poldiss Odesláno 8. květen 2015 Odesláno 8. květen 2015 Perfektní taky to nesnesu, ale bacha aby si někdo náhodou nechtěl zkusit něco horšího, než šroubovák... Citovat
Stejsn Odesláno 4. září 2017 Autor Odesláno 4. září 2017 Po pěti letech a padesáti tisících byl koncový tlumič výfuku na hadry. Přitom předtím byl nový a nebyl to žádný polský noname, ale italský Imasaf, což je celkem kvalitní značka. Začal jsem shánět nový, ale skoro vůbec to nejde sehnat. Nakonec se podařilo u Trosta, ale i tak na objednání a čekalo se na něj tři týdny. Nakonec dorazil, je to Walker a cena tři a půl tisíce Na všechny ostatní motorizace se dá sehnat běžně a v ceně kolem tisícovky. No ale co už. Tlumič je namontovaný, zmizel rambajz a hlavně se vrátil VÝKON. sharpers a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 No vidíš, já dal ten Polmostrow, vyšlo to na 1.500. Tak schválně, co vydrží Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. září 2017 Odesláno 5. září 2017 Walker mi vydrzel 3 nebo 4 roky,doma to mam zapsane. Citovat
mjtwister Odesláno 5. září 2017 Odesláno 5. září 2017 Možná je to blbost, ale byl by to katastrofální rozdíl tam dát výfuk z 2.0 100kw? Předpokládám, že uchycení je ve stejných místech a co se týče vnitřku, s tím se určitě dneska už moc nemažou ani poláci a ani "značkový" walker, pár přepážek, do nich pár děr a hotovo. A zadní tlumič (narozdíl od středního dílu) už ani nedělá zásadní odpor plynům z motoru, ten hlavně tlumí hluk a jestli tím budou foukat výfukové plyny z dvoulitru, nebo dvadvojky, to snad ani nemůže ten výfuk poznat. Ale rozdíl v ceně peněženka pozná zaručeně Jinak výfuk budu také brzo řešit, polák vydržel 3 roky a štve mě tím, že hrozně prdí. Kvůli tomu přemýšlím o walkeru (byl na autě, když jsem ho koupil a byl tichoučký), pokud teda už rovněž neupravili výrobu v rámci úspor a není to už taky jen dutina s pár přepážkama uvnitř bez tlumící vaty. Stejsn: Dej pak prosím vědět, jaký to má zvuk, když stojíš za autem, díky Citovat
Stejsn Odesláno 5. září 2017 Autor Odesláno 5. září 2017 No čoveče, taky jsem si myslel že zadní tlumič už nic kromě kraválu neřeší, ale vůbec to tak není. S tou dírou v plášti to vůbec netáhlo, auto nemělo žádný odpich. Myslel bych si naopak že s menším odporem plynů to pojede líp, ale vůbec to není pravda. Teď s tím novým tlumičem to jede zase jak má. Koncový tlumič z 2.0 je jiný, dokonce je jiný i tlumič na 2.2 sedan a 2.2 break (jsou i jinak dlouhé). Jako nabastlit jde samozřejmě všechno, ale chtěl jsem to co tam patří. Když stojím za autem, zvuk je lehce dunivý. Není to úplně šepot květin, ale není to nepříjemný zvuk. Za jízdy v kabině je to úplně ok, o výfuku člověk ví, ale hodně vzdáleně. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Stejsn Odesláno 4. leden 2018 Autor Odesláno 4. leden 2018 Tak se podívejte, jak po třech měsících vypadá koncovka slavného výfuku Walker za 3,5 tisíce. A to se s autem nijak moc nejezdí. Péťa, sharpers a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Almanil Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 To by snad mohlo být i na reklamaci. Dle serviceboxu vyjde originál na sedana lidových 9300CZK, takže ten Walker je ještě dobrá cena Citovat
Stejsn Odesláno 4. leden 2018 Autor Odesláno 4. leden 2018 Nj, jenže jak to mám reklamovat, když jsem byl rád, že na výfuk čekám jen 3 týdny a jezdit se musí... Citovat
krtek 2 Odesláno 11. leden 2018 Odesláno 11. leden 2018 tiez som bral walker na svoje auto a takisto koncovka vyfuku po par mesiacoch jak liska Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. leden 2018 Odesláno 11. leden 2018 uz pred x lety jsem misto takovych tezkych love za ten kus suntu jel radsi do spei a koupil dva nerezovy remusy.......................... Citovat
Stejsn Odesláno 2. červen 2018 Autor Odesláno 2. červen 2018 gronholmm a Rikic339 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.