Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 roky později...
Odesláno

Po pěti letech a padesáti tisících byl koncový tlumič výfuku na hadry. Přitom předtím byl nový a nebyl to žádný polský noname, ale italský Imasaf, což je celkem kvalitní značka. Začal jsem shánět nový, ale skoro vůbec to nejde sehnat. Nakonec se podařilo u Trosta, ale i tak na objednání a čekalo se na něj tři týdny. Nakonec dorazil, je to Walker a cena tři a půl tisíce :nevim Na všechny ostatní motorizace se dá sehnat běžně a v ceně kolem tisícovky. No ale co už. Tlumič je namontovaný, zmizel rambajz a hlavně se vrátil VÝKON.

vyfuk_1.jpg

vyfuk_2.jpg

vyfuk_3.jpg

vyfuk_4.jpg

Odesláno

No vidíš, já dal ten Polmostrow, vyšlo to na 1.500. Tak schválně, co vydrží :)

Odesláno

Možná je to blbost, ale byl by to katastrofální rozdíl tam dát výfuk z 2.0 100kw? Předpokládám, že uchycení je ve stejných místech a co se týče vnitřku, s tím se určitě dneska už moc nemažou ani poláci a ani "značkový" walker, pár přepážek, do nich pár děr a hotovo. A zadní tlumič (narozdíl od středního dílu) už ani nedělá zásadní odpor plynům z motoru, ten hlavně tlumí hluk  a jestli tím budou foukat výfukové plyny z dvoulitru, nebo dvadvojky, to snad ani nemůže ten výfuk poznat. Ale rozdíl v ceně peněženka pozná zaručeně ;)

Jinak výfuk budu také brzo řešit, polák vydržel 3 roky a štve mě tím, že hrozně prdí. Kvůli tomu přemýšlím o walkeru (byl na autě, když jsem ho koupil a byl tichoučký), pokud teda už rovněž neupravili výrobu v rámci úspor a není to už taky jen dutina s pár přepážkama uvnitř bez tlumící vaty.

Stejsn: Dej pak prosím vědět, jaký to má zvuk, když stojíš za autem, díky

Odesláno

No čoveče, taky jsem si myslel že zadní tlumič už nic kromě kraválu neřeší, ale vůbec to tak není. S tou dírou v plášti to vůbec netáhlo, auto nemělo žádný odpich. Myslel bych si naopak že s menším odporem plynů to pojede líp, ale vůbec to není pravda. Teď s tím novým tlumičem to jede zase jak má.

Koncový tlumič z 2.0 je jiný, dokonce je jiný i tlumič na 2.2 sedan a 2.2 break (jsou i jinak dlouhé). Jako nabastlit jde samozřejmě všechno, ale chtěl jsem to co tam patří.

Když stojím za autem, zvuk je lehce dunivý. Není to úplně šepot květin, ale není to nepříjemný zvuk. Za jízdy v kabině je to úplně ok, o výfuku člověk ví, ale hodně vzdáleně.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Nj, jenže jak to mám reklamovat, když jsem byl rád, že na výfuk čekám jen 3 týdny a jezdit se musí...

Guest Scratch
Odesláno

uz pred x lety jsem misto takovych tezkych love za ten kus suntu jel radsi do spei a koupil dva nerezovy remusy..........................

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...