Pepito Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Tak jsem se dnes dožil kulatého čísla v mém krátkém pobytu na této krásné planetě Jsem moc rád,že jsem se toho dožil Ti kdo vlastní kalendář PC tak se tento týden dívají na mojeho mazlíka Tak se pochlubte kolik je tady stejně \"starých\" mladíků Vždyť padesátka není žádný věk Já vždycky říkám,že \"každý má tolik roků na kolik se cítí\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkac Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Gratulace! Mě do \"pajdy\" ještě chybí hodně (17 let) je mi dnes pekelně blbě, mám nějakou virozu, tak se cítím na 110 let Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipistrel Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 gratulujem aj ja a som na tom rovnako ako punkac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Pepito, gratuluji ke kulatému jubileu. Vítám tě mezi námi padesátníky:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaro Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Gratulace :papa tak Ti i nadále přeji jen samé úspěchy, krásné slečny kolem sebe....těch není nikdy dost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysak_Bob Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Gratulace. Mne teda uz tolik nechybi (8), ale taky jsem v sobotu v 3:32 malem chcipnul na nejakyho bacila jako punkac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest servisman Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 také ti gratuluji,štěstí zdraví,mne chybí jen 10 měsíců.Pokud jsem makal tak mne ani ta 50tka nepřipadala,ale nyní si připadám jak 100letý nepotřebný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 také ti gratuluji,štěstí zdraví,mne chybí jen 10 měsíců.Pokud jsem makal tak mne ani ta 50tka nepřipadala,ale nyní si připadám jak 100letý nepotřebný Znamená to,že jsi bez práce? Já to mám taky tak,ale byl jsem na pohovoru a čekám jak to dopadne.Tak hodně štěstí při hledání práce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingSpade Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Také gratulace , já jsem zatím na půlce cesty k padesátce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest servisman Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 jj od 1.1. fabriku koupili a polovinu zavřeli ,makal jsem tam 24,5 roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 jj od 1.1. fabriku koupili a polovinu zavřeli ,makal jsem tam 24,5 roku Tak to je vděk za věrnost :bojim:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel 307 Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 taky ti gratuluji:papa ja si na takové kulatiny počkám 16 let;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 Užívejte si každý den I když není každý ideální,tak stojí za to žít Všem moc děkuji za přáníčka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goldinka Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 všechno nejlepší já si ještě polovinu tvého věku počkám ) akorát od 29 budu slavit do 50ti pořád 29, takže v podstatě mi nikdy 50 nebude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuci Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 na kalendář koukám taky gratuluju.... hele taky mi už táhne na 50... letos budu taky slavit krásnou číslovku (přesně polovičku ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuci Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 hele vzdávám se... zas tak moc dobře tě neznám, ale vzhledem k barvě tvých posledních aut bych tipoval oranžová Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Gratulace a hlavně to zdravíčko:papa Ps: sanitkou už nejezdíš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Gratuluji k 50-ce. Kde jsou ty časy, když mi bylo 50. Teď 55. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 jj od 1.1. fabriku koupili a polovinu zavřeli ,makal jsem tam 24,5 roku Tak to je vděk za věrnost :bojim:papa Vděk v práci, to je asi tak to poslední, co tam můžeš očekávat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts