercajk, já na to fakt sahat nehodlám, takže toho mám plný zuby a rozseknu si to po svém. Po hození odborným okem úžasného HonziZ (kterému ještě jednou děkuji za jeho čas, vstřícnost a vůbec všechno) vyšlo najevo, že je teda v háji startér. Oprava je možná, ale já už do auta nedám ani korunu.(stačí, že pořád jak mentál platim pojistku) Mám tedy na výběr pár možností.

1) někdo se tu najde, kdo má pod postelí startér, přijede, já mu upeču bábovku, startér demontuje, namontuje a já dám pojízdné auto do prodeje za pár kaček

2) někdo přijede s odtahem, auto si naloží, dám mi pár kaček a auto si nechá na díly

3) vezmu lano do zubů a odtáhnu auto ke skále, ze které ho následně pošlu

Dávám si termín do konce dubna. Prosím vás, kdyby jste měli nápady, pište. Auto jinak jezdilo dobře, v zimě sice lehce utrpěl předek (bylo zajeto pod zábradlí), ale pro něčího syna na naučení se jezdit, je dobrý. Zkusim nahodit pár fotek.

Moc děkuji za nápady a rady. Vaše Deniska teniska

VIN: VF38BRHZE80861373

Odesláno

jako je v tom peněz jak želez. i za sto by to bylo málo... už mizim z práce a doma net nemám, zeptam se mladýho co do auta hamtal a zítra podám širší info.

Odesláno

jen se zeptam na puvod auta ? podle VIN kodu tam par veci nesedi, tak jen jestli to neni neco premaskovanyho :myslim

Odesláno

ono je tam toho vic, chtel jsem to napsat, az jak se k tomu vyjadri majitelka, jestli zna historii auta, ale kdyz uz se to nakouslo

servicebox dle VIN udava :

displej typ A

bez palubniho PC

zadni okna manualni

manualni klimatizace

bez destoveho senzoru

budiky s nizsim rozsahem

vnejsi kliky bez lakovani

na fotkach vidim

displej B s prepinaci packou palubniho PC (tedy aktivovan PPC)

zadni okna v elektrice

digi klima

destovy senzor

budiky do 230 (tedy vyssi rozsah)

lakovane vnejsi kliky

sedi akorat ta zelena sherwood a typ motoru

ja to tipuju na auto s prevarenym VIN kodem postaveny na papiry od jinyho auta

Odesláno

Ferry: kdyby si dal auto na prodej ty a nekdo si to projel podle vinka tak si taky bude myslet že to maš přeraženy :D

třeba to mel někdo šikovnej a vše si to předelal:myslim

Odesláno

ja taky netvrdim, ze to neni nemozny tyhle veci tam dodelat (viz muj pripad) :) nicmene vidim to jako min pravdepodobnou moznost, zvlast u toho destoveho senzoru, digitalni klimy a zadnich oken v elektrice, to uz zahrnuje vymenu a dodelavani dosti velkych celku (predni sklo, kabelaz, stahovacky, tapecirunky) a do toho se malokdo pusti

ja se jen ptal, zda je od toho nejaka znama historie puvodu

[upravil dne 17/4/13 08:11 od Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...